Herní Novinky 20. – 26. května 2024

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 20. – 26. května 2024.

Minulý týden vás nejvíce zaujaly následující nově vycházející hry: Men of War 2, Homeworld 3, Kingdom of Fallen: The Last Stand a Carth. Přečíst si o herních novinkách z minulého týdne můžete ve článku: Herní novinky 13. – 19. května 2024.

Na konci článku můžete hlasovat, které z následujících her vás zaujaly nyní.


Pokud se chcete účastnit živé diskuze o herních novinkách, zapněte si živé vysílání KateChibi každé pondělí v 20:30. Zde můžete i nalézt komentované záznamy herních novinek.


Pokud se Vám líbí herní novinky, pak mě můžete podpořit odběrem na Instagramu nebo Youtube.Pokud mě chcete podpořit více než „Like“ / „Follow“ / „Sub“, pak můžete na Ko-fi.
Kromě Ko-fi mě můžete podpořit i využitím tohoto odkazu na e-shopu Alza.
Všem za jakoukoliv podporu děkuji.


PONDĚLÍ 20. 5.


Coffee Caravan

Vývojář: Broccoli Games 🇨🇿

Vydavatel: Broccoli Games 🇨🇿

Vychází na platformy: PC

Žánry: Manažerské, roguelite, simulátor

Ve hře Coffee Caravan se ponoříte do světa manažera kavárny, jehož úkolem je připravovat nejrůznější kávové pochoutky a budovat vlastní kavárnu na kolech. Hra nabízí okouzlující 3D prostředí v pastelových barvách a vaše každodenní cesta vás zavede na procedurálně generovaný výlet plný překvapení. Během svého dobrodružství budete objevovat a odemykat nové recepty na kávu, nakupovat nejmodernější přístroje na výrobu kávy a soustředit se na poskytování efektivního a příjemného zážitku svým zákazníkům. Není to jen hra, je to úchvatné objevování světa kávy s nádechem kreativity.


A Tower Full of Cats

Vývojář: Devcats

Vydavatel: Devcats

Vychází na platformy: PC

Žánry: Point&click, puzzle

Věž plná koček je hra se skrytými objekty, ve které musíte shromáždit kočky v celé historii kočičího rodu… a ještě dál!
V tomto vertikálním dobrodružství vyšplhejte na věž času.


Little-Known Galaxy

Vývojář: Carbon & Kay

Vydavatel: Carbon & Kay

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, farmaření

Připojte se k Vesmírné alianci jako nový kapitán ve výcviku a společně se svou svéráznou posádkou vyřešte záhadu starobylé relikvie nalezené na Šedé planetě. Jaké záhady odhalí? Jaké dobrodružství vás čeká? A koho na své cestě potkáte? Teď už je to na vás, kapitáne. Nezapomeňte podporovat svou posádku, řídit se svým srdcem a vždy se starat jeden o druhého.


Yolk Heroes: A Long Tamago

Vývojář: 14 Hours Productions

Vydavatel: 14 Hours Productions, Astrolabe Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: JRPG, simulátor

Jsi strážný duch stvořený královnou víl, aby se staral o hrdiny této říše. Máš je vést. Vychovávejte je. Pomáhat jim čelit temným hrůzám světa.

Hra Yolk Heroes, která je zčásti digitální hrou se zvířátky, zčásti RPG adventurou a zčásti nenáročnou hrou, je okouzlující směsicí mnoha různých prvků. Plňte úkoly a grindujte, abyste ochránili obyvatele říše, nebo si prostě jen užívejte svého digitálního kamaráda.


One-inch Tactics

Vývojář: KOGADO STUDIO

Vydavatel: KOMODO

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, válečné

Otočte průběh války pomocí propracovaných strategií ve hře One-inch Tactics, která hráčům přináší jedinečný zážitek z tahové strategie.


Way of Rhea

Vývojář: Games by Mason

Vydavatel: Games by Mason

Vychází na platformy: PC

Žánry: Puzzle

Way of Rhea je logická hra s obtížnými hádankami, ale šetrnými mechanismy. Řešte barevné hádanky, které ohýbají mysl, odemykejte nové oblasti živého světa centra, povídejte si s obyvateli města a jakoukoli chybu napravte stisknutím tlačítka.


The Tower on the Borderland

Vývojář: DascuMaru

Vydavatel: DascuMaru

Vychází na platformy: PC

Žánry: Horor, souls-like

Hrajete za Erin, vojáka speciálních jednotek, která se ocitne uvězněná v nadpozemské doméně. Prozkoumejte a najděte způsob, jak uniknout z této strašidelné a impozantní stavby, která se zlověstně tyčí nad pustinou. Věž je zamořena groteskním hmyzem a ghúly, stejně jako tvými démonickými bývalými spolubojovníky. Mezitím se k Věži vydává i tajemný cizinec, který s sebou nese břemeno, jež může Erin pomoci v její zoufalé snaze přežít.


ÚTERÝ 21 .5.


Gestalt: Steam & Cinder

Vývojář: Metamorphosis Games

Vydavatel: Fireshine Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Metroidvania, plošinovka

Připojte se k Aletheii a pestrým postavám, které se snaží odhalit tajemství parního města Kanaán. Překonejte armády Clockwork golemů a lovte hrůzy, které se plíží kdysi zapomenutými hlubinami. Zmařte zvrácené plány zkorumpovaných dozorců Kanaánu, zlovolného Komitétu. Bojujte za přežití lidstva a odhalte temné a nebezpečné pravdy, které jsou zakotveny v samotných základech Města páry.


Paper Trail

Vývojář: Newfangled Games

Vydavatel: Newfangled Games

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS4, PS5, Switch

Žánry: Adventura, puzzle

Paper Trail je logická adventura o odchodu z domova, která se odehrává ve skládacím papírovém světě. Hrajete za Paige, začínající akademičku, která poprvé opouští domov, aby se věnovala studiu. Na cestě se naučíte skládat svět, spojovat dvě strany a řešit hádanky, prozkoumávat nové oblasti a odhalovat dávno ztracená tajemství.


Senua’s Saga: Hellblade 2

Vývojář: Ninja Theory

Vydavatel: Xbox Game Studios

Vychází na platformy: PC, XBox Series

Žánry: Adventura, akční

V pokračování oceňované hry Hellblade: Senua’s Sacrifice se Senua vrací na brutální cestu za přežitím skrze mýty a muka vikingského Islandu. Se záměrem zachránit ty, kteří se stali obětí hrůz tyranie, čeká ji boj o překonání temnoty uvnitř i vně.


XDefiant

Vývojář: Ubisoft

Vydavatel: Ubisoft

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: FPS, PvP

XDefiant je free-to-play online arénová střílečka z pohledu první osoby, ve které se utkáte v rychlých střetech. Díky cross-play, která bude k dispozici při spuštění, budete moci hrát s přáteli na různých platformách.


Synergy

Vývojář: Leikir Studio

Vydavatel: Goblinz Publishing, H2 Interactive Co.

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, budování kolonie, simulátor

Vaši občané se ocitnou v podivném prostředí, které je fascinující i nelítostné. Vaším cílem je vybudovat město, které jim pomůže přežít a následně prosperovat. Budete muset zkoumat, analyzovat a experimentovat s novými věcmi.
Ve hře Synergy je blaho vašich občanů prvořadé. Budete potřebovat hluboké znalosti jejich prostředí, abyste jim pomohli přizpůsobit se a prosperovat.


Rooftops & Alleys: The Parkour Game – Early Access

Vývojář: MLMEDIA

Vydavatel: MLMEDIA

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, sportovní

Měli jste někdy pocit, že světu chybí nějaká hra typu Parkour/Freerunning? Hra, která by vás svrběla a kterou ostatní hry prostě nemají? Rooftops & Alleys aka TheParkourGame je tady, aby vám ji poskytla! V této hře není žádná mentalita „držte tlačítko pro parkour“. Tady to máte pod kontrolou vy, hráči.


Taora: Survival – Early Access

Vývojář: Tulpar Games

Vydavatel: Tulpar Games, TheGamesFortress

Vychází na platformy: PC

Žánry: Survival, looter-shooter, RPG

Taora je ostrov zamořený zombiemi a nabízí mnoho míst k prozkoumání a plenění.

Budete hrát za 4 postavy, které mají různé schopnosti. Můžete stavět základnu, vyrábět a vylepšovat vybavení, prozkoumávat mnoho unikátních míst, kořistit materiály nebo vybavení. Vozidlo si můžete upravovat a vylepšovat podle svých potřeb.

Vylepšujte si dovednosti postav, aby vyhovovaly různým podmínkám, jako je hackování elektroniky, znovuzískávání rozbitých věcí, léčení zraněných nebo boj se zombíky.


Anchors: Blockade Zone

Vývojář: Welike

Vydavatel: Welike

Vychází na platformy: PC

Žánry: Střílečka, survival

Hra vás postaví do role agenta, který vstupuje do blokádní zóny, aby ji vyšetřil s cílem zjistit příčinu podivných událostí v blokádní zóně. Vaše postava je v blokádě uvězněna a musí hledat jídlo, vodu a další zásoby, aby přežila, a také plnit úkoly, aby získala informace a zjistila pravdu. Během tohoto procesu se příliš nedivte, že se setkáte s něčím nepřirozeným, ať už se jedná o návrat v čase nebo do budoucnosti.


Playing Kafka

Vývojář: Goethe-Institut, Charles Games 🇨🇿

Vydavatel: Charles Games 🇨🇿

Vychází na platformy: PC, iOS, Android

Žánry: Adventura, point&click

S videohrou Playing Kafka se nyní můžete virtuálně ponořit do tajemného světa Kafkova románu. Interakcí s herním světem, zapojením dialogů s postavami a interaktivními hádankami se hráči vydávají na kafkovskou cestu.

Jaká rozhodnutí byste učinili, kdybyste byli Josefem K.? Každá volba ovlivňuje průběh hry a příběhu. Playing Kafka vybízí hráče k aktivnímu zapojení do vyprávění a otevírá prostor pro individuální úvahy o Kafkově díle v kontextu dnešního světa.

Projekt byl podpořen z Národního plánu obnovy Ministerstva kultury ČR financovaného Evropskou unií.





Středa 22. 5.


RKGK / Rakugaki

Vývojář: Wabisabi Games

Vydavatel: Gearbox Publishing

Vychází na platformy: PC

Žánry: 3D plošinovka, akční

Otočte se. Sklopte čelisti. Buďte zářiví. V této 3D plošinovce pro jednoho hráče jsi jediný, kdo může zničit pana Buffa a jeho poskoky a vrátit barvu a život obyvatelům Cap City. Doprovoďte Valaha a posádku RKGK na jejich cestě za zničením despotické B Corp.


Venture to the Vile

Vývojář: Studio Cut to Bits

Vydavatel: Aniplex

Vychází na platformy: PC

Žánry: Metroidvania

Prozkoumejte malebné přímořské městečko Rainybrook, které bylo zamořeno příšerami Vile. Seznamte se s hodnými, ale svéráznými obyvateli města, pomáhejte jim s různými úkoly, abyste odhalili jejich příběhy, a odhalte stopy, které by vás mohly dovést ke ztracené přítelkyni Elle.

Závěr tohoto příběhu je jen na vás – vyřešíte záhadu a porazíte Vile? Ať už jde o pomoc obyvatelům městečka s neobvyklými vedlejšími úkoly, nebo o objevování skrytých tajemství v okolním světě, ve strašidelném a záhadném Rainybrooku se skrývá víc, než se na první pohled zdá.


Isles of Sea and Sky

Vývojář: Cicada Games

Vydavatel: Cicada Games, Gamera Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Puzzle

Probudíte se jako trosečník na nedotčeném, neznámém ostrově, nepamatujete si, jak jste se sem dostali, a nevíte, co dál. V této logické adventuře prozkoumávejte starobylé ostrovy, razte si vlastní cestu, odhalujte skrytá tajemství, řešte zajímavé hádanky a odhalujte záhadný příběh. Bez pevně stanovené cesty nebo pořadí určujete svůj osud a rozhodujete, které hádanky chcete vyřešit jako první.


Harvest Hunt

Vývojář: Villainous Games Studio

Vydavatel: Neonhive Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Survival, horor

„Nákaza přišla rychle. Rozkvetla hniloba a strach. Mor si vyžádal zemi, úrodu i zvířata. Naše vzkvétající komunita chřadla. A tak jsme utekli…“

Při svém zběsilém útěku z nemilosrdného sevření černé smrti se skupina vesničanů ocitla v pasti přízračné izolace Luny Novy: zaslíbené země, kde všechno není takové, jak se zdá. Zde se ve všudypřítomných stínech potulují nestvůrné bytosti, které prahnou nejen po krvi ztracených. Jako Strážce si vás osud vybral, abyste se stali osamělým strážcem těchto prokletých duší a postavili se na odpor nastupující temnotě.


Necromantic – Early Access

Vývojář: Blinkmoon Games

Vydavatel: Blinkmoon Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Hack&slash, akční

Vítejte na Valorbornské akademii pro dobrodruhy, kde začínáte jako nováček a snažíte se prosadit. Zlepšuj si známky, poznávej své spolužáky, snaž se zapůsobit na spolužáky z vyšších ročníků nebo na svou lásku, zdokonaluj své dovednosti a schopnosti se zbraněmi, plň úkoly a vylepšuj své postavení v Síni rekordů. Získat nechvalnou proslulost a přežít hordy nepřátel se všemi končetinami v pořádku bude vyžadovat studium, chození do tříd a plnění úkolů k vylepšení a zdokonalení vašich dovedností. Staňte se nejúžasnějším klukem ve škole, nebo při pokusu o to zemřete.


ČTVRTEK 24. 5.


Paper Mario: The Thousand-Year Door

Vývojář: Intelligent Systems

Vydavatel: Nintendo

Vychází na platformy: Switch

Žánry: RPG

Po pokladu jdou zlovolní X-Nauti! S mapou od princezny Peach a s pomocí několika místních obyvatel se Mario vydává do barevného světa z papíru, aby našel jako první. Abyste v této výpravě zvítězili, budete muset Mariovi a jeho přátelům zvýšit úroveň, zvládnout útoky a odznaky založené na načasování, abyste zapůsobili na diváky na bojišti, a využít všech schopností, které se pojí s tím, že jste prokletí – nebo spíš příhodně vyrobení z papíru – jako je skládání do roviny, abyste překonali velké mezery, nebo otáčení do stran, abyste proklouzli úzkými otvory.


Rocket Rumble

Vývojář: PixelNAUTS Games

Vydavatel: PixelNAUTS Games

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: PvP, akční, závodní

Hra opouští early access a vychází v plné verzi na PC, Playstation a XBox.

Rocket Rumble kombinuje to nejlepší z párty závodních her s rychlými akčními rvačkami a procedurálně generovanými dobrodružstvími! Připojte se k okouzlujícímu osazenstvu zvířecích závodníků s raketovým pohonem, kteří si razí cestu k vítězství! Sbírejte body za překonávání kontrolních bodů a způsobování poškození a zároveň se snažte vyřadit své soupeře z trati!


Ships at Sea – Early Access

Vývojář: Misc Games

Vydavatel: Misc Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Námořní, simulátor, rybaření

Další generace lodní simulace Ships At Sea přináší servisní a nákladní lodě, což je nejžádanější funkce, kterou si přáli naši nadšení fanoušci. Vydejte se s přáteli do nezkrotného Norského moře a spojte se s hráči po celém světě při budování kariéry servisních, nákladních a komerčních rybářů.

Kromě vysoce detailních rybářských, servisních a nákladních lodí s novými herními prvky jsme hrdí na to, že ve spolupráci se společností Nvidia představujeme nový vodní shader WaveWorks. Tato technologie poskytuje simulaci oceánu ve filmové kvalitě. Kromě toho jsme zcela přepracovali systém vztlaku a nahradili ho fyzikálně založeným, což zajišťuje realistické vznášení plavidel všech velikostí. Dynamický systém počasí navíc umocňuje ponoření do děje díky simulaci povětrnostních podmínek, jako je déšť, mlha, blesky a bouře.


Galacticare

Vývojář: Brightrock Games

Vydavatel: CULT Games

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: Simulátor, budování základny, manažerské

Budujte, spravujte a optimalizujte intergalaktické nemocnice! Najímejte zaměstnance, abyste uspokojili rozmary různých mimozemských druhů a léčili jejich bizarní nemoci – za peníze! Zachraňte (doslova) Galaxii v příběhovém režimu, nebo se vydejte do sandboxu a navrhněte nemocnici svých snů.


Star Trek: Resurgence

Vývojář: Dramatic Labs

Vydavatel: Bruner House

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, PS5

Žánry: Adventura, point&click

Star Trek: Resurgence je příběhově řízená adventura vytvořená bývalými členy Telltale Games, která přináší veškeré vzrušení a úžas ze světa Star Treku. Jako první důstojník Jara Rydek a řadový inženýr Carter Diaz se připojíte k posádce U.S.S. Resolute, vědecké lodi na okraji vesmíru Federace. Jejím úkolem je zabránit prastaré a mocné síle, aby pohltila vše, co se jí postaví do cesty.


The Tribe Must Survive

Vývojář: Walking Tree Games

Vydavatel: Starbreeze Publishing

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, simulátor, budování kolonie

Hra opouští early access a vychází v plné verzi.

Hra The Tribe Must Survive je strategická hra o přežití, která se odehrává v temné lovecraftovské době kamenné a jejímž cílem je pěstovat a chránit svůj kmen před číhajícím nebezpečím. Přes den členové Kmene pracují na udržení své komunity. V noci je jedinou obranou vašeho Kmene slabá záře ohniště. Postarejte se o dostatek dřeva, jídla a dalších zdrojů, aby oheň stále hořel.


Warno

Vývojář: Eugen Systems

Vydavatel: Eugen Systems

Vychází na platformy: PC

Žánry: Válečné, strategie, RTS

Hra opouští early access a vychází v plné verzi.

Vrhněte se do autentické, rozsáhlé a pečlivě prozkoumané strategie z období studené války WARNO. Jako duchovní nástupce uznávané série Wargame je WARNO dokonalým simulátorem bitvy třetí světové války nové generace.

Uplynuly dva roky od Gorbačovova svržení při puči provedeném tvrdými komunisty a nyní, v temných letních dnech roku 1989, se studená válka konečně rozhoří. Armády NATO a Varšavské smlouvy se rozmístily v rozděleném a napjatém Německu. Konflikt je na spadnutí. Nezbývá než čekat na nevyhnutelný varovný rozkaz, který vše zahájí. Válka se vrací domů, velitelé…


Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord

Vývojář: Digital Eclipse

Vydavatel: Digital Eclipse

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS, Switch

Žánry: RPG, tahové

Hra opouští early access a vychází v plné verzi.

Vytvořte si vlastní skupinu dobrodruhů a vydejte se na příkaz šíleného vládce Trebora do labyrintu hledat amulet, který ukradl zlý čaroděj Werdna. Bojujte se skupinami náročných nepřátel, vyhýbejte se skrytým pastem a pronikejte hlouběji do dungeonu a připravujte se na závěrečnou bitvu: Tváří v tvář samotnému Werdnovi.


World of Goo 2

Vývojář: 2D BOY

Vydavatel: Tomorrow Corporation

Vychází na platformy: PC, Switch

Žánry: Simulátor, puzzle

Pomocí živých tekutých tvorů můžete stavět mosty, pěstovat věže, terraformovat terén a pohánět létající stroje. Svět je krásný, nebezpečný a vyvíjí se.

Každá úroveň je realistickou simulací fyziky a tekutin. Stavějte, stříkejte, vybuchujte, ničte, létejte a kutálejte se prostřednictvím vlastních unikátních řešení každé úrovně.


Crown Wars: The Black Prince

Vývojář: Artefacts Studio

Vydavatel: Nacon

Vychází na platformy: PC, XBox Series (TBD), PS5, Switch (TBD)

Žánry: RPG, strategie, tahové

Hra se již objevila v březnových herních novinkách, avšak byla odložena na květen.

Válka o korunu pokračuje. Po celé zemi řádí rytíři a loupežníci a rozsévají zkázu. Ze své hradní základny povstaňte a staňte se pánem, který povede boj proti silám zla v této tahové taktické a strategické hře.


Duck Detective: The Secret Salami

Vývojář: Happy Broccoli Games

Vydavatel: Happy Broccoli Games

Vychází na platformy: PC, Switch

Žánry: Adventura, detektivní, oddechové

Řešení zločinu není procházka růžovým sadem. Jste detektiv, který má smůlu a je zároveň kačer. Využijte své schopnosti de-duck-tion k prozkoumání důkazů, doplnění bílých míst a rozlousknutí případu v příběhovém mysteriózním dobrodružství, kde nic není tak, jak se zdá.


Serum – Early Access

Vývojář: Game Island

Vydavatel: Toplitz Productions

Vychází na platformy: PC

Žánry: Survival, akční

Odhalte záhadu Séra a přežijte boj s časem uprostřed zničeného světa plného zkázy a zmutovaných tvorů.

V sázce je váš život! Jedovatá mlha zastírá nebezpečí v apokalyptickém světě, kde záleží na každé vteřině. Neúprosný časovač na vaší ruce rozhoduje mezi životem a smrtí. Prokažte svou odvahu, prozkoumejte tajemné prostředí kvůli zdrojům a vařte séra pro získání jedinečných schopností. Každá dávka séra může rozhodnout v boji o přežití proti zmutovaným nepřátelům. Najděte úkryt v chaosu, hledejte technologie a upravujte zbraně pro větší účinnost. Závod s časem začíná právě teď.

Přežijete?


Hauntii

Vývojář: Moonloop Games

Vydavatel: Firestoke

Vychází na platformy: PC

Žánry: Adventura

Hrajte za Hauntii, naivní, ale odvážný duch na neúnavné cestě za odpověďmi. Tajemná rasa zářících bytostí, známých jako Eterniáni, vede ztracené duše do zlověstné centrální věže, kde se zdá, že mohou vystoupit na vyšší úroveň. Vypadají jako andělé, ale nikdo ve skutečnosti neví, kdo jsou, ani odkud přišli.

Uvolněte přízračné síly, které ovládnou obyvatele i prostředí, a odhalte různá řešení bojových a hádankových úkolů. Odhalte tajemství Věčnosti a utvářejte svůj osud v okouzlujícím dobrodružství, kterému se nevyrovná žádné jiné!


C.A.R.D.S. RPG: The Misty Battlefield

Vývojář: ACQUIRE Corp.

Vydavatel: ACQUIRE Corp.

Vychází na platformy: PC, Switch, PS4, PS5

Žánry: Roguelike, karetní, tahové, RPG

Tato hra kombinuje deckbuilding ve stylu roguelike s hrou SRPG a vytváří zcela nový zážitek! Sledujte Vel, která vede Clausewitzův prapor do bitvy proti Fahftanii a Hellmuthově brigádě. Sbírejte 100 různých karet, abyste si sestavili co nejsilnější balíček, a bojujte s nepřáteli na mapě zahalené mlhou.


Zet Zillions

Vývojář: OTA IMON Studios

Vydavatel: Raw Fury

Vychází na platformy: PC

Žánry: Roguelike, karetní

Zet Zillions je příběhová deckbuilderová hra, ve které se budete pohybovat po rozlehlých vesmírných mapách spolu s Foam Gun a její planetární lodí Baby Violence a hledat nový domov pro lidstvo. Vytvářejte chaos pomocí jedinečného systému fúzí, ve kterém můžete objevit více než 100 možných kombinací. Přelidněte planety (tím, že na ně vrhnete vlastní posádku) a rozmetejte je na kusy!


Pine Hearts

Vývojář: Hyper Luminal Games

Vydavatel: Little Nook

Vychází na platformy: PC

Žánry: Odpočinkové

Vítejte v karavanovém parku Pine Hearts! Jako Tyke naskočte do turistických bot a prozkoumejte stezky a řeky tohoto útulného malého světa. Projdi se po parku a najdi užitečné pomůcky, které ti pomohou na tvé cestě, a vyplň si svůj věrný deník pro horské túry. Znovu objevte vzpomínky na dobu, kterou Tyke strávil v parku před mnoha léty, a objevte srdceryvný příběh jeho dětství.


PÁTEK – 24. 5.


Esports Godfather

Vývojář: Asteroid Game Studio

Vydavatel: Asteroid Game Studio

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, simulátor, manažerské

„Esport Godfather“ je manažerská simulační karetní hra, která se točí kolem tématu esportu MOBA. V této hře se vžijete do role trenéra v esportovém klubu a osobně si vybudujete svůj vlastní tým! Začínáte od nuly, jaký herní styl pro svůj tým vymyslíte? Dokážete v neustále se vyvíjející metě vyvodit jedinečnou představu o tom, co je potřeba k vítězství?




Které herní novinky Vás nejvíce zaujaly, že jste si je přidali do seznamu přání nebo je plánujete sledovat (Let's Play, stream, ...)? Můžete vybrat až 5 her.

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...