Herní Novinky: 7. – 13. listopadu 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 7. – 13. listopadu 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: 31. října – 6. listopadu 2022.

Soulstone Survivors – Early Access – 7. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Game Smithing Limited / Game Smithing Limited

Postavte se tváří v tvář lordům Prázdnoty a jejich přisluhovačům. Sbírejte jejich kameny duší a staňte se bohem. V této roguelite akci odhalujete tajná kouzla, vytváříte mocné zbraně a odemykáte postavy.


The Unliving – Early Access – 7. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: RocketBrush Studio / Team17 Digital

Jako hrůzostrašný nekromant probuďte mrtvé v temném světe The Unliving. Veďte své nemrtvé armády do nekonečného boje v této rogue-lite akční RPG hře. Spalte města na popel ničivými magickými kouzly, zabijte epické bosse a proměňte své nepřátele v morbidní služebníky.


Astro Colony – 7. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Terad Games / Terad Games

Prozkoumejte nekonečný vesmír a vytvořte nejúčinnější konstelaci kolonií. Vybudujte dopravníkové systémy pro automatizaci výroby. Postarejte se o astronauty a jejich potřeby. Zakládejte nové kolonie jako součást intergalaktické simulace.


Football Manager 2023 – 8. 11. – PC, Xbox One

Vývojář / Vydavatel: Sports Interactive / Sega

Ponořte se do bezkonkurenční hloubky a detailů ve Football Manager 2023, když převezmete vedení ve svém klubu. Přidejte se k elitě psaním vlastních titulků, získejte lásku fanoušků a ovládněte soutěž.

Není to jen o výběru taktiky nebo sestavování týmu. Je to o přijímání výzev a prolomení nových cest, když vytváříte svůj vlastní styl.


Sonic Frontiers – 8. 11. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Sonic Team / Sega

Světy se střetávají v nejnovějším vysokorychlostním dobrodružství ježka Sonica.

Při hledání chybějících smaragdů Chaosu uvízne Sonic na starověkém ostrově hemžícím se neobvyklými tvory. Bojujte s hordami mocných nepřátel a prozkoumejte dechberoucí svět.

Závoďte přes pět obrovských ostrovů Starfall. Naskočte do dobrodružství, ovládněte sílu Antiků a bojujte, abyste zastavili tyto nové tajemné nepřátele.


A Little to the Left – 8. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Max Inferno / Secret Mode

Útulná logická hra, ve které můžete třídit, skládat a organizovat věci z domácnosti do příjemných uspořádání, zatímco budete dávat pozor na zlomyslnou kočku se sklony k chaosu. Podívejte se na tento hravý a intuitivní hlavolam s více než 75 uspokojujícími nepořádky.


Land of the Vikings – Early Access – 8. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Laps Games / Iceberg Interactive

Veďte svou vesnici a rozšiřte ji na prosperující město. Moudrý Jarl musí hospodařit se zdroji, přežít drsné podmínky a nepřátelské nájezdy a vést své spoluobčany Vikingy.


Nadir: A Grimdark Deckbuilder – 8. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Team Nadir + Black Eye Games / Black Eye Games

Nadir je temné rogue-like dobrodružství se stavbou karetních balíčků. Velte avatarovi jednoho ze Smrtelných hříchů v bojích 1v1 proti mocným démonům.


God of War Ragnarok – 9. 11. – PS4, PS5

Vývojář / Vydavatel: SIE Santa Monica Studio / Sony Interactive Entertainment

Kratos a Atreus se musí vydat do každé z Devíti říší a hledat odpovědi, zatímco se asgardské síly připravují na prorokovanou bitvu, která ukončí svět. Cestou prozkoumají ohromující, mýtické krajiny a postaví se hrůzostrašným nepřátelům v podobě severských bohů a monster. Hrozba Ragnaröku je stále blíž. Kratos a Atreus si musí vybrat mezi svou vlastní bezpečností a bezpečností říší.


Darq: Ultimate Edition – 9. 11. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Unfold Games / Unfold Games

DARQ vypráví příběh Lloyda, chlapce, který se ocitne uprostřed živé noční můry. Lloyd se nemůže probudit a musí čelit svým obavám a rozluštit význam snu.


Munchkin Digital – Early Access – 9. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Dire Wolf / Dire Wolf

Ve spolupráci se Steve Jackson Games přináší ikonickou stolní karetní hru Munchkin do digitálních zařízení!

Jdi dolů do kobky. Kopni do dveří. Zabij vše, co najdeš. Probodni své přátele. Ukradni poklad a utíkej.


Shadow of the Guild – 10. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Guild Studio / Bonus Stage Publishing

Sidescrolling beat ‚em up s epickým příběhem. Jste Yarán, zabiják se silnými schopnostmi mága a válečníka dohromady. Útočte ze stínů, kouzlete mocná kouzla a ničte své nepřátele pomocí silných kombinovaných útoků.


Common’hood – 10. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Plethora Project / Plethora Project

Common’hood je hra s budováním komunity a správu ekonomiky s vysoce přizpůsobitelnými nástroji pro budování základny. Shánějte materiály, pěstujte si vlastní jídlo, zkoumejte nové technologie, vyrábějte nové nástroje, postavte si domov, najděte si přátele. Vytvořte svou komunitu a převeďte ji od přežití k prosperitě!


Lunistice – 10. 11. – PC, Switch

Vývojář / Vydavatel: A Grumpy Fox / Deck13

Lunistice je lineární 3D plošinovka, která je silně inspirována 32bitovou érou včerejška. Následuj Hanu Tanuki na jejím dobrodružství skrze její sny! Prozkoumejte různé snové krajiny, abyste ji dovedli do jejího konečného cíle – Měsíce – a snažte se cestou odhalit tajemství „The Lunistice“.


Fabular: Once Upon a Spacetime – Early Access – 10. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Spiritus Games / Prismatika + East2West Games

Zkřižte meče s vesmírnými rytíři v epickém roguelike, kde se střetává futuristické a středověké! Bojujte, lupte a upgradujte si cestu napříč galaxií a porazte konkurenční lodě v napínavém boji na blízko na cestě za záchranou vašeho království před zničením.


Robo Legend – 10. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Little Neuron LLC / Little Neuron LLC

Robo Legend je RPG střílečka, kde si razíte cestu hordami bláznivých robotů. Hrajete za Roba, žoldáckého robota, který byl unesen do cizího světa, který je pod útokem. Dokončete úkoly, řešte minihry a hádanky, abyste ukončili konflikt po dobrém nebo po zlém.


City Bus Manager – Early Access – 10. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: PeDePe GbR / Aerosoft GmbH

Vybudujte si vlastní autobusové depo od začátku a vytvořte si své osobní autobusové trasy v City Bus Manager. Zahrajte si ve svém rodném městě nebo v libovolném slavném městě na světě se skutečnými mapovými daty. Kupujte autobusy, udržujte je, starejte se o své zaměstnance a veďte svou autobusovou společnost, aby se stala jedničkou ve městě.


Roboplant – Early Access – 10. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Rebelpug / Rebelpug

V nepříliš vzdálené budoucnosti budou lidé konečně schopni sklízet potravu na cizích planetách. Vydejte se na novou cestu se svým týmem robotů s názvem Beebop 179. Postavte a spravujte hydroponickou farmu, pěstujte lahodné rostliny a přežijte tajemné výzvy vesmíru.


Tactics Ogre: Reborn – 11. 11. – PC, PS4, PS5, Switch

Vývojář / Vydavatel: Square Enix / Square Enix

Valeriánské ostrovy, klenoty Oberoského moře. Obyvatelé ostrovů, které byly dlouho centrem námořního obchodu, bojovali v průběhu historie o nadvládu nad jejími břehy. Nakonec povstal muž, který měl tento konflikt ukončit: Dorgalua Oberyth. Ale historie by ho znala jako „Dynast-King“. Král Dorgalua se snažil potlačit nenávist mezi lidmi na ostrovech a Valeria poznala prosperitu po celé půlstoletí.

Přesto po králově smrti znovu propukla občanská válka, když se o kontrolu utkaly tři frakce: Bakramové, kteří tvořili velkou část Valeriiny šlechty; Galgastani, jejichž lidé tvořili většinu populace ostrovů; a Walister, kterých bylo jen málo.

Ostrovy byly brzy rozděleny mezi Bakram a Galgastani a po celé zemi se usadil neklidný mír. Nikdo však nevěřil, že klid vydrží…


Titan Station – 11. 11. – PC

Vývojář / Vydavatel: Joakim Larsen / Joakim Larsen

Titan Station je záhada z pohledu první osoby pro jednoho hráče zasazená do retro-sci-fi vesmíru. Daleko v budoucnosti, v roce 1999: David, systémový operátor, uteče před svými problémy tím, že přijme práci na vesmírné stanici. Po příjezdu se jeho všední práce změní v boj o život, když učiní šokující objev.