Herní Novinky: 26. září – 2. října 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 26. září – 2. října 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne 19. – 25. září 2022.

The Matriarch – 26. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Chewa / Chewa

Smrtící online párty hra na schovávanou, kde je každý podvodník.


Terra Invicta – Early Access – 26. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Pavonis Interactive / Hooded Horse

Mimozemská invaze roztříštila lidstvo do sedmi ideologických frakcí, z nichž každá má jedinečnou vizi budoucnosti. Veďte svou vybranou frakci, abyste převzali kontrolu nad pozemskými národy, rozšířili se po Sluneční soustavě a bojovali s nepřátelskými flotilami v taktickém boji.


The Spirit and the Mouse – 26. 9. – PC, Switch

Vývojář / Vydavatel: Alblune Games / Armor Games

Poté, co je svede dohromady šokující bouřka, musí nepravděpodobní spojenci myška Lila a duchovní strážce Lumion pracovat společně, aby obnovili rovnováhu v jejich malebné vesnici. Naštěstí má Lila své velké srdce a nové elektrizující schopnosti, které jí na této cestě pomáhají. Proveďte ji potěšujícím dobrodružstvím napříč Sainte-et-Claire, aby se spřátelila s hravými elektrickými duchy zvanými Kibblins a znovu osvětlila tuto vesnici.


Hokko Life – 27. 9. – PC, PS4, Xbox One, Switch

Vývojář / Vydavatel: Wonderscope / Wonderscope + Team17

Vystupte z vlaku do města Hokko a ubytujte se ve svém novém domově. Tato tichá vesnice potřebuje vaši pomoc, aby se z ní stalo okouzlující venkovské městečko, které všichni milují. S kladivem a barvami v ruce je jen na vás, abyste navrhli, postavili a vyzdobili domovy pro všechny své nové přátele.


Dual Universe – 27. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Novaquark / Novaquark

Dual Universe je sci-fi MMO z pohledu první osoby vytvořené a řízené hráči v jediném trvalém vesmíru sdíleném všemi. Z voxelů můžete postavit téměř cokoliv, obchodovat ve svobodné ekonomice, vést průmysl, cestovat vesmírem, prozkoumávat planety nebo vést válku v plně editovatelném sandboxovém vesmíru.


Dome Keeper – 27. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Bippinbits / Raw Fury

Těžte zdroje, vyberte si z mocných vylepšení a odrazte vlny mimozemských útočníků v této inovativní akční hře s těžařskou činností. Bude dost času na to, abyste těžili trochu hlouběji, našli trochu víc a vrátili se k obraně, než další vlna zaútočí na vaši kopuli?


Windfolk: Sky is just the Beginning – 27. 9. – PC, PS4, PS5

Vývojář / Vydavatel: Fractal Fall / Gammera Nest

Eurian je svět ve válce. Koalice se snaží ovládnout veškerý trydian, neocenitelný nerost, který udržuje ostrovy plovoucí ve vzduchu. Esen, voják rebelských sil, jim musí čelit, aby ochránil planetu a pomstil se. Windfolk je intenzivní akční dobrodružství, kde můžete létat pomocí svého jetpacku a bojovat proti nepřátelům, abyste dosáhli vítězství.


The Fridge is Red – 27. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: 5WORD Team / tinyBuild

Co je uvnitř červené lednice? Sbírka šesti epizod psychologického analogového hororu. Projděte prostory, které jsou plné surrealistických událostí a záhadných cizinců. Inspirováno retro horory z éry PSX.


Bad Game of Football – Early Access – 27. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Studio Gauntlet / Studio Gauntlet

Ufotbaluj své přátele k smrti v této nepravděpodobné kombinaci klasického RTS a amatérského fotbalu! Vybírejte z historicky nesprávných trenérů, hrajte na neoficiálních arénách a řiďte svůj tým nevinných fotbalistů tak, aby „vyhrával“!


Moonscars – 27. 9. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Switch

Vývojář / Vydavatel: Black Mermaid / Humble Bundle

Posuňte hranice svých bojových dovedností a osvojte si nové schopnosti, abyste mohli postupovat nelítostným nelineárním 2D světem. Postavte se proti neúprosné temnotě, která se vás snaží zničit.


The Legend of Heroes: Trails from Zero – 27. 9. – PC, PS4, Switch

Vývojář / Vydavatel: Nihon Falcom + PH3 GmbH / NIS America

Lloyd Bannings se vrací do svého rodného města, aby následoval kroky svého zesnulého bratra a přidal se k policejnímu oddělení Crossbell. Zjistí však, že je přidělen do nové divize s názvem Special Support Section, která vykonává drobné práce a pomáhá lidem v nouzi. Ale on a jeho noví kolegové pomalu zjišťují, že jejich pulzující město skrývá temné kriminální podsvětí…a také další strašlivá tajemství.

Po více než deseti letech od vydání přichází port na PC, Switch a PS4.


Beneath the Mountain – 27. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Omnis Rector Studios / Gameclaw Studio

Ve hře Beneath the Mountain hrajete za krále nové trpasličí civilizace, která se snaží najít své bohatství pod horou. Prokopáváte si cestu horou, cestou potkáváte mnoho nebezpečných nepřátel, a to vše při obraně svého království před periodickými invazemi Orků.


BLACK WITCHCRAFT – 27. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: QuattroGear / CREST

Lady Ligeia, legendární a velkolepá čarodějnice, vítejte v Domě Usherů. Roderick Usher plánuje vzkřísit zlou čarodějnici Lenore. Zoufale potřebujeme vaši skvělou magii. Prosím, zachraňte nás.


Kredolis – 27. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Pharos Interactive / Pharos Interactive

Ztroskotáte na krásném nepotopeném ostrově, který byl kdysi součástí Atlantidy. Prozkoumejte tajemství ostrova a vyřešte jedinečné hádanky, abyste vstoupili do potopeného majáku do hlubin Atlantidy.


NeverAwake – 28. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Neotro Inc. / Phoenixx Inc.

Dívka, která se nikdy neprobudí. Ve svých snech bojovala s monstry… „NeverAwake“ je děsivá střílečka s jedinečným pohledem na svět a originálními pravidly hry.


Destroyer: The U-Boat Hunter – Early Access – 28. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Iron Wolf Studio S.A. / Daedalic Entertainment

Destroyer: The U-Boat Hunter vám přináší autentickou a historicky přesnou simulaci torpédoborce spolu s poutavou protiponorkovou válkou zasazenou do nepokojů v Atlantském oceánu během druhé světové války.


Mythic – 29. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Abyssal Studios / Abyssal Studios

Mythic je Roguelite MMO, kde prozkoumáváte nekonečný, procedurálně generovaný labyrint. Objevte svět plný hádanek, nepřátel, bossů a pokladů. Spojte své síly s ostatními hrdiny, abyste pronásledovali bohy, nebo vyrazte sami a buďte první, kdo objeví neprobádané území. Staňte se legendou.


BONELAB – 29. 9. – PC, Meta Quest 2

Vývojář / Vydavatel: Stress Level Zero / Stress Level Zero

BONELAB je experimentální fyzikální akční hra. Prozkoumejte tajemnou laboratoř plnou zbraní, nepřátel, výzev a tajemství. Utečte ze své reality nebo způsobte zkázu.


Brewmaster: Beer Brewing Simulator – 29. 9. – PC, PS4, PS5

Vývojář / Vydavatel: Auroch Digital / Fireshine Games

Uvařte si dokonalé pivo v tomto pohodovém domácím simulátoru vaření. Použijte realistickou chemickou simulaci a uvařte chmelové IPA až krémové stouty. Přizpůsobte si prostor pro vaření, vytvářejte recepty a označujte své pivo, odemykejte nové vybavení a vstupujte do soutěží. Naučte se vařit, zdokonalujte své řemeslo a staňte se sládkem!


Airoheart – 30. 9. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Pixel Heart Studio / SOEDESCO

Airoheart je akční dobrodružné RPG inspirované klasikou. Vydejte se na výpravnou cestu za záchranu světa před zlem a vyzkoušejte sílu svého srdce v tomto emocionálním příběhu o zradě, tragédii a vykoupení.


Moonbreaker – Early Access – 30. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Unknown Worlds Entertainment / KRAFTON, Inc.

Moonbreaker je tahová strategie. Navržena tak, aby představovala skutečný zážitek z digitálních miniatur, odehrávající se v rozsáhlém sci-fi vesmíru vytvořeném Brandonem Sandersonem. Nasměrujte kapitána a posádku k určení osudu Reaches v napínavé, neustále se měnící konkurenci a dobrodružství.


FIFA 23 – 30. 9. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia

Vývojář / Vydavatel: EA Canada & EA Romania / Electronic Arts

FIFA 23 s technologií HyperMotion2 přináší ještě realističtější hratelnost, mužský i ženský šampionát FIFA World Cup™, který se objeví ve hře v průběhu sezóny, ženské kluby, možnost hraní napříč platformami* a další lákadla.


Undetected – 30. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Antonio Freyre / Digerati

Propližte se skryti ve stínech a odhalte firemní spiknutí. Staňte se kyberneticky-vylepšeným agentem v této herně zaměřené stealth hře, která přináší klasické plížení do moderní éry.


Monorail Stories – 30. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Stelex Software / Freedom Games

Monorail Stories je adventura zaměřující se na mimořádné věci, které se dějí obyčejným lidem. Nastupte na monorail a zažijte zvláštní příběh o lidskosti, přátelství a propletených osudech projevujících se při každodenním dojíždění.


Commanding Nations – Early Access – 30. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Seven Volts Games / Seven Volts Games

Stavte kdekoli a vyrábějte tolik jednotek, kolik chcete, dokud sbíráte dostatek potřebných surovin. Hrajte za jeden ze 3 jedinečných národů a zničte své protivníky.


Witchy Life Story – 30. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Sundew Studios / Sundew Studios

Máte dva týdny na to, abyste zachránili dožínky! Starejte se o svou zahradu a sbírejte rostliny pro kouzla a rituály, abyste pomohli vesničanům Flory. Koneckonců, pokud magie není k řešení každodenních problémů, jaký smysl má vesnická čarodějnice? Útulný příběh plný chaosu, přátelství a romantiky!


PAW Patrol: Grand Prix – 30. 9. – PC, Switch, PS4, PS5, XBox One, XBox Series X|S, Stadia

Vývojář / Vydavatel: 3DClouds / Outright Games

Žádná trať není příliš velká, žádný závodník není příliš malý! Tlapková patrola je na své dosud nejrychlejší misi – vyhrát Pup Cup! Závoďte na ikonických místech včetně Adventure Bay, Jake’s Snowboarding Resort a jungle v tomto mistrovství pro 4 hráče, abyste zjistili, kdo bude korunován vítězem.