Herní Novinky: 5. – 11. prosince 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 5. – 11. prosince 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: 28. listopadu – 4. prosince 2022.

Swordship – 5. 12. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Digital Kingdom / Thunderful Publishing

Swordship je futuristický bleskurychlý dodge’em up, který převrací scénář tradiční arkádové střílečky. Obraťte vývoj bitvy i nepřátele proti sobě tím, že budete uhýbat, proplétat se a prodírat se náporem nepřátel odhodlaných roztrhat váš meč na kusy.


Cafe Owner Simulator – 5. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Second Reality / RockGame S.A.

Otevřete si svou vysněnou restauraci. Vytvořte jedinečný exteriér a interiér, najměte nejlepší pracovníky a kuchaře, vytvořte místo, kde budou lidé rádi jíst, trávit čas a utrácet peníze.


Space Wreck – Early Access – 5. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Pahris Entertainment / Pahris Entertainment

Postapokalyptické RPG ve vesmíru inspirované Falloutem s extrémním zaměřením na role play.


Impaler – 6. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Apptivus / Retrovibe

Impaler je náročný, odměňuje pohyb a každý průchod působí jinak díky rogue-like prvkům. Překonejte stále obtížnější hordy monster vylepšením svých zbraní a schopností. Impaler má retro umělecký styl, skvělý soundtrack a vlastní engine pro extra plynulé snímkové frekvence.


Divine Knockout – 6. 12. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Red Beard Games / Hi-Rez Studios

Vyrovnejte se s bohy v jediné platformové bojovce na světě! Staňte se malým, ale mocným bohem mýtů.


Knights of Honor 2: Sovereign – 6. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Black Sea Games / THQ Nordic

Staňte se králem a bojujte o Evropu v této svěží středověké strategii v reálném čase. Spravujte provincie, shromažďujte armády, iniciujte diplomacii a fušujte do špionáže. Cesta je otevřená: staň se skutečným Vládcem svého lidu a přiveď ho ke slávě.


Kukoos: Lost Pets – 6. 12. – PC, PS4, PS5, Switch

Vývojář / Vydavatel: Petit Fabrik / Modus Games

Vítejte ve světě Kukoos! Na planetě pokryté vodou žijí Kukoos na ostrově, který je domovem stromu Kukoo. Po experimentu, kdy se Kukoosové pokoušeli učinit své mazlíčky poslušnějšími, selhal, je na Kukoos, aby našli své nově agresivní mazlíčky a znovu získali kontrolu.

Hra je dostupná v Early Accessu na steamu od prosince 2021, nyní vychází full release.


Hello Neighbor 2 – 6. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Eerie Guest + tinyBuild / tinyBuild

Hello Neighbor 2 je rodinná hororová hra, která vás zve do zdánlivě klidného městečka Raven Brooks, kde každý něco skrývá. Jste investigativní novinář, který se snaží odhalit nejtemnější tajemství svých sousedů a vyřešit případ pana Petersona, nechvalně známého antagonisty Hello Neighbor 1.


Mirror Forge – 6. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: MystiveDev / DreadXP

Mirror Forge je psychologický survival horor z pohledu první osoby. Pohybujte se mezi realitami strachu, šílenství a strojů. Vyřešte hádanky, prozkoumejte atmosférický svět, přežijte děsivé entity.


Ixion – 7. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Bulwark Studios / Kasedo Games

IXION spojuje budování města, prvky přežití a průzkum do vzrušující vesmírné opery, když zkoumáte hvězdy. Jste správcem vesmírné stanice Tiqqun, pověřeným hledáním nového domova pro lidstvo.

Udržení stanice v dobrém stavu a létání bude vyžadovat obratné ruce a strategické myšlení při řešení úkolů: udržování integrity trupu, přivádění nových zdrojů a řízení spotřeby energie.


Togges – 7. 12. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Regular Studio / Thunderful Publishing

Togges je okouzlující a barevná 3D puzzle platforma. Vydejte se na dobrodružství, skládejte rozkošné živé bloky a řešte hádanky po celém vesmíru, abyste zachránili Galaxii před hrozbami Prázdnoty.


Zombie Cure Lab – Early Access – 7. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Thera Bytes GmbH / Aerosoft GmbH

V tomto sandboxovém staviteli laboratoří povedete tým vědců. Bezduché zombie útočící na vaši základnu. Vyléčení zombie pomohou vašim vědcům s rozšiřováním vašich zařízení, shromažďováním zdrojů a výzkumem nových technologií.


Paragon: The Overprime – 7. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Netmarble F&C Team SoulEve / Netmarble

Paragon: The Overprime je bezplatná týmová akční MOBA. Vyberte si jednoho z mnoha mocných hrdinů s jedinečnými schopnostmi a spolupracujte se svými spoluhráči na dobytí bojiště Prime. Vydejte se s hrdiny Prime přes bitevní pole a zažijte vzrušení z akce.


Kynseed – 8. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: PixelCount Studios / PixelCount Studios

Žijte svůj život ve světě, kde všichni stárnou a umírají, včetně vašich mazlíčků! Převezměte kontrolu nad mystickým Kynseedem a rozšiřujte své rodinné dědictví po generace, když předáváte své dovednosti a schopnosti svým dětem.


NecroBouncer – 8. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Alchemy Sheep / Ravenage Games + IndieArk

Přišla šťastná hodina! Staňte se NecroBouncerem a vyhoďte hlučné hosty v roguelike dobrodružství skrz kobku nočního klubu. Vzbuďte mrtvé, objevte stovky relikvií, zakažte nepřátelům a pohlťte jejich síly.


The Rumble Fish 2 – 8. 12. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: 株式会社3goo / 株式会社3goo

Legendární arkádová hra vyvinutá Dimpsem v roce 2005. S přidáním nových funkcí současné generace je hraní ještě jednodušší.


Chained Echoes – 8. 12. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Matthias Linda / Deck13

Vezměte svůj meč, připravte svou magii nebo nastupte do svého Mecha. Chained Echoes je 16bitové RPG zasazené do fantasy světa, kde jsou draci stejně běžní jako pilotované mechanické obleky.


SAMURAI MAIDEN – 8. 12. – PC, Switch, PS4, PS5

Vývojář / Vydavatel: SHADE Inc. / D3PUBLISHER

Chrám v plamenech. Víry černého kouře stoupají vysoko k obloze. Všude kolem je slyšet vzteklý křik vojáků. Před tebou stojí vousatý stařík… Počkat, to je Nobunaga Oda?!

Mladá žena z 21. století s ostrými dovednostmi v šermu se ocitá v Honnō-ji v období Sengoku! Spolu s trojicí nově nalezených ninja přátel se prohání podsvětím pod Honnō-ji, na každém kroku čelí rozzuřeným mrtvolám! Nic nemůže zastavit tento čistě ženský tým, protože mladá žena se proměnila v samuraje a seká nepřátele, zatímco ninja je ničí svým divokým ninjutsu.


Undead Horde 2: Necropolis – Early Access – 8. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: 10tons Ltd / 10tons Ltd

Jako mocný nekromant máte schopnost křísit mrtvé a velet jim v bitvě. S každým vítězstvím vaše armáda posílí a vaše město bude silnější. Undead Horde 2 je akční hra s prvky z RPG, strategie a hack’n’slash. Vstaň z krypty a přestav se!


Dragon Quest Treasures – 9. 12. – Switch

Vývojář / Vydavatel: Square Enix / Square Enix

Erik a jeho sestra Mia žijí na vikingské lodi a sní o dni, kdy budou moci prozkoumat svět při hledání velkého pokladu. Jedné noci se setkají s dvojicí tvorů z jiného světa, Porcusem a Purrsulou, a jsou odvlečeni do tajemného místa známého jako Draconia – legendární země plné pokladů, které čekají na své objevení. Dobrodružství, o kterém Erik a Mia vždy snili, je konečně v plném proudu.

Erik, Mia a jejich roztomilí společníci budou potřebovat pomoc s obrovským světem Draconia, který je třeba prozkoumat a spoustou lákavého pokladu, který je třeba najít. Tým se brzy spřátelí a naverbuje skutečnou řadu dobře vychovaných monster. S využitím magických vizí těchto monster o ukrytém pokladu a jejich jedinečných schopností lovit poklady budou naši hrdinové závodit po otevřených polích, šplhat po útesech jediným skokem a klouzat přes zející propasti, aby našli kořist i na těch nejčertovsky nepřístupnějších místech.

Vydejte se do rozlehlého, rozmanitého světa, kde se na vaší cestě za objevením legendárního pokladu Draconie skrývají zvraty, odbočky a záhady!


Choo-Choo Charles – 9. 12. – PC

Vývojář / Vydavatel: Two Star Games / Two Star Games

Cestujte po ostrově ve starém vlaku, časem jej upgradujte a použijte jej k boji se zlým pavoučím vlakem jménem Charles.