Herní Novinky: 4. – 10. července 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 4. – 10. července 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: Herní Novinky: 27. června – 3. července 2022.

One Last Crane – 4. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Blissful Work’s / Sekai Project

One Last Crane je visual novela o Yuuki Murakami, chlapci, který má nádor na mozku. Po dlouhém roce léčby bez pozitivních výsledků žádá o své poslední přání: vrátit se do svého rodného města a splnit svůj slib, že se znovu setká se svojí kamarádkou z dětství, Saki Nishimurou…


Last Call BBS – Early Access – 5. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Zachtronics / Zachtronics

Spusťte svůj Z5 Powerlance a zapněte Last Call BBS, poslední hru od Zachtronics! Barkeep naplnil svůj retro počítač kompletní sadou logických her, které si můžete stáhnout a hrát.


Placid Plastic Duck Simulator – 6. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: turbolento games / turbolento games

Špičková technologická simulace gumové kachničky, Placid Plastic Duck, vám přináší nebezpečnou úroveň relaxace. S chladnou hudbou, snovou 3D grafikou a mnoha různými šťastnými kachnami.


RUINSMAGUS – 7. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: CharacterBank / CharacterBank + Mastiff

Akční JRPG vyvinuté speciálně pro VR. Prozkoumejte a ovládněte magická umění z pohledu první osoby prostřednictvím pohlcujícího světa fantazie. Jako člen cechu RUINSMAGUS spolupracujte s Enigma Research Institute na odhalování záhad skrytých pod pozlacenými ulicemi.


Matchpoint – Tennis Championships – 7. 7. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, SWITCH

Vývojář / Vydavatel: Torus Games / Kalypso Media

Sezóna začíná právě teď – popadněte svou raketu a staňte se dalším mistrem světa v tenise! Váš soupeř je na hřišti a publikum čeká na nadějného vyzyvatele pro velké finále… Jste připraveni na Matchpoint?


Arcadegeddon – 8. 7. – PC, PS4, PS5

Vývojář / Vydavatel: IllFonic / IllFonic

Gilly, majitel místní arkádové herny, se snaží zachránit svůj podnik před anonymní megakorporací. Aby toho dosáhl, vezme všechny nejlepší arkádové hry a všechny je spojí, aby vytvořil super hru. Bohužel mega korporace, Fun Fun Co. hackne hru a nasadí virus. Vy a vaši přátelé musíte zachránit hru a poslední arkádovou hernu v rodném městě.


Klonoa Phantasy Reverie Series – 8. 7. – PC, Switch

Vývojář / Vydavatel: Monkey Craft / Bandai Namco Games

Klonoa je 3D akční herní série s bočním posouváním, jejíž první titul vydala společnost Namco v roce 1997. Hra se odehrává v jedinečném vesmíru plném řady originálních postav a sleduje hrdinu Klonou, když se vydává na cestu za záchranou světa.


Dragon Forge – 8. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Legend Studio / Legend Studio

Staňte se mocným drakem a automatizujte obrovské továrny. Zlomte kledbu a prozkoumejte obrovský fantasy svět plný questů.