Herní Novinky: 29. srpna – 4. září 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 29. srpna – 4. září 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne 22. – 28. srpna.

Destroy All Humans 2 – Reprobed – 30. 8. – PC, PS5, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Black Forest Games / THQ Nordic

Mimozemský útočník se vrací, úžasnější než kdy předtím. Zažijte 60. léta a pomstěte se KGB za to, že vyhodila do vzduchu vaši mateřskou loď. Budete muset uzavřít spojenectví se členy právě toho druhu, který jste přišli zotročit.


F1® Manager 2022 – 30. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Frontier Developments / Frontier Developments

Zanechte svoji stopu ve Formuli 1 v oficiálně licencovaném manažer simulátoru F1 Manager 2022. Staňte se šéfem svého vybraného konstruktéra a vyberte si ze seznamu jezdců a zaměstnanců pro rok 2022.


Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection – 30. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Digital Eclipse / Konami Digital Entertainment, Inc.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection obsahuje třináct dříve vydaných klasických her. Tato kolekce je pro hráče skvělým místem, kde si mohou tyto oblíbené tituly vyzkoušet.


Tinykin – 30. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Splashteam / tinyBuild

Chyťte stovky tinykinů a použijte jejich jedinečné schopnosti, abyste přivedli Mila zpět na jeho domovskou planetu a zpět do normální velikosti!


ORX – 30. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: johnbell / CRITICAL REFLEX

ORX je nový pohled na známý žánr tower defense, který spojuje mechaniku oblíbeného budování balíčků a stolních her a vytváří skutečně jedinečný zážitek. Rozšiřte svůj hrad, rozšiřte svou doménu a postavte se proti hordám útočníků se zelenou kůží.


ZOR: Pilgrimage of the Slorfs – Early Access – 30. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Righteous Hammer Games / Righteous Hammer Games

Pomocí balíčku karet a tahové taktiky se ponořte do procedurálně generovaných oblastech, které jsou plné nebezpečných zvířat a nepřátelského terénu. Pokud přežijete, posbírejte, co můžete, a postavte tábor, kde můžete vyrábět karty a vylepšení, abyste se vyrovnali s rostoucími budoucími nebezpečími.


Dusk Diver 2 – 31. 8. – PS4, PS5, Switch

Vývojář / Vydavatel: WANIN International / Justdan International + Idea Factory

Yang Yumo, vysokoškolačka s každodenní prací na částečný úvazek. Její tělo trpělo následky incidentu, který se udál před rokem. V obyčejný den Choas Beasts se znovu objeví v ulicích Youshanding a Yumo musí znovu vkročit na bojiště!

Hra nyní vychází na konzole Playstation a Switch. Na PC je již k dispozici od února.


Scathe – 31. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Damage State Ltd / Kwalee

Scathe je intenzivní, krví nasáklé FPS, kde jsou rychlé reflexy klíčem k přežití v pekelným labyrintu, který stojí mezi vámi a vaším vzestupem. Dostaňte se přes nejvražednější démony podsvětí.


Call of the Wild: The Angler™ – 31. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Expansive Worlds / Expansive Worlds

Od tvůrců hry The Hunter: Call of the Wild přichází rybářský zážitek, který odporuje žánru! Prozkoumejte rozsáhlý a atmosférický otevřený svět a hledejte dokonalé rybářské místo. Projeďte se na otevřené vodě sami nebo s přáteli a vydejte se na cestu, abyste se stali mistrným rybářem.


JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R – 1. 9. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: CyberConnect2 / Bandai Namco Entertainment

Ponořte se do světa Hirohiko Araki jako by jste se dostaly do mangy.

Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh a další postavy z JoJo’s Bizarre Adventure se scházejí napříč několika generacemi! S 50 hratelnými postavami ze všech arců můžete zažít oblíbené bitvy z každého příběhu a poprvé vidět interakci postav z různých vesmírů!


Gerda: A Flame in Winter – 1. 9. – PC, Switch

Vývojář / Vydavatel: PortaPlay / Dontnod Entertainment

Projděte se po cestě Gerdy, zatímco její poklidný život se obrátí vzhůru nohama během okupace její malé dánské vesnice za 2. světové války. Vyberte si, kam jít, jak jednat a komu důvěřovat v tomto intimním narativním RPG-lite zážitku inspirovaném skutečnými událostmi. Jak daleko byste zašli, abyste ochránili své blízké?


Mythbusters: The Game – 1. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Byte Barrel / Movie Games + PlayWay

Buďte lovcem mýtů před i za kamerou! Hra je simulátor z pohledu první osoby, který adaptuje slavnou show Discovery. Provádějte bláznivé experimenty a řiďte produkci epizod.


Chenso Club – 1. 9. – PC, PS4, Xbox One, Switch

Vývojář / Vydavatel: Pixadome / Aurora Punks + Curve Games

Mimozemšťané útočí! Kdo nás zachrání? Chenso Club! Pomocí motorových pil, kladiv a životní síly mimozemšťanů tito nebojácní válečníci rozdrtí nepřátele na jejich cestě k vítězství.


GALAHAD 3093 – Early Access – 1. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Simutronics Corp. / Simutronics Corp.

GALAHAD 3093 je taktická hrdinská střílečka, ve které se střetávají rytíři z Artušovské legendy v obřích mechanizovaných ořích.


The Dragoness: Command of the Flame – 1. 9. – PC

Vývojář / Vydavatel: Crazy Goat Games / PQube

Dragoness kombinuje průzkum jako Heroes of Might and Magic, budování měst a tahový strategický boj s rogue-lite nádechem. Vyberte si své bitvy, cesty a dovednosti, zatímco budete prozkoumávat svět zpustošený válkou. Sbírejte a spravujte svou armádu zvířat, sbírejte zdroje a rozšiřujte své město.


The Last of Us Part 1 – 2. 9. – PS5

Vývojář / Vydavatel: Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment

Remake pro PS5, který obsahuje singleplayer kampan a DLC Left Behind.

V roce 2013 pustoší Spojené státy propuknutí mutantní houby Cordyceps, která přeměňuje své lidské hostitele na agresivní tvory známé jako Infected. Na předměstí texaského Austinu Joel (Troy Baker) prchá před chaosem se svým bratrem Tommym (Jeffrey Pierce) a dcerou Sarah (Hana Hayes). Když utíkají, Sarah je zastřelena vojákem a umírá v Joelově náručí.

O dvacet let později byla civilizace zdecimována infekcí. Přeživší žijí v totalitních karanténních zónách, nezávislých osadách a kočovných skupinách a zanechávají budovy a domy opuštěné. Joel pracuje jako pašerák se svou partnerkou Tess (Annie Wersching) v karanténní zóně v North End of Boston, Massachusetts. Loví Roberta (Robin Atkin Downes), obchodníka na černém trhu, aby získali ukradené zbraně. Než ho Tess zabije, Robert prozradí, že vyměnil skrýš s Fireflies, rebelskou milicí, která stojí proti úřadům karanténní zóny.


Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness – 2. 9. – PC, Switch, PS4

Vývojář / Vydavatel: Chime Corporation / Spike Chunsoft

Zažijte úžasnou sílu Prokletí Abyss, stejně jako úžasné, legendární entity známé jako pravěká stvoření. Připravte se nahlédnout do světa Riko a jejích přátel.


LEGO® Brawls – 2. 9. – PC, Switch, PS4, XBox One, Xbox Series X|S

Vývojář / Vydavatel: Red Games Co. / Lego Group + Bandai Namco Games + Lego Interactive

Vysněte si ultimátní bojiště s minifigurkami a probojujte se všemi svými oblíbenými LEGO® motivy v první týmové akční bitvě ve vesmíru LEGO. Hrajte s přáteli doma nebo po celém světě.