Herní Novinky: 21. – 27. listopadu 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 21. – 27. listopadu 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: 14. – 20. listopadu 2022.

Please Be Happy – 21. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Studio Élan / Sekai Project + Studio Élan

Miho, narozená jako liška v korejském lese, si s sebou nese vzpomínku na cestovatelku, která projevovala její laskavost a mluvila o domově. Nyní více člověk než liška, Miho strávila dlouhou, dlouhou dobu hledáním osoby. Přilétá vzducholodí do Wellington Skyport, jednoho z klenotů plovoucího ostrova Nového Zélandu.

Navzdory svým letům stráveným pozorováním lidí se má stále co učit o jejich kultuře a společnosti. Dosud se živila jako zlodějka, její posílené smysly jí umožňují snadno využívat lidi. Viděla také hodně z toho nejhoršího, co lidstvo může nabídnout.

Teprve po setkání s Juliet, majitelkou malé knihovny, a Aspenem, ctižádostivým spisovatelem, Miho začíná chápat, co je laskavost, a že když jde o lidi, existuje víc než jen špatné věci.


Climber: Sky is the Limit – 21. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Art Studio Games + A2 Softworks + Art Games Studio + Cybernetic Technologies Netictech / Art Studio Games + PlayWay + G-DEVS.com + Art Games Studio

Hra s jedinečnou směsí přežití a simulace. Jako hráč jste horolezec, který překonává ty nejobtížnější a nejnebezpečnější vrcholy na Zemi. Abyste uspěli, musíte si cestu pečlivě naplánovat, připravit si vhodné vybavení, vybrat vhodnou stezku, čelit extrémním povětrnostním podmínkám a přežít. Překonejte své limity, překonejte svůj strach a dostaňte se do nebe.


Cats and the Other Lives – 21. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Cultic Games / Cultic Games + Maple Whispering Limited

Po smrti Bernarda Masona, patriarchy rodiny, se všichni zbývající členové rodiny naposledy vracejí do svého dětského domova.

Jako Aspen, kočka domácnosti, se hráči vydají na cestu napříč nadějemi, zklamáními a lítostmi záhadné rodiny Masonů a projdou bohatým příběhem, který se táhne po desetiletí.

Hra zahrnuje jednoduchý, ale intuitivní styl hry typu point and click, oslavující designový přístup založený na chování běžných domácích koček žijících po celém světě.

Je kočka jen domácí mazlíček, nebo tento tvor hraje v našem životě tajemnější roli?


Evil West – 22. 11. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Flying Wild Hog / Focus Entertainment

Americkou hranici sžírá temná hrozba. Jako jeden z posledních agentů v přísně tajném institutu pro lov upírů jste poslední linií mezi lidskostí a hluboce zakořeněným terorem, který se nyní vynořuje ze stínů. Povstaňte, abyste se stali superhrdinou Divokého západu, vymýtili upíří hrozbu a zachraňte Spojené státy!

Ve viscerálním, výbušném boji rozpoutejte peklo se svými střelnými zbraněmi, blesky poháněnými rukavicemi a pomůckami. Zabíjejte krvelačné příšery stylově jako osamělý lovec nebo v kooperaci s kamarádem. Prozkoumejte a bojujte v narativní kampani a zároveň upgradujte své zbraně a lovecké nástroje.

Zlo nikdy nespí… ale krvácí.


22 Racing Series – Early Access – 22. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: GOATi Entertainment / GOATi Entertainment

Gran Turismo potká Wipeouta, Starcrafta a Monopoly? Jedná se o budoucí technologie vozidel postavené na simulované fyzice se zachycováním tratí/sektorů, vlastnictvím zdrojů, upgrady vozidel při závodě, schopnostmi, laděním vozidel a modifikacemi – Vítejte v ‚Real-Time Strategy Racing‘.


Gungrave G.O.R.E – 22. 11. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Iggymob Co. / Prime Matter

Ve hře Gungrave G.O.R.E si zahrajte svého vysněného antihrdinu s pistolí a posekáte tuny nepřátel v krvavém baletu kulek a zažijete příběh o pomstě, lásce a loajalitě, to vše v krásné akční střílečce z pohledu třetí osoby, kombinující to nejlepší, co východní a západní herní design nabízí.


Ship of Fools – 22. 11. – PC, PS5, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Fika Productions / Team17

Ship of Fools je námořnická roguelite kooperativní hra, ve které hrajete za Blázny, jediné stvoření, které je dostatečně bláznivé, aby se postavilo moři. Velký maják, který kdysi chránil souostroví, je rozbitý a přichází bouře zloby a korupce.

Společně se svým parťákem skočíte na palubu The Stormstrider a podniknete svou plavbu přes moře. Obsaďte děla, připravte si plachty a chraňte svou loď před mořskými příšerami během několika jízd. Je na vás, abyste ubránili svůj domov před všemohoucí Aquapokalypsou.


Dysterra – 23. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Reality MagiQ / Kakao Games

Dysterra je sci-fi survival FPS hra založená na. Spolu s FPS bitvami můžete zažít i další běžné prvky survival hry, jako je rabování, crafting, budování a týmovou hru.

V hynoucí Zemi musí hráči najít způsob, jak zabránit vyhynutí a zároveň zajistit přežití jednotlivců, a rozhodnout se, zda budou o přežití spolupracovat nebo soupeřit s ostatními hráči.


Rush Rally 3 – 24. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Brownmonster Limited / Brownmonster Limited

Indie hit Rush Rally 3 je simulační rally závodní hra vytvořená pouze jednou osobou. Přijměte výzvu rally, rallycrossu a stoupání do vrchu v 11 zemích s více než 20 různými vozy. To vše lze upgradovat, vyladit a upravit podle vašich představ.


War Robots: Frontiers – Early Access – 24. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Pixonic / MY.GAMES

Po objevení Wild 10, shluku vzdálených světů bohatých na zdroje a příležitosti, Země zůstala pozadu ve prospěch těchto slibných nových hranic. Následuje však konflikt a tři frakce začnou nekonečnou válku o kontrolu. Piloti – operátoři mocných válečných robotů – prosazují své pravidlo železné pěsti.

Převezměte kontrolu nad svou vlastní flotilou válečných robotů, definujte osud Wild 10 jako pilot a připravte si cestu ke skvělé nové budoucnosti ve hře War Robots: Frontiers!


Sefirot Shards – Early Access – 25. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Team Game / Team Game

„Sefirot Shards“ je deckbuilding hra s prvky RPG, prodchnutá duchem klasické fantasy. Sestavte si svůj jedinečný balíček a vyřešte všechny záhady, které pro vás Sefirot připravil.