Herní Novinky: 8. – 14. srpna 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 8. – 14. srpna 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: Herní novinky 1. – 7. srpna 2022.

Tyrant’s Blessing – 8. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Mercury Game Studio / Mercury Game Studio + Freedom Games

Tyran proměnil Tyberia v ráj – osvobozený od válek, utrpení a smrti – protože téměř každý byl proměněn v nemrtvé. Postarejte se o poslední žijící válečníky v taktických, tahových bitvách a zažeňte Armádu mrtvých do moře.


Farthest Frontier – Early Access – 9. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Crate Entertainment / Crate Entertainment

Chraňte a veďte své lidi při vytváření města z nespoutané divočiny na okraji známého světa. Sklízejte suroviny, lovte, rybařte a farměte, abyste přežili. Vyrábějte řemeslné předměty, s kterými můžete obchodovat, vybavovat a bojovat s nimi v boji o přežití proti živlům a vnějším hrozbám.

Těžba, pěstování, řemesla – 14 různých surovin od dřeva, kamene a hlíny až po kovovou rudu, divoké byliny a med. 17 druhů potravin, včetně krmiv, ryb a zvěřiny, a 10 plodin, z nichž každá má jiné vlastnosti. 32 předmětů a materiálů, které můžete vyrobit ve víceúrovňové ekonomice.

Stavby a pokrok – 50 různých typů budov. Město začíná jako osada a může časem vyrůst do rušného města. Centrum vašeho města a bydlení se rozšiřuje podle prosperity a prestiže vašeho města. Upgradujte výrobní budovy, abyste zvýšili efektivitu a umožnili výrobu pokročilejších položek.

Nejpodrobnější zemědělský systém všech dob – Strategicky vybírejte z 10 plodin s jedinečnými charakteristikami a nakonfigurujte střídání plodin tak, abyste udrželi úrodnost půdy, zabránili poškození teplem a mrazem a zabránili hromadění chorob.

Pokročilá simulace města – Vesničané aktivně žijí své životy a vykonávají svou práci v reálném čase. Sledujte, jak vesničané převážejí zboží přes město ze vzdálených pracovišť, aby bylo zpracováno na materiály a vyrobeno na předměty. Podívejte se na potraviny a zboží doručené domů, na obchodní stanoviště nebo do skladu pro pozdější použití. Vyvíjejte silnice, přepravujte vagóny a zlepšujte způsoby skladování, abyste usnadnili efektivní pohyb zboží ve vašem městě a zabránili jeho znehodnocení.

Environmentální interakce – Rozvíjejte svou ekonomiku na základě toho, které zdroje jsou lokálně bohaté, a vyrábějte předměty pro obchod, abyste získali to, co vám chybí. Postavte oplocení, abyste udrželi jeleny daleko od polí s plodinami a zabránili medvědům v nájezdech na sklad potravin…

Všechny historické nemoci! – Zajistěte, aby vaši vesničané měli čistou vodu, abyste zastavili propuknutí úplavice a cholery. Sbírejte bobule a rostlinnou zeleninu, abyste se vyhnuli kurdějím a zajistili si zdravou výživu. Ujistěte se, že vesničané jsou správně obutí a oblečení, aby se snížilo riziko nákazy tetanem, vzteklinou nebo omrzlinami. Postavte dům pro léčitele, abyste infikované dostali do karantény a poskytli bylinky a léky k léčbě. Ovládejte populace hlodavců sběrem odpadu, bezpečným skladováním potravin a používáním lapačů krys k odvrácení obávaného dýmějového moru.

Pozor na nájezdníky – Vyberte si, zda budete hrát na pacifistu a úplně se vyhnete boji, nebo se zapojte do různých úrovní obtížnosti nájezdníků. Rostoucí prosperita přitahuje pozornost nájezdníků a cizích armád hledajících kořist.


Two Point Campus – 9. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Two Point Studios / SEGA

Postavte si univerzitu svých snů s Two Point Campus od tvůrců Two Point Hospital. Vybudujte, najměte zaměstnance a provozujte akademickou instituci nabitou divokými kurzy.


Lost in Play – 10. 8. – PC, Switch

Vývojář / Vydavatel: Happy Juice Games / Joystick Ventures

Vydejte se s bratrem a sestrou na dobrodružství, ve kterém se budete zkoumat snové krajiny a přátelit se s kouzelnými tvory. Toto a Gal, ztraceni ve své představivosti, musí držet spolu a řešit hádanky, aby se mohli vrátit domů.


Pulling No Punches – 10. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: BrainDead Broccoli / BrainDead Broccoli

Klasická 2D arkádová akční hra animovaná snímek po snímku. Přežijte fiktivní pandemii ve městě plném šílenství a popírání.


Neko Journey – 10. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Feas + Axyos Games / Feas

Skočte do tohoto atraktivního a tajemného světa. Zachraňte svou milou sestru a mýtická stvoření, která jsou uvězněná v opevněném hradu čaroděje.


Rumbleverse – 11. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Iron Galaxy Studios / Epic Games

Toto město bylo postaveno na oslavu slavných tradic boje na blízko – a jste zváni! Vytvořte jedinečného šampiona. Nechte se vystřelit z děla. Rozbijte bedny a najděte vylepšení.


Arcade Paradise – 11. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Nosebleed Interactive / Wired Productions

S klíči od King Wash se vydejte na retro arkádové dobrodružství 90. let a proměňte zchátralou prádelnu na ultimátní arkádovou hernu.


Cult of the Lamb – 11. 8. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: Massive Monster / Devolver Digital

Začněte svůj vlastní kult v zemi falešných proroků. Vydejte se do rozmanitých a tajemných oblastí, abyste vybudovali loajální komunitu lesních následovníků a šířili své Slovo, abyste se stali jediným skutečným kultem.


Just Go – 11. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Studio Amateur / Studio Amateur

Zažijete od absolutního nováčka až po Top Go hráče a ukážete svůj talent v hlavních Go ligách. Hra také obsahuje pozoruhodné zápasy Go v historii, které můžete prozkoumat. Výukový program s úplným dabingem pro začátečníky vám umožní ocenit kouzlo Go.


Marvel’s Spider-Man Remastered – 12. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Insomniac Games + Nixxes Software / PlayStation PC LLC

V Marvel’s Spider-Man Remastered se světy Petera Parkera a Spider-Mana střetávají v originálním akčním příběhu. Hrajte za zkušeného Petera Parkera, který bojuje proti velkému zločinu a ikonickým padouchům v New Yorku.


City Eye – 12. 8. – PC

Vývojář / Vydavatel: Ultimate Games S.A. / Ultimate Games S.A.

Ve světě City Eye se stanete operátorem Centrálního monitorovacího systému, který se bude snažit zabránit dopadům každého jednotlivého prohřešku ve hře. Použijte mapy města ke sledování nebezpečných oblastí a nenechte podezřelé utéct před policií.