Herní Novinky 20. – 26. listopadu 2023

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 20. – 26. listopadu 2023.

Minulý týden vás nejvíce zaujaly následující hry: Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin a Broken Roads. Přečíst si o hrách z minulého týdne můžete ve článku: Herní novinky 13. – 19. listopadu 2023.

Na konci článku můžete hlasovat, které z následujících her vás zaujaly nyní.


Pokud se chcete účastnit diskuze o novinkách z tohoto článku, zapněte si živé vysílání KateChibi každé pondělí v 20:30. Zde můžete i nalézt záznamy ze starších novinek.



PONDĚLÍ 20. 11.


In Stars And Time

Vývojář: insertdisc5

Vydavatel: Armor Games Studios

Vychází na platformy: PC, Switch, PS4, PS5

Žánry: RPG, tahové

Hra má k dispozici DEMO.

In Stars and Time vypráví příběh Siffrina a jeho přátel dobrodruhů – nalezené rodiny, kterou osud spojil, aby ukončila tyranskou vládu zlého krále. Ale když už je vítězství na dosah, dojde k tragédii, čas se vynuluje a oni musí vše zopakovat.

Protože Siffrin je jediný, kdo si této smyčky všimne, každý nový začátek stírá jeho veselou fazónu, přesto pokračuje dál v naději, že se mu podaří tuto časovou tragédii jednou provždy ukončit.

In Stars and Time je RPG dobrodružství s časovou smyčkou. S každou smyčkou získává Siffrin nový pohled na okolní svět, který mu otevírá nová řešení hádanek a umožňuje mu lépe se rozhodovat v rozhovorech. Vybavte se vzpomínkami jako brněním, modlete se k Bohu proměny, abyste každou smyčku zlepšili schopnosti svého týmu, a vyzvěte smrtící nepřátele na souboj Kámen, nůžky, papír, zatímco Siffrin hledá pravdu.



ÚTERÝ 21. 11.


Worldless

Vývojář: Noname Studios

Vydavatel: Coatsink, Thunderful

Vychází na platformy: PC, Switch, XBox One, XBox Series X/S, PS4, PS5

Žánry: RPG, akční, plošinovka

Hra má k dispozici DEMO.

Worldless se odehrává v nově zrozeném vesmíru založeném na bytostech, které jsou kvůli polarizující povaze své přitažlivosti uvězněny ve věčném konfliktu. Tyto interakce mohou vyústit ve výměnu jejich polarit, ale tento proces je velmi nestabilní a kdo ví, jaké nové výsledky z něj mohou vzejít…


Valfaris: Mecha Therion

Vývojář: Steel Mantis

Vydavatel: Big Sugar, East2West Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, arkádové, střílečka

Therion se vrací a hon na lorda Vrolla pokračuje. V této výbušné 2,5D střílečce z boku, která je pokračováním kritikou oceňované hry Valfaris, můžete řídit pokročilý stroj smrti a ničení. Připoutej se a rozpoutej mecha peklo.



Pathfinder: Wrath of the Righteous – The Lord of Nothing – DLC

Vývojář: Owlcat Games

Vydavatel: META Publishing, Owlcat Games

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series X/S, PS4, Switch

Žánry: RPG, strategické

Lord of Nothing je páté prémiové DLC pro Pathfinder: Wrath of the Righteous, které uzavírá příběh druhého DLC Through the Ashes. Prozkoumejte nové a jedinečné lokace, získejte nové přátele a postavte se mocnému pánovi démonů, abyste příběh Sendriho a Rekartha dovedli do dlouho očekávaného finále. Výsledek vašeho dobrodružství – a pro postavy, závisí pouze na vás a vašich rozhodnutích. Koneckonců, v DLC se skrývá více než pět jedinečných závěrů.

V DLC Lord of Nothing budete muset přežít v zamrzlých krajinách, odhalit tajemství záhadné čarodějné věže, pomoci několika Kellidům v kvetoucích jeskyních a dokonce se ponořit do Stínové pláně! Nebudete však sami: při konfrontaci se zlem, které kvete v odlehlých koutech Golarionu, se k vám připojí anděl Sarenrae s tragickou minulostí a nový podmanivý androidí společník. A nemyslete si, že váš velitel zůstane stranou – v páté kapitole základní hry bude k dispozici nový úkol a dungeon, který budete moci splnit.

Pokračujte v cestě s postavou z DLC Through the Ashes nebo si vytvořte novou: Čeká na vás 15 nových archetypů, nová kouzla a nové schopnosti. Všechny budou k dispozici i v hlavní kampani při vytváření nové postavy nebo rekvalifikaci.


ČTVRTEK 23. 11.


Knuckle Sandwich

Vývojář: Andy Brophy

Vydavatel: Andy Brophy, SUPERHOT PRESENTS

Vychází na platformy: PC

Žánry: Tahové, RPG

Hra má k dispozici DEMO.

Proveďte mladého muže jeho prvním dnem v Bright City – rušném ostrovním ráji s hrozným tajemstvím. Najděte si novou práci, najděte si nové přátele a pokuste se vyřešit záhadu, která se točí kolem absurdního gangu a fanatického kultu.

V této RPG hře porážíte nepřátele v tahových bitvách plněním miniher jedinečných pro nepřítele, kterému čelíte. Tyto minihry se skládají z různých úkolů, včetně rytmických her, stříleček, paměťových hádanek a quick-time eventů.


Článek vždy připravuji v neděli večer ve svém volnu a zabereme mi jej připravit průměrně kolem 5 hodin. Pokud čtete herní novinky pravidelně a chtěli byste je nějak podpořit, tak zde dávám link na Ko-fi. Případným dárcům předem děkuji :).

Také mě můžete podpořit Vaším follow na mém herním Instagramu.


Které hry Vás nejvíce zaujaly, že jste si je přidali do seznamu přání nebo je plánujete sledovat (Let's Play, stream, ...)? Můžete vybrat až 5 her.

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...