Herní Novinky: 1. – 7. srpna 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 1. – 7. srpna 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: Herní Novinky 25. – 31. července 2022.

The Mortuary Assistant – 2. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: DarkStone Digital / DarkStone Digital + Dread XP

Sám s mrtvými. Balzamujte mrtvoly, vyžeňte démony a zachraňte svou duši.


Frogun – 2. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Molegato + Top Hat Studios / Top Hat Studios

Připojte se k Renatě na dobrodružstvích napříč světem mystických ruin. Frogun je oldschoolová plošinovka s duší éry PS1/N64, ve které je váš hák ve tvaru žáby vaším nejlepším přítelem.


South of the Circle – 3. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: State of Play / 11 bit studios

Emotivní vyprávění zkoumající vztah mezi Peterem a Clarou, akademiky z Cambridge zapletenými do politického konfliktu studené války. Příběh se zaměřuje na tíhu životních voleb – mezi kariérou, skutečnou láskou a touhou dodržet sliby.


Earth’s Shadow – Early Access – 3. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: WRF Studios / WRF Studios

Earth’s Shadow je akční sci-fi dungeon crawler z třetí osoby odehrávající se v roce 3081 na planetě Sumbra (vzdálená mimozemská planeta). Tento černý svět obklopují legendy o cenných relikviích, které lákají chamtivé a statečné průzkumníky, kteří hledají světlou budoucnost… ale nakonec odhalí ještě temnější minulost.


Camp Canyonwood – Early Access – 4. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Deli Interactive LLC / Graffiti Games

Postavte a řiďte náročný letní tábor, abyste obnovili jeho bývalou slávu. Každé léto naučte nové táborníky činnosti, jako je rybaření, lukostřelba a další, a zároveň je chraňte před přírodními i nadpřirozenými nebezpečími. Ať jsou táborníci rádi, že vydělávají prostředky na vylepšování kempu.


PlateUp – 4. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: It’s happening / Yogscast Games

Vařte a servírujte svá jídla. Navrhujte a zdobte své restaurace a rozšiřujte své kulinářské království o nová odemknutí, schopnosti a pokrmy na procedurálně generovaných místech. Roguelite manažer vaření.


Hindsight – 4. 8. – PC, Switch, iOS

Vývojář / Vydavatel: Team Hindsight / Annapurna Interactive

Co když fyzické předměty každodenního života, majetek, který držíme blízko, byly skutečnými okny do minulosti? Nahlédněte do vzdálených vzpomínek a neviditelné budoucnosti.


Hard West 2 – 4. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Ice Code Games / Good Shepherd Entertainment

Hard West 2 je cesta do srdce temnoty na americkém západě. Převezměte kontrolu nad nadpřirozenou skupinou a chyťte tajemný vlak duchů. Přemožte své nepřátele v této tahové taktické hře zasazené do světa Divokého západu, kde nic není takové, jak se zdá.


Thunderbolt Collection – 4. 8. – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Piko Interactive LLC / QUByte Interactive

Thunderbolt Collection je kompilací dvou vertikálně se posouvajících stříleček ze série Thunderbolt vydané v roce 1995 exkluzivně na východě. Váš cíl je jednoduchý: zničit všechny nepřátele, kteří přijdou, dokud se nedostanete k bossovi.


Turbo Golf Racing – Early Access – 4. 8. – PC, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Hugecalf Studios / Secret Mode

Turbo Golf Racing je arkádová sportovní závodní hra až pro osm hráčů online. Vrhněte se do nadrozměrných golfových míčků a závodte se svými přáteli ve výbušném úprku až k cílové vlajce.


VOIDCRISIS – 4. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: HexaDrive / HexaDrive

„VOIDCRISIS“ je tower offence hra pro čtyři hráče. Hráči obsluhují bojové bio-stroje zvané VA (Vital Armor), aby prozkoumali opakující se výskyt časových trhlin na Jupiterově měsíci Callisto – jev známý jako „VOIDCRISIS“.


Vanaris Tactics – 4. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Matheus Reis / Toge Productions

Vanaris Tactics je krátký narativní taktický RPG zážitek, který vypráví příběh o uprchlících prchajících ze své okupované vlasti. Vedete skupinu uprchlíků, kteří hledají svobodu za hradbami Vanaris, sjednocujete své lidi a využíváte taktické schopnosti k útěku.


Retreat To Enen – 5. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Head West / Freedom Games

Píše se rok 3600 CE. Poté, co se lidstvo těsně vyhnulo vyhynutí, odvrátilo se od válek a sporů a zvolilo si život a mír. Je čas, abyste provedli rituál průchodu. Cesta do legendárního Enenu. Prozkoumejte, shánějte potravu, lovte, stavte a meditujte, abyste dokončili obřad a nalezli své místo ve světě.


GigaBash – 5. 8. – PC, PS4, PS5

Vývojář / Vydavatel: Passion Republic Games / Passion Republic Games

Získejte své místo jako král mezi Titány! GigaBash je arénový mlátička pro více hráčů s filmově inspirovanými kaiju.


Nyaruru Fishy Fight – 5. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: 赤瞳大白猫 / 赤瞳大白猫

Metroidvania s intenzivními bitvami. Prozkoumejte svět a sbírejte vylepšení se svou roztomilou kočičí holčičkou! Když se v malém městě náhle objevila magická kletba a všem obyvatelům narostly kočičí uši, skutečná kočičí dívka Nyaruru se vydala na cestu k odhalení pravdy…


Zapling Bygone – 5. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: 9FingerGames / 9FingerGames

Zapling Bygone je zvrácená metroidvania, kde zabíjíte své nepřátele a kradete jejich schopnosti nošením jejich lebek a vstřebáváním jejich vědomí.