Herní Novinky: 6. – 12. června 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 6. až 12. června 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: Herní Novinky: 30. května – 5. června 2022

Dune Strider – Early Access – 6. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Dust Bunnies / Breda University of Applied Sciences

Dune Strider je dobrodružná strategická hra. Hráč, převezme velení nad obchodníkem ovládajícím Sand-Barge v poušti a použije jej k cestování a prozkoumávání země kolem vás. Cesta do osad za účelem prodeje vašeho zboží je plná nebezpečí a příležitostí.


Rogue Arrows – 6. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Jolly Theory / Jolly Theory

Náročná akční rogue-lite, ve které hrajete za mladou lovkyni. Bojujte proti zlým silám pomocí mocných dovedností a schopností. Prozkoumejte mýtický svět, kde se po každé smrti zdá všechno jinak.


SpellForce 3 Reforced – 7. 6. – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Vývojář / Vydavatel: Grimlore Games / THQ Nordic

SpellForce 3 – Dokonalé spojení RTS a RPG!

Píše se rok 518. Povstání mágů-renegátů, známé jako Války mágů, bylo potlačeno Korunou. Bylo to však Pyrrhovo vítězství: celé regiony upadly do anarchie, uprchlíci se potulují po zemích a hledají úkryt a objevil se záhadný smrtelný mor zvaný „Bloodburn“ a rychle se šíří.

V dobách, jako jsou tyto, lidé lpí na jakémkoli náznaku naděje, který najdou. The Purity of Light, vedená charismatickým mužem jménem Rondar Lacaine, tvrdí, že zdrojem veškerého neštěstí jsou mágové – a že teprve druhý příchod Aonira, otce všech bohů, vrátí Eo jeho dřívější nádheru.


Attack at Dawn: North Africa – 7. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Panzer Division Games / Panzer Division Games

Strategická hra z druhé světové války, která kombinuje snadnost akce v reálném čase s hloubkou operační hratelnosti, to vše na nádherně zpracovaných mapách severní Afriky. Naplánujte si strategii jako Rommel nebo Montgomery a vylepšete skutečnou historii.


Justice.exe – 7. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Gameclaw Studio + Late Game Clutch / Gameclaw Studio + IndieArk

Justice.exe je dystopické právní drama plné dialogů, ve kterém u soudu obhajujete vnímající umělou inteligenci.


The Cycle: Frontier – 8. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: YAGER / YAGER

The Cycle: Frontier je volně hratelná PvPvE střílečka poháněná napětím a nebezpečím. Vyhlídky na zdroje a další bohatství na opuštěném mimozemském světě zpustošeném smrtící bouří, obývaném monstry.


MythBusters: The Game – Crazy Experiments Simulator – 8. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Byte Barrel / Movie Games + PlayWay

Hra je simulátor z pohledu první osoby, který adaptuje slavnou show Discovery. Provádějte bláznivé experimenty a řiďte produkci epizod.


20 Minutes Till Dawn – Early Access – 8. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: flanne / flanne + Erabit

Postřílejte hordy monster z příběhů Lovecrafta a přežijte noc.


Madshot – Early Access – 9. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Overflow / HOOK

Madshot je rychlá, akrobatická, rogue-lite střílečka. Přežijte neustále se měnící cestu přes Cthulhu a dál. Vybavte se nekonečnými kombinacemi upgradů, když se probojujete hrůznými monstry a vícefázovými bitvami s bossy.


Builder Simulator – 9. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Live Motion Games / Live Motion Games + Frozen Way

Builder Simulator je perfektní hra pro ty, kteří chtějí postavit dům od základu, jednu cihlu po druhé. Na „EASY“ vás bude hra vést a učit tím, že vám ukáže úplné instrukce, ale na „HARD“ se žádné pomoci nedočkáte – místo toho se spolehněte na své stavitelské schopnosti a udělejte si vše sami.


POSTAL: Brain Damaged – 9. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Hyperstrange + CreativeForge Games / Hyperstrange + Running With Scissors

Brain Damaged je nový akční pohled na kultovní herní sérii Running With Scissors. Vydejte se na divokou jízdu na horské dráze zkroucenou říší divů uzavřenou ve zmatené mysli POSTAL DUDE.


Spacelines from the Far Out – 9. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Coffeenauts / Skystone Games

Provozujte své vlastní mimozemské aerolinky inspirované 60. lety v kosmickém věku v této náhodně generované chaotické kooperativní hře pro 1 až 4 hráče!


Pro Cycling Manager 2022 – 9. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Cyanide / Nacon

Nábor, rozpočet, strategie: všechna rozhodnutí děláte vy. Prozkoumejte nový systém odhalování mladého potenciálu, nové možnosti přizpůsobení vašeho zážitku, peloton, který je agresivnější a mnoho dalšího.


Imperium BCE – 9. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Wildercroft / Wildercroft

Imperium BCE je 3D strategická hra v reálném čase, ve které můžete stavět města, ovládat armády, využívat špiony a diplomaty k dosažení různých politických cílů, dělat technologické objevy, obchodovat a podepisovat zákony. Celá hra je o správném rozhodování ve správný čas.


Mario Strikers: Battle League Football – 10. 6. – Switch

Vývojář / Vydavatel: Next Level Games + Nintendo Entertainment Planning & Development / Nintendo

Mario Strikers: Battle League je fotbalová/fotbalová videohra pět proti pěti. Hra se vyhýbá realismu ve prospěch chaotické a přehnané hry.


The Quarry – 10. 6. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Vývojář / Vydavatel: Supermassive Games / 2K Games

Když poslední noc letního tábora zapadne slunce, devět dospívajících poradců se ponoří do nepředvídatelné noci hrůzy. Jediná věc, která je horší než krví nasáklí místní obyvatelé a stvoření, která je loví, jsou nepředstavitelná rozhodnutí, která musíte udělat, abyste jim pomohli přežít.


Metal Max Xeno: Reborn – 10. 6. – PC, PS4, Switch

Vývojář / Vydavatel: Kadokawa Games / PQube + Kadokawa Games

Akční JRPG s bojovými prvky v reálném čase a bojovými prvky vozidel. Připojte se k Talisovi, osamělému lovci, a hledejte spojence ve válce nabité pomstou proti monstrům a robotickým nepřátelům.


Please Fix The Road – 10. 6. – PC

Vývojář / Vydavatel: Ariel Jurkowski / Ariel Jurkowski

Barevná, minimalistická, pohodová a ležérní logická hra, ve které pravděpodobně (není těžké to uhodnout…) opravujete silnice! Vaše oprava silnice nemusí být krásná, stačí, aby byla vaše práce hotová.