Herní Novinky: 5. – 11. září 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 5. – 11. září 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne 29. srpna – 4. září 2022.

Chambers of Devious Design – 5. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Redbeak Games / Redbeak Games

Taktická hra s budováním základny, kde máte za úkol navrhnout temné doupě pro padoucha. Ale pozor! Nejste jediný, kdo chce získat přízeň u šéfa. Vymýšlejte kreativní návrhy a sabotujte své konkurenty!


Temtem – 6. 9. – PC, PS5, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Crema / Humble Bundle

Temtem je masivně multiplayerové dobrodružství se sbíráním monster. Užijte si dobrodružství v Airborne Archipelago společně se svým Temtem týmem. Chyťe každého temtema a bojujte s jinými krotiteli.

Hra byla dostupná již nějakou dobu v early accessu a nyní vychází full release 1.0.


Disney Dreamlight Valley – Early Access – 6. 9. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Gameloft / Gameloft

Prozkoumejte svět plný kouzla Disneyho a objevte bohaté příběhy a postavte perfektní sousedství po boku hrdinů a padouchů Disney a Pixar v této nové dobrodružné sim-life hře.


Biomutant – 6. 9. – PS5, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Experiment 101 / THQ Nordic

BIOMUTANT® je postapokalyptické Kung-Fu RPG v otevřeném světě s jedinečným bojovým systémem ve stylu bojových umění, který vám umožňuje kombinovat akce na blízko, střílení a schopnosti z mutací.

Hra vyšla minulý rok a nyní vychází i na nejnovejší konzole.


Circus Electrique – 6. 9. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Zen Studios / Saber Interactive

Circus Electrique je zčásti příběhové RPG, zčásti taktika, zčásti vedení cirkusu a zcela fascinující – to vše se steampunkovým nádechem. Když se všední Londýňané záhadně promění v kruté zabijáky, pouze talentovaní umělci mají schopnosti potřebné k záchraně města.


Nine Noir Lives – 7. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Silvernode Games / Silvernode Games

Protáhněte si nohy, vyčistěte si vousky a ponořte se do Nine Noir Lives. Užijte si „point-and-lick“ komediální noir-dobrodružství plné humoru, bláznivých postav a zajímavých míst. Vyřešte náročné hádanky a odpovězte na nesmrtelnou otázku: kolik věcí je třeba olíznout, abyste vyřešili vraždu v tomto městě?


Kaichu: The Kaiju Dating Sim – 7. 9. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Squiddershins / Top Hat Studios

Hrajete roli Gigachua, gigantického romantika hledajícího lásku. Seznamte se s 6 dalšími způsobilými kaiju a navštivte 24 slavných památek, kde Gigachu zodpoví náročné otázky týkající se kompatibility, které rozhodnou o osudu jeho vztahu.


TRAIL OUT – 7. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: GOOD BOYS / Crytivo

Vítejte na festivalu výbušných závodů, TRAIL OUT! Bezohledné závodění po celém světě! Srážky, výbuchy, ničení a křičící řidiči!


Roadwarden – 8. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Moral Anxiety Studio / Assemble Entertainment

Roadwarden je ilustrované textové RPG, které využívá izometrické pixelové umění a kombinuje mechaniky vypůjčené z RPG, vizuálních románů, dobrodružných her a interaktivní fikce.


BPM: Bullets Per Minute – 8. 9. – Switch

Vývojář / Vydavatel: Awe Interactive / Awe Interactive

BPM je rytmická akční FPS rogue-like, kde musíte střílet, skákat a uhýbat do rytmu epického rockového soundtracku. Ponořte se do náhodně generovaného dungeonu, kde jeden zmeškaný tón může vést k vaší smrti. Získejte schopnosti, které mění hru, a ukořistite mocné zbraně, abyste porazili svého dávného nepřítele: Nidhogga.

Hra vyšla již před 2 lety a nyní vychází na konzoli Switch.


Rift Sweepers – Early Access – 8. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: JOFSOFT / JOFSOFT

Rift Sweepers je střílečka ze třetí osoby. V této hře budou hráči uklízet trhliny a chránit svět cestováním mezi mnoha dimenzemi. Hráči mohou vytvořit tým až se 3 přáteli.


Hyperviolent – Early Access – 8. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Terminist Arcade / Fulqrum Publishing

V dolech Commodus Asteroid 27-C se šíří anomální infekce. Brutálně se probojujte hordami monstrózních nepřátel a pokuste se potlačit infekci a odhalit její temný původ v této úžasně násilné, rychlé retro střílečce.


Tower Princess – 8. 9. – PC, PS4, Switch

Vývojář / Vydavatel: AweKteaM / HypeTrain Digital

Okouzlující 3D roguelite plošinovka o běžném dni v životě rytíře! Naostřete kopí a nechte draka ve strachu utíkat! Jo, a také se pokuste zvládnout rande s princeznami a princi, které zachráníte.


JUSTICE SUCKS: Tactical Vacuum Action – 8. 9. – PC, PS4, Xbox One, Switch

Vývojář / Vydavatel: Samurai Punk / tinyBuild

JUSTICE SUCKS je stealth/akční hra o zabijáckém robotickém vysavači na cestě za pomstou v televizním světě 90. let. Pronásledujte svou kořist, hackujte chytrá zařízení, proměňte je ve smrtící pasti a konzumujte krev svých nepřátel, abyste uvolnili ničivé síly.


Steelrising – 8. 9. – PC, PS5, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Spiders / Nacon

Paříž, 1789: Francouzská revoluce byla krvavě potlačena Ludvíkem XVI. a jeho nemilosrdnou mechanickou armádou. Aegis, záhadné mistrovské dílo, se musí postavit králově armádě sám, aby zachránil historii v tomto náročném akčním RPG.


White Day: A Labyrinth Named School – 8. 9. – PS5, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: SONNORI Corp / PQube + SONNORI Corp

Kultovně klasický korejský horor. Vplížte se o půlnoci do školy, abyste vrátili deník své milé. Nakonec se necháte chytit do děsivé hry na kočku a myš. Prozkoumejte strašidelné chodby, řešte klasické hororové hádanky o přežití a unikněte ze spárů zabijáckého školníka, který touží po vaší krvi.

Hra vyšla před pěti lety a nyní vychází na konzole.


Jack Move – 8. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: So Romantic / HypeTrain Digital

Jack Move je JRPG, které obsahuje jedinečnou směs odvážného kyberpunkového vyprávění, tahových bitev a krásného moderního pixel artu. Vžijte se do role Noy, ostražité hackerky, která je po zmizení jejího otce vržena do světa vražd, únosů a temného výzkumu.


NBA 2K23 – 9. 9. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Visual Concepts / 2K

Využijte příležitosti v NBA 2K23. Ukažte svůj talent. Spárujte All-Stars s nadčasovými legendami. Vybudujte si svou vlastní dynastii nebo veďte NBA novým směrem.


Splatoon 3 – 9. 9. – Switch

Vývojář / Vydavatel: Nintendo Entertainment Planning & Development / Nintendo

Vstupte do Splatlands, sluncem spálené pouště obývané bitvami zocelenými Inklingy a Octolingy. Splatsville, město chaosu, je adrenalinovým srdcem této prašné pustiny.


Betrayal at Club Low – 9. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Cosmo D Studios / Cosmo D Studios

Dnes večer jste na záchranné misi, infiltrujete se do nočního klubu, který byl kdysi továrnou na rakve. Podaří se vám to?


Broken Pieces – 9. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Elseware Experience + Mael Vignaux + Benoit Dereau / Elseware Experience + Freedom Games

Broken Pieces je psychologický thriller odehrávající se ve francouzské pobřežní vesnici jaksi mimo tok času. Vyřešte záhady tím, že poskládáte kousky příběhu zpět dohromady tím, že zjistíte tajemství mystického místa.


One Dreamer – 9. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: F2House / F2House

Manipulujte se světem kolem sebe úpravou zdrojového kódu v dobrodružné hře o snaze vyhořelého vývojáře indie hry splnit si celoživotní sen.