Herní Novinky: 19. – 25. června 2023

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 19. – 25. června 2023.

Minulý týden vás nejvíce zaujala následující hra: Park Beyond. Přečíst si o hrách z minulého týdne můžete ve článku: Herní novinky 12. – 18. června 2023.

Na konci článku můžete hlasovat, které z následujících her vás zaujaly nyní.


Pokud se chcete účastnit diskuze o novinkách z tohoto článku, zapněte si živé vysílání KateChibi každé pondělí v 20:30. Zde můžete i nalézt záznamy ze starších novinek.


ÚTERÝ 20. 06.


Immortal Tales of Rebirth – Early Access

Vývojář: Bandage and Go Studio

Vydavatel: Bandage and Go Studio, FawnGame

Vychází na platformy: PC

Žánry: Bojové, akční, roguelike

V „Immortal Tales of Rebirth“, akční RPG fantasy hře, si zahrajete za mladého mistra, který se snaží zkrotit duchovní bestie. Odhalte ztracená bojová umění a skryté světy a postavte se starobylým božským bestiím.


Crash Team Rumble

Vývojář: Toys for Bob

Vydavatel: Activision Blizzard

Vychází na platformy: PS4, PS5, XBox One, XBox Series X/S

Žánry: Plošinovka, střílečka, multiplayer

Vyberte si postavu z oblíbených her s Crashem a pak vstupte do arény, Budete soupeřit ve čtyčlených týmech o to, kdo ve své zóně nasbírá nejvíce ovoce Wumpa.


Aliens: Dark Descent

Vývojář: Tindalos Interactive

Vydavatel: Focus Entertainment

Vychází na platformy: PC, PS4, PS5, XBox One, XBox Series X/S

Žánry: Akční, strategie, RTS

Ve hře Aliens: Dark Descent velíte jednotce zocelených koloniálních mariňáků, kteří mají zastavit děsivou epidemii Xenomorfů na planetě Lethe. Veďte své vojáky v boji v reálném čase proti ikonickým Xenomorfům, zlotřilým agentům nenasytné korporace Weyland-Yutani a řadě děsivých stvoření, která jsou v sérii Vetřelec nová.

Velitelem jste vy. Oni jsou vaše zbraň.

Pronikejte se svým oddílem do rozsáhlých otevřených úrovní a likvidujte nepřátele, rozkazy vydávejte strategicky a intuitivně stiskem jediného tlačítka. Postupujte opatrně, protože nepřátelé přizpůsobí svou taktiku vašim akcím a zároveň vás budou pronásledovat, protože smrt je permanentní. Vytvářejte si jedinečné cesty pro přežití, odhalujte zkratky, vytvářejte bezpečné zóny a nastavujte sledovače pohybu v perzistentním světě, kde vaše činy navždy ovlivňují úrovně.

Přizpůsobte si svou družinu díky výběru různých tříd. Zvyšujte úrovně a specializujte své vojáky pomocí jedinečných schopností a arzenálu zbraní, brnění a výhod pro mise s vysokými sázkami na zrádném území. Rozvíjejte svou základnu, abyste mohli zkoumat nové technologie a ještě více vylepšovat svou jednotku.

Moudře hospodařte se zdroji a podstupujte promyšlená rizika, abyste přelstili nejsmrtonosnějšího tvora, jakému kdy lidstvo čelilo. Dokážete se svou jednotkou zastavit řádění nestvůry dřív, než bude pozdě?


STŘEDA 21. 06.


Trepang2

Vývojář: Trepang Studios

Vydavatel: Team17

Vychází na platformy: PC

Žánry: FPS, akční

Hrajete za uprchlého vojáka, který si nepamatuje svůj minulý život, ale je obdařen nadpřirozenými schopnostmi. V hlavě máte pomstu a nezastavíte se před ničím, abyste získali, co chcete. Zasazujte ničivé údery, plížte se ve stínech, ovládejte výbušné zbraně a dejte padouchům ochutnat jejich vlastní medicínu.


Kingsblood

Vývojář: Icy Forge UG

Vydavatel: Icy Forge UG

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, Auto-battler

Kingsblood kombinuje taktické mechaniky autobattleru a dungeon-clawleru v žoldáckém RPG s plně dabovanou kampaní.

Zapojte se do boje proti tyranské monarchii v ponurém světě plném politických intrik a bezpráví. Sestavte si mocný cech z jedinečných stoupenců, posílejte je na nebezpečné mise a zároveň budujte svou cechovní síň. Ovládněte umění sestavování party a odhalte skutečný potenciál svých bojovníků v bitvách a dungeonech na cestě za spravedlností.


ČTVRTEK – 22. 06.


Forever Skies – Early Access

Vývojář: Far From Home

Vydavatel: Far From Home

Vychází na platformy: PC

Žánry: Survival, budování základny

Forever Skies je postapokalyptická hra o přežití z pohledu první osoby. Vraťte se na Zemi zpustošenou ekologickou katastrofou. Létejte, vylepšujte a upravujte svou mobilní high-tech základnu ve vzducholodi. Shánějte zdroje, abyste přežili, čelte nebezpečím na povrchu a pátrejte po virových patogenech, abyste vyléčili záhadnou nemoc.

Hra by měla v plné verzi vyjít i na konzole PS5 a XBox Series X/S.


Six Days in Fallujah – Early Access

Vývojář: Highwire Games

Vydavatel: Victura

Vychází na platformy: PC

Žánry: FPS, vojenské, taktické

Six Days in Fallujah je vysoce realistická taktická střílečka z pohledu první osoby, na jejímž vývoji se podílelo více než 100 mariňáků a vojáků, kteří sloužili v druhé bitvě o Fallujah.

Hra Six Days je založena na skutečných příbězích z jedné z nejtěžších moderních bitev na světě a vrhne vás a váš tým do reálných scénářů, jejichž překonání vyžaduje skutečnou taktiku.

Stejně jako ve skutečném boji je i ve hře Six Days obtížné přežít na vlastní pěst. Jinak by to nebylo realistické. Hrajte s přáteli nebo si najděte spoluhráče v režimu matchmake.

V plné verze se chystá i pro konzole.


Nova Lands

Vývojář: BEHEMUTT

Vydavatel: HypeTrain Digital

Vychází na platformy: PC

Žánry: Budování základny, automatizace

Nova Lands je hra zaměřená na budování továren, průzkum a správu ostrovů. Prozkoumávejte, bojujte a automatizujte svůj průmysl. Planeta, na které se nacházíte, je plná záhad, tvorů, lidí a věcí, které je třeba udělat. Vítejte ve svém novém domově mezi hvězdami.


The Bookwalker: Thief of Tales

Vývojář: DO MY BEST

Vydavatel: tinyBuild

Vychází na platformy: PC, PS4, PS5, XBox Series X/S, XBox One

Žánry: Adventura, tahové, taktické

Etienne Quist, kdysi uznávaný spisovatel, ztratí schopnost psát poté, co je shledán vinným z nevýslovného zločinu. Ve snaze získat zpět své ztracené postavení je osloven zločineckým bossem s mazanou nabídkou. Stačí, když najde a ukradne řadu legendárních předmětů z knih. Ponořte se do pozoruhodných knižních světů, z nichž každý má svá jedinečná pravidla a výzvy. Pokud se mezi vás a artefakty někdo postaví, buďte připraveni ho přesvědčit, oklamat, nebo se s ním dokonce utkat v boji.


Salty Hounds – Early Access

Vývojář: Topping Palette

Vydavatel: Topping Palette

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor randění, otome

SALTY HOUNDS je speciálním druhem seznamovacího simulátoru / RPG, který respektuje hráčovu svobodu a chce jen připravit půdu pro vaše vlastní romantické dobrodružství.


PÁTEK 23. 06.


EreaDrone 2023

Vývojář: EreaDrone

Vydavatel: EreaDrone

Vychází na platformy: PC

Žánry: Létání, závodní

EreaDrone je považován za nejlepší hru FPV dronů a zároveň se snadno používá. Simulátor byl vyvinut piloty, ale nejen pro piloty. Také pro hráče.


SOBOTA 24. 06.


Tyrion Cuthbert: Attorney of the Arcane

Vývojář: Diamondhenge Entertainment

Vydavatel: Diamondhenge Entertainment

Vychází na platformy: PC

Žánry: Visuální novela, puzzle

Ve hře Tyrion Cuthbert: Attorney of the Arcane hrajete za obhájce, který vykonává právní praxi ve světě fantazie a kouzelníků. Musíte obhajovat klienty obviněné z různých zločinů spáchaných pomocí magie a využívat pravidla magie, abyste dokázali jejich nevinu.

Hra je dostupná i pro iOS a Android.


Které hry Vás nejvíce zaujaly, že jste si je přidali do seznamu přání nebo je plánujete sledovat (Let's Play, stream, ...)? Můžete vybrat až 5 her.

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...