Herní Novinky: 3. – 9. dubna 2023

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 3. – 9. dubna 2023.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: 27. března – 2. dubna 2023.

Spiritfall – Early Access – 3. 4.

Vývojář / Vydavatel: Gentle Giant / Gentle Giant

Vychází na platformy: PC

Žánry: Plošinovka, akční, roguelike

Spiritfall je kombinací precizního boje ve stylu Platform Fighter, pohybu plného obratnosti a prvků Rogue-lite. Projděte nebezpečnými oblastmi a rozmačkejte své protivníky pomocí smrtících kombinací při průchodu náhodně generovanými mapami.


Brinefall – 3. 4.

Vývojář / Vydavatel: Qwerty Studio / Qwerty Studio

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, RPG, budování základny

Vychutnej si úžasné dobrodružství v Brinefall, kde budeš shromažďovat suroviny, budovat a rozšiřovat vlastní vesnici a odhalovat tajemství rozsáhlého otevřeného světa. Prozkoumej husté lesy, zrádné hory a tajemné ruiny, při čemž odhalíš skryté poklady světa.


Full Metal Sergeant – 3. 4.

Vývojář / Vydavatel: CarloC / CarloC

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategické, simulace, manažerské

Staň se výcvikovým instruktorem. Ponižuj své rekruty bez slitování. Dokážeš z těch slabochů udělat pořádný chlapy, válečný stroje? Máš na to pouhých 12 týdnů.


Meet Your Maker – 4. 4.

Vývojář / Vydavatel: Behaviour Interactive / Behaviour Interactive

Vychází na platformy: PC, PS4, PS5, XBox One, XBox Series X/S

Žánry: Akční, budování základny

Meet your Maker je postapokalyptická hra, kde každá úroveň je navržena hráči. Hrajte sami nebo s přítelem a plánujte lstivé pasti a střežte své úkryty, abyste se stal nepřekonatelným. Poté se připravte na boje a útoky na tvorby ostatních hráčů.

Jste správcem chiméry, živého experimentu vytvořeného jako poslední možnost k záchraně života na Zemi. Vstupte do taktické bitvy o nejžádanější zdroj planety a klíč k vývoji vaší Chiméry: čistý genetický materiál. Vybudujte a opevněte brutální základny, abyste získali a ochránili svůj Genmat. Infiltrujte a přelstěte základny ostatních hráčů, abyste získali více.


Road 96: Mile 0 – 4. 4.

Vývojář / Vydavatel: Digixart / Digixart + Ravenscourt

Vychází na platformy: PC, PS4, PS5, XBox Series X/S, XBox One, Switch

Žánry: Adventura

Road 96: Mile 0 je narativní dobrodružná hra s hudební složkou vytvořenou DigixArt, francouzským studiem, které stojí za úspěšným Road 96 a 11-11 Memories Retold. Hráč se střídá v rolích Zoe a Kaita, dvou teenagerů s odlišným původem a přesvědčením. Žijí a prozkoumávají White Sands, luxusní kondominium, kde bydlí elita a kde pracují Kaitovi rodiče.

Zoe je jednou z postav Road 96. Pochází z bohaté strany města a její otec pracuje pro vládu. Kaito, postava z Lost in Harmony, žije v méně privilegované oblasti. Jsou dobří přátelé, ale to se může brzy změnit. Jejich cesta ve hře Road 96: Mile 0 zpochybní jejich přátelství a vše, v co věří. Říká se, že za peníze si štěstí ani přátelství nekoupíte. Tito teenageři jsou snílci a naučí se, kam patří. Zůstanou přáteli?


Filthy Animals: Heist Simulator – 4. 4.

Vývojář / Vydavatel: Pewter Games Studios + LoPoly Games / Green Man Gaming Publishing

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, kooperativní, puzzle

Filthy Animals je chaotická loupežná hra pro více hráčů (pro 1-4 hráče). Staňte se zmutovaným zvířetem pracujícím pro zločince Tonyho, když kradete, bojujete, padáte, jíte tacos a přitom se snažíte uniknout s kořistí. Řeš hádanky, vyhýbej se nepřátelům a probojuj se k vítězství, ty špinavé zvíře!

Hraje plánovaná i na konzole Playstation a XBox.


Moviehouse – The Film Studio Tycoon – 5. 4.

Vývojář / Vydavatel: Odyssey Studios / Odyssey Studios + Assemble Entertainment

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulace, sandbox

Vítejte ve velké show! MOVIEHOUSE je hra, na kterou filmoví fanoušci čekali. Připravte si kameru, popusťte uzdu své kreativitě a vytvořte snímky, o kterých jste vždy snili. Rozšiřte svůj byznys se svým obchodním smyslem ostrým jako břitva a zahajte novou éru filmařů po celém světě…


Wall World – 5. 4.

Vývojář / Vydavatel: Alawar Premium / Alawar Premium

Vychází na platformy: PC

Žánry: Roguelite

Prozkoumejte tajemný svět zdi na svém obřím robopavoukovi: dolujte cenné zdroje, upgradujte své vybavení, abyste mohli bojovat s hordami monster, a objevujte exotické biomy mezi útoky. Dokážete přežít a naučit se tajemství světa zdi?


NecroCity – Early Access – 5. 4.

Vývojář / Vydavatel: Gameparic, Shift Games / Gameparic

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor kolonie, budování města

Vítejte v NecroCity, kombinaci budování města, strategie a obrany věží. Braňte své nemrtvé základny před vytrvalými silami takzvaného „dobra“. Ukažte živým, co vám chrastí kostmi s armádou kostlivců. Ukažte svému staršímu bratrovi, že už nejste dítě.


Grimgrad – 5. 4.

Vývojář / Vydavatel: Juvty Worlds / Juvty Worlds

Vychází na platformy: PC

Žánry: Budování města

Snažte se přežít útrapy středověku a nerozhněvat bohy. Příběhová kampaň o slovanských božstvech a režimu přežití. Pokládejte silnice, organizujte těžbu a produkci zdrojů a řiďte se potřebami vesničanů.


The Magical Mixture Mill – Early Access – 5. 4.

Vývojář / Vydavatel: Glowlight / HOOK

Vychází na platformy: PC

Žánry: Sandbox, budování základny

Uvařte kouzelné směsi pro místní pátrající hrdiny – a snažte se, aby se vrátili pro další. Spojte se s čarodějnicí milující houby a obnovte její zašlý obchod. Postavte automatizované výrobní linky, experimentujte s exotickými ingrediencemi, prozkoumejte útulný svět – a snažte se všechno nevyhodit do vzduchu.


TerraScape – Early Access – 5. 4.

Vývojář / Vydavatel: Bitfall Studios / Toplitz Productions

Vychází na platformy: PC

Žánry: Budování města, puzzle

V TerraScape si postavíte své vlastní město snů. Každý balíček karet v TerraScape nabízí různé budovy a způsoby, jak rozšířit své město. Umístěte své karty moudře do herního světa, abyste získali body a získali nové karty jako odměny. Krok za krokem, kolo za kolem dovedně budujete a rozrůstáte své město.


Curse of the Sea Rats – 6. 4.

Vývojář / Vydavatel: Petoons Studio / PQube

Vychází na platformy: PC, PS4, PS5, XBox Series X/S, XBox One, Switch

Žánry: Metroidvania, plošinovka

Curse of the Sea Rats je platformová adventura „krysoidvania“ s láskyplně vytvořenými, ručně kreslenými animacemi. Vydejte se na výpravnou cestu čtyř vězňů britského impéria, které proslulá pirátská čarodějnice Flora Burn proměnila v krysy. Aby znovu získali svá lidská těla, budou muset bojovat s nebezpečnými bossy, odhalit tajemství rozlehlého irského pobřeží a nakonec zajmout čarodějnici, která je proklela.


Everspace 2 – 6. 4.

Vývojář / Vydavatel: ROCKFISH Games / ROCKFISH Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor

EVERSPACE 2 vás posadí do pilotního křesla v této rychlé vesmírné střílečce pro jednoho hráče. Prozkoumejte válkou zničené hvězdné systémy Demilitarizované zóny Clusteru 34 – každá masivní ručně vyrobená oblast je plná tajemství, hádanek a nebezpečí, se kterými se můžete setkat.

Zažijte napínavý sci-fi příběh o Adamovi, naklonovaném pilotovi, který hledá své místo ve vesmíru. Unikněte koloniálnímu zajetí, projděte intriky místních válečníků, vyhýbejte se energii poblázněným kultistům a odrazte po válce chtivé mimozemšťany.

Po dvou letech v předběžném přístupu hra vychází v plné verzi 1. 0.


Ravenswatch – Early Access – 6. 4.

Vývojář / Vydavatel: Passtech Games / Nacon

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, roguelite

Padlí hrdinové starých lidových příběhů a legend: jste na pokraji zásadní bitvy proti noční můře, která napadne a zničí váš svět. Roguelike akční hra od tvůrců Curse of the Dead Gods.


The Library Of Babel – 6. 4.

Vývojář / Vydavatel: Tanuki Game Studio / Neon Doctrine

Vychází na platformy: PC, PS4, PS5 (5. 4.), Switch (7.4.), XBox One, XBox Series X|S (7. 4.)

Žánry: Plošinovka

Připojte se k Ludoviku ve 2D stealth plošinovce. Prozkoumejte džungle futuristického Babylonu a odhalte tajemství náhlého uzamčení Babylonské knihovny a záhady za jejich mýtickými stvořiteli.


EA SPORTS PGA TOUR – 7. 4.

Vývojář / Vydavatel: Electronic Arts / Electronic Arts

Vychází na platformy: PC, PS5, XBox Series X/S

Žánry: Sportovní

Vynikající golfová hra s bezkonkurenčním přístupem na nejexkluzivnější golfová hřiště na světě.


Song Of The Prairie – Early Access – 7. 4.

Vývojář / Vydavatel: The Droplet Studio / AOE Plus

Vychází na platformy: PC

Žánry: Farmářský simulátor

Song of The Prairie je 3D farmářská hra. Prérijní město na konci kontinentu požehnáno zbývající milostí Bohyně.

Prérijní město bylo útočištěm, ale zapomenuté lidmi v době míru. Hrdina, který touží po venkovském životě, prošel zaměstnáním farmáře. Jak město postavit, záleží na vás. Herní mise jsou nelineární, nemusíte vše dokončit. Můžete zažít zábavu z průzkumu. Sklizeň obřího ovoce a plodin. Starat se o fantastická zvířata a chodit s někým, koho máte rádi. Užijte si zde život na venkově.


Oxygen – 7. 4.

Vývojář / Vydavatel: Turquoise Revival Games / GrabTheGames + UpgradePoint

Vychází na platformy: PC

Žánry: Budovnání města

Postavte své město kolem Centera Kyslíku a zajistěte přežití svých lidí v postapokalyptické budoucnosti, ohrožováni výbuchy trhlin, smrtícími větry, suchy a mrazy. Veďte své lidi a hlavně udržujte kyslíkové centrum v chodu.


Které hry Vás nejvíce zaujaly, že jste si je přidali do seznamu přání nebo je plánujete sledovat (Let's Play, stream, ...)?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...