Herní Novinky 16. – 22. září 2024

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 16. – 22. září 2024.

Minulý týden vás nejvíce zaujaly následující herní novinky: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Satisfactory, Towerborne, Vampire: The Masquerade – Reckoning of New York a Fears to Fathom – Woodbury Getaway. Přečíst si o hrách z minulého týdne můžete v článku: Herní novinky 9. – 15. září 2024.

Na konci článku můžete hlasovat, které z následujících her vás zaujaly nyní.


Pokud se chcete účastnit živé diskuze o herních novinkách, zapněte si živé vysílání KateChibi (skoro) každé pondělí v 20:30. Zde můžete i nalézt komentované záznamy herních novinek.


Pokud se Vám líbí herní novinky, pak mě můžete podpořit odběrem na Instagramu nebo Youtube.
Pokud mě chcete podpořit více než „Like“ / „Follow“ / „Sub“, pak můžete na Ko-fi.
Kromě Ko-fi mě můžete podpořit i využitím tohoto odkazu na e-shopu Alza.
Všem za jakoukoliv podporu děkuji.



PONDĚLÍ – 16. 9.


TCG Card Shop Simulator – Early Access

Vývojář: OPNeon Games

Vydavatel: OPNeon Games

Vychází na platformy: PC (15. 9.)

Žánry: Simulátor, manažerské

Otevřete si vlastní místní obchod s hrami. Zásobte regály nejnovějšími booster balíčky nebo je rozbalte a sbírejte karty pro sebe. Nastavte si vlastní ceny, najímejte personál, pořádejte akce a rozšiřujte svůj obchod s kartami.


Hands of Necromancy 2

Vývojář: HON Team

Vydavatel: Fulqrum Publishing

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, FPS, střílečka

Hands of Necromancy II je pokračování temné fantasy FPS inspirované klasikami jako Heretic a Doom. Vyberte si jednu ze dvou postav, ovládejte nové zbraně a naučte se ještě mocnější kouzla a proměny, abyste jednou provždy dokázali, že jste nejvyšší nekromant, pán samotné smrti!


The Spell Brigade – Early Access

Vývojář: Bolt Blaster Games

Vydavatel: Bolt Blaster Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, roguelikem bullet hell, kooperativní

The Spell Brigade je online kooperativní survivors hra pro 1-4 hráče. Spojte se se svými přáteli čaroději a vybijte hordy temných stvoření. Plňte týmové úkoly, odemykejte nová vylepšení a vytvářejte přesílené synergie kouzel. Přítel ani nepřítel není v tomto pekle plném přátelské střelby v bezpečí!


Train Yard Builder

Vývojář: GameFormatic

Vydavatel: Frozen Way, PlayWay

Vychází na platformy: PC

Žánry: Vlaky, simulátor, budovatelské, odpočinkové

Vstupte do světa Train Yard Builder a upravte si železnici podle svých představ. Pracujte s různými modely vlaků a vagonů, ovládejte je podle svých představ a pomocí modelářských nástrojů popusťte uzdu své kreativitě.


American Truck Simulator – Arkansas – DLC

Vývojář: SCS Software 🇨🇿

Vydavatel: SCS Software 🇨🇿

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor

Stát se nachází v jižní části centrální části Spojených států a je to zázračná přírodní oblast se třemi národními lesy, mnoha státními parky, téměř 9 000 kilometry nedotčených potoků a řek, jako jsou Arkansas a Mississippi, a také se stále táhnoucími horskými pásmy Ozark a Ouachita.

Při přepravě nákladu budete mít možnost nejen vidět některé z těchto krásných krajin a oblastí, ale také projíždět řadou velkých i malých měst, kde najdete průmysl, pamětihodnosti a další.


Chains of Fury

Vývojář: Cobble Games

Vydavatel: Fulqrum Publishing

Vychází na platformy: PC

Žánry: FPS, střílečka

Tato hra není pro tebe, pokud chceš zachránit svět a stát se hrdinou, kterého všichni potřebují (nebo si dokonce zaslouží). Uhni! Máme tu antihrdinského drsňáka, který je připraven soutěžit o titul Nejhoršího parchanta všech dob. Jeho hladina testosteronu se dá měřit pouze ve stupnici Fury, počet jeho mrtvých je neznámý a množství kulek, které vystřílel, je nespočitatelné. Je to nájemný vrah. Jeho bývalí klienti ho zavřeli do vězení, místo aby mu zaplatili za dobře odvedenou práci. Je rozzuřený, zkušený, má drsné zbraně a ještě drsnější knír. Není to nic osobního. Je to jen obchod.


Auto Sale Life – Early Access

Vývojář: OTTO Games

Vydavatel: GrabTheGames

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor života, simulátor, automobilové

Nejkomplexnější simulace prodeje automobilů na světě. Vybudujte si vlastní obrovské impérium na rozsáhlé a kvalitní mapě otevřeného světa. Nakupujte auta a prodávejte auta. Vylepšete svůj okruh a staňte se skvělým obchodníkem. Nevzdávejte se a jděte za svými sny.


Judero

Vývojář: Talha and Jack Co, J. King-Spooner, Talha Kaya

Vydavatel: Talha and Jack Co, J. King-Spooner, Talha Kaya

Vychází na platformy: PC

Žánry: Hack&Slash, akční

Judero je akční a dobrodružná hra inspirovaná bohatou lidovou historií skotských hranic. Hrajete za Judera, Kelta, který dokáže navázat vztah s okolní přírodou. Cestujte s Juderem ručně vytvořenou krajinou a zjistěte, že se v ní skrývá zlo, které manipuluje s nebráněnými.


Starstruck: Hands of Time

Vývojář: Createdelic

Vydavatel: Createdelic

Vychází na platformy: PC

Žánry: Rytmické, hudební

Zahrajte si na kytaru v hudebních příběhových segmentech s chytlavým soundtrackem s živými nástroji a zpěvem Elsie Lovelock. Pokud ještě máte kytarový ovladač Guitar Hero nebo Rock Band, oprašte ho, protože tato hra ho podporuje!


Dragon Spirits 2

Vývojář: FHNBHJ

Vydavatel: 2P Games, Electronic Sheep Games, FHNBHJ

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, tahové

Hlavním hrdinou je herní vývojář žijící v rušném městě Metapolis. Její běžný život je narušen, když se draci ze hry, kterou vyvinula, objeví ve skutečnosti! Po uzavření smluv s těmito dračími duchy si hlavní hrdinka uvědomí, že skutečný svět napadají další draci neznámého původu. Kdysi pulzující město už není jen bezesným městem plným zářivých světel; mysl lidí je stále více kontaminována a hranice mezi fikcí a realitou se stírá!
Hlavní hrdinka, známá také jako pactsealer, se vydává na cestu s draky, aby odhalila tajemství, které za těmito událostmi stojí, navrátila městu jeho původní stav a navázala pouta s dalšími dračími duchy.


ÚTERÝ – 17. 9.


Final Fantasy XVI

Vývojář: Square Enix

Vydavatel: Square Enix

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, RPG, JRPG

Po roce vychází port pro PC.

Epický svět temného fantasy, kde o osudu země rozhodují mocní Eikoni a Dominanti, kteří je ovládají. Toto je příběh Cliva Rosfielda, bojovníka, kterému byl udělen titul „První štít Rosarie“ a který přísahal chránit svého mladšího bratra Joshuu, dominanta Fénixe. Zanedlouho se Clive zaplete do velké tragédie a přísahá pomstu Temnému Eikonu Ifritovi, tajemné entitě, která za sebou nechává pohromy.


Marko: Beyond Brave

Vývojář: Studio Mechka

Vydavatel: Studio Mechka

Vychází na platformy: PC

Žánry: Medtroidvania, akční

Entropie unikla ze svého vězení a hrozí, že pohltí svět. Vžijte se do role Marka, mladého bojovníka, který odhalí tajnou sílu ukrytou uvnitř. Bojujte s prastarým zlem, utkejte se s bájnými stvořeními a uzavřete mocná spojenectví, abyste obnovili rovnováhu. S elementárními silami, které máte na povel, a s každým rozhodnutím, které určuje osud světa, se vydejte na napínavé dobrodružství, kde je vaší největší zbraní odvaha.


The Plucky Squire

Vývojář: All Possible Futures

Vydavatel: Devolver Digital

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5, Switch

Žánry: Adventura, plošinovka

Kniha The Plucky Squire sleduje kouzelná dobrodružství Jota a jeho přátel – pohádkových postaviček, které objevují trojrozměrný svět mimo stránky své knihy.

Když si zlovolný Humgrump uvědomí, že je padouchem knihy – odsouzeným na věčné časy prohrát svůj boj se silami dobra – vykopne hrdinného Jota z jejích stránek a navždy změní příběh.


Train Sim World 5

Vývojář: Dovetail Games

Vydavatel: Dovetail Games – TSW

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series (12. 9.), PS4, PS5

Žánry: Simulátor, vlaky

Přijímejte nové výzvy a nové role při ovládání tratí a vlaků v ikonických městech na 3 nových trasách. Ponořte se do dokonalého železničního koníčku a vydejte se na další cestu. Od elegantních naklápěcích zázraků až po vrčení mohutných moderních dieselů – koleje jsou ve hře Train Sim World 5 vaše!


Fera: The Sundered Tribes – Early Access

Vývojář: Massive Damage

Vydavatel: Massive Damage

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, RPG, survival, kooperativní

Fera: The Sundered Tribes je strhující směs akčního RPG a survival hry s lovem příšer, budováním vesnice a správou kmene s převratnou mechanikou vzdušného pohybu a boje.


Machinika: Atlas

Vývojář: Littlefield Studio

Vydavatel: Dear Villagers

Vychází na platformy: PC

Žánry: Puzzle, adventura, point&click

Machinika: Atlas je nezávislá logická hra, která je přímým pokračováním hry Machinika: Museum. V roli muzejního vědce, který právě přistál na Atlasu. Podaří se vám odhalit tajemství mimozemské lodi? Vyřešte záhadné hádanky a zjistěte, co se stalo!


Subside

Vývojář: A2D

Vydavatel: A2D

Vychází na platformy: PC

Žánry: VR, simulátor

Subside je pohlcující vodní VR zážitek s mnoha oblastmi k prozkoumání a realistickými vodními tvory k interakci. Je vytvořen s bezkonkurenčním realismem a jeho cílem je napodobit nuance skutečného plavání a potápění v mělkých vodách.


Goblin Camp – Early Access

Vývojář: Korppi Games

Vydavatel: Korppi Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor kolonie, budování města

Korppi Games, tříčlenná herní společnost z jižního Finska představuje Goblin Camp – fantasy hra inspirovaná finskou mytologií. Hluboká simulační mechanika zachycuje jedinečné výzvy přežití krutých zim a vybudování prosperující osady v severském lese. Veďte své gobliny k velikosti!

Ve hře Goblin Camp máte na starosti malý tábor goblinů. Pokud svou osadu úspěšně spravujete, může se ze sbírky chatrčí a chatrčí rozrůst v rušné město z kamene a cihel.
Při budování tábora využijete spoustu různých zdrojů, ale nejdůležitějším nástrojem, který budete mít k dispozici, bude rostoucí populace goblinů. Každý z nich má svou vlastní kombinaci dovedností, vlastností a osobnostních zvláštností, a jak budou dělat různé věci a získávat zkušenosti, budou se učit novým dovednostem a rozvíjet nové schopnosti.


Repent

Vývojář: MusDevs

Vydavatel: MusDevs

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor chůze, horor

Robert Watford, vysloužilý policista s pohnutou minulostí, nastupuje první den na noční směnu jako hlídač, což ho, aniž by to věděl, přímo zaplete do série paranormálních událostí, které se točí kolem tajného kultu s nekalými úmysly.


STŘEDA – 18. 9.


Keylocker | Turn Based Cyberpunk Action

Vývojář: Moonana

Vydavatel: Serenity Forge

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5, Switch

Žánry: RPG, cyberpunk, tahové, rytmické

Keylocker je kyberpunkové tahové rytmické JRPG inspirované sériemi Mario&Luigi RPG a Chrono Trigger, ve kterém hrajete za zpěváka a skladatele B0B0. Podpořte své pohyby elektrickou silou hudby na této nelítostné planetě pomocí provádění pohybů v reálném čase ve stylu rytmických her! Bojujte s úřady, odhalte tajemství Saturnu, hrajte na koncertech svých vlastních kapel a nabourejte se do sítě, abyste v dobrém i zlém skoncovali s tímto zkorumpovaným systémem.


UFO 50

Vývojář: Mossmouth

Vydavatel: Mossmouth

Vychází na platformy: PC

Žánry: Retro, kolekce

UFO 50 je sbírka 50 her pro jednoho i více hráčů, které zahrnují různé žánry, od plošinovek a stříleček až po logické hry, roguelite a RPG. Naším cílem je spojit známou 8bitovou estetiku s novými nápady a moderním herním designem.


GT Manager – Early Access

Vývojář: THE TINY DIGITAL FACTORY, IMV Studio

Vydavatel: THE TINY DIGITAL FACTORY

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, závodní, manažerské

GT Manager vás zve, abyste se stali manažerem závodního týmu v pestrém světě vytrvalostních závodů!

Vytvořte si svůj tým, najímejte a spravujte zaměstnance, hledejte sponzory pro financování závodních operací a zlepšujte výkony svých vozů. V den závodu se z boxů ozývá zvuk řvoucích motorů, kde se snoubí vášeň se strategií; na trati se právě odehrává společné úsilí vašeho týmu. Nyní je řada na vás, abyste zvládli závodní umění a rozhodováním ve zlomcích vteřin přelstili konkurenční týmy.

Jste připraveni ovládnout stáj a dovést svůj závodní tým k vítězství?


Shinehill – Early Access

Vývojář: Peach Bite

Vydavatel: Peach Bite

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, simulátor života

Opět na vás hodili tu nejtěžší práci. Nyní jste na ostrově Shinehill, kde jste náhle nahradili jednoho z nových obyvatel. Prozkoumávejte svět, seznamte se s půvabnými obyvateli města, věnujte se farmaření, rybaření, vaření a snažte se neprozradit.


ČTVRTEK – 19. 9.


Broken Sword – Shadow of the Templars: Reforged

Vývojář: Revolution Software

Vydavatel: Revolution Software

Vychází na platformy: PC, PS5, Switch (Q1 2025)

Žánry: Adventura, point&click

Vyjdi do ulic Paříže ve hře Broken Sword – Shadow of the Templars: Reforged“, podstatně vylepšené verze klasického dobrodružství, které získalo řadu ocenění. Užijte si příběh, který se rozprostírá po celém světě, když se neohrožený Američan George Stobbart a neohrožená novinářka Nico Collardová vrhnou do napínavého dobrodružství, prozkoumávají exotické lokace, řeší starobylé záhady a maří temné konspirace, aby odhalili tajemná tajemství templářů.


Enotria: The Last Song

Vývojář: Jyamma Games

Vydavatel: Jyamma Games

Vychází na platformy: PC, PS5

Žánry: RPG, souls-like

„Enotria: Poslední píseň“ je napínavý soulslike odehrávající se v prosluněné zemi inspirované italským folklórem a plné nebezpečí.

Svět zachvátilo Canovaccio – zvrácená věčná hra, která udržuje vše v nepřirozené stázi. Ty, Bez masky, jsi jediný, kdo nemá danou roli a je pánem svého osudu. Porazte děsivé Autory, kteří ji stvořili, a osvoboďte svět ze stagnace tím, že využijete sílu Ardore.

Staňte se Maskou změny.


Toy Tactics

Vývojář: Kraken Empire

Vydavatel: Joystick Ventures

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, RTS

Hra opouští Early Access a vychází v plné verzi.

Toy Tactics je RTS, ve které můžete kreslit formace jednotek a velet jednotkám podle minifigurek, abyste zvítězili. Pod vedením legendárních generálů si osvojte schopnost kreslit konfigurace na bitevní pole a posílat miniaturní legie do války proti hordám nemrtvých nepřátel. Nabijte svou armádu artefakty a ničivými kouzly, abyste měli v bitvě navrch, a rozdrťte své nepřátele v reálném čase. Přemýšlejte rychle, strategicky rozmístěte své jednotky a veďte je k vítězství!


God of War Ragnarök

Vývojář: Santa Monica Studio, Jetpack Interactive

Vydavatel: PlayStation Publishing

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, RPG

Po dlouhé době se dostává port God of War Ragnarök na PC.

God of War Ragnarök, pokračování kritiky oceňované hry God of War (2018), začíná v době, kdy je Fimbulwinter v plném proudu. Kratos a Atreus se musí vydat do každé z devíti říší a hledat odpovědi, zatímco se Odinovy síly v Asgardu připravují na prorokovanou bitvu, která ukončí svět.

Cestou budou prozkoumávat úchvatné mýtické krajiny a čelit děsivým nepřátelům v podobě severských bohů a monster. Jak se hrozba Ragnaröku stále více přibližuje, musí Kratos a Atreus volit mezi bezpečím své rodiny a bezpečím sfér.


Dead Rising Deluxe Remaster

Vývojář: CAPCOM

Vydavatel: CAPCOM

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: Zombie, akční

Jednoho dne se poklidné městečko Willamette v Coloradu ocitlo v karanténě, kterou vyhlásila americká armáda.
Frank West, novinář na volné noze, vycítí senzaci a dostane se do jediného nákupního centra ve městě.
Naneštěstí se nákupní středisko proměnilo v peklo, kde se to hemží nesčetnými zombiemi.
Pomoc dorazí za 72 hodin, takže je na něm, aby zjistil pravdu o této události dřív, než bude pozdě!


Copycat

Vývojář: Spoonful Of Wonder

Vydavatel: Neverland Entertainment, Nuuvem Inc, Spoonful Of Wonder

Vychází na platformy: PC

Žánry: Adventura

Příběhová hra o odmítnutí, sounáležitosti a skutečném významu domova. Sleduje příběh čerstvě adoptované kočky z útulku, která se stane obětí promyšleného plánu, když jí žárlivá toulavá kočka ukradne místo v domácnosti.


Cricket: Jae’s Really Peculiar Game

Vývojář: Studio Kumiho

Vydavatel: PM Studios

Vychází na platformy: PC, PS5 (20. 9.), Switch

Žánry: RPG, JRPG, tahové

Po zdrcující ztrátě by Jae udělal cokoli, aby napravil minulost. Vydejte se s nově nalezenými přáteli na cestu k branám Yimmelie, bájné země na Měsíci, která prý dokáže splnit každé přání.

Toto JRPG čerpá z nápadů klasik žánru, ale s pestrými novými herními zvraty. Budete prozkoumávat lesy, města, rockové koncerty a další místa, přičemž procházení je vždy zábavné a dynamické.


Rainbow Sea

Vývojář: Shirokurohitsuji

Vydavatel: G-MODE

Vychází na platformy: PC

Žánry: Visuální novela, adventura

Rainbow Sea je pixelartový vizuální román s mnoha konci založený na japonském mýtu o sedmi šťastných bozích. Popisuje rok života osoby, která byla vybrána jako kandidátka na boha a žije mezi Sedmi šťastnými bohy, kteří se jí však příliš neotevírají. Vy – jako Člověk – můžete prozkoumávat loď s pokladem a svými rozhodnutími měnit děj. Všech dvaadvacet konců je skutečnými konci a jen vy, hráč, budete moci zjistit, jaký je skutečný příběh, který se za všemi skrývá.


THE TAG-ALONG OBSESSION

Vývojář: LuLuDu Tech

Vydavatel: LuLuDu Tech

Vychází na platformy: PC

Žánry: Puzzle, horor, roguelite

Hui-Ting pracovala v televizní stanici. Připojila se k týmu, který se kvůli reportáži vydal do dávno opuštěného letoviska, kde se setkali s rudokřídlými smrtihlavy a tým měl nehodu. Hui-Ting byla jediná, kdo přežil. I po probuzení ji neustále pronásledovaly noční můry a hledala pomoc u různých duchovních praktikantů. Jednoho dne se setkala s médiem jménem paní Chen, která ji varovala, že je posedlá pomstychtivým duchem, který ji může ohrozit na životě. Aby se této kletby zbavila, musela se vrátit do letoviska a provést rituál.
S pomocí paní Chen se Hui-Ting vrátila do letoviska. Čelila mnoha výzvám, odhalila minulé tragédie a rozluštila řadu záhad.


Psycho Fear

Vývojář: Equinox Games, Dark Panda

Vydavatel: Equinox Games, Dark Panda

Vychází na platformy: PC

Žánry: Horor, puzzle

Psycho Fear je hororový zážitek únikové místnosti, kde hráči musí uniknout, aby přežili. Řešení náročných hádanek, překonávání smrtících překážek v intenzivní atmosféře, nervy drásajícím a temném prostředí udrží hráče v napětí.


PÁTEK – 20. 9.


Frostpunk 2

Vývojář: 11 bit studios

Vydavatel: 11 bit studios

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, budování města, survival, simulátor

Frostpunk 2 povyšuje žánr přežití ve městě na novou úroveň. Ujměte se role správce a veďte své město skrze kaskádu pohrom, které se odehrávají v postapokalyptickém zasněženém prostředí. Budujte rozsáhlé městské čtvrti s jejich řetězcem nekonečných potřeb a požadavků. Procházejte protichůdnými zájmy frakcí, které obývají vaši metropoli. Jak potřeby města rostou a moc frakcí v jeho jádru stoupá, jen vy můžete společnost nasměrovat k nejisté budoucnosti.


Matchbox Driving Adventures

Vývojář: Casual Brothers

Vydavatel: Outright Games

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, PS5, Switch

Žánry: Závodní

Naskočte do vozidla a využijte svou představivost k plnění úkolů a vyhrávání závodů. Projíždějte dynamickou krajinou, získávejte medaile a řiďte své dobrodružství.


Rune Bender VR

Vývojář: Nurogames

Vydavatel: Nurogames

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, roguelike, VR, střílečka

Rune Bender je rychlá rogue-like VR Wave-Shooter pro jednoho hráče, ve které hráči bojují proti vlnám monster ze slovanské mytologie, aby ochránili svatyni boha Velese. Kreslete runy, abyste mohli sesílat kouzla různých živlů, a moudře je střílejte proti „Perunovi“, šílenému bohu hromu.


The Karate Kid: Street Rumble

Vývojář: Odaclick Game Studio

Vydavatel: GameMill Entertainment

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, PS5, Switch

Žánry: Akční, bojové

V této pixelartové hře, která se odehrává v bočním režimu a je určena pro bitvy s vlnami nepřátel, projdeš ikonickými lokacemi prvních tří klasických filmů ze série The Karate Kid z 80. let a vydáš se z dóža do ulic West Valley a Okinawy. Hrajte jako Daniel LaRusso, pan Miyagi, Ali Mills nebo Kumiko a vydejte se porazit Johnnyho Lawrence, Johna Kreese, Terryho Silvera a další, kteří chtějí navždy získat nadvládu nad karate Miyagi-Do. Tato hra nabízí intenzivní bojová umění a frenetickou akci smíšenou se spoustou retro atmosféry z původních filmů.


Lorn’s Lure

Vývojář: Rubeki Games

Vydavatel: Rubeki Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, parkour, plošinovka

Android je veden rozsáhlou strukturou díky závadě ve svém vizuálním systému. Lorn’s Lure je atmosférická příběhová plošinovka z pohledu první osoby s neotřelou mechanikou lezení po čemkoli a modernizovanou retro 3D grafikou.


Just A To the Moon Series Beach Episode

Vývojář: Freebird Games

Vydavatel: Freebird Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, JRPG

Připravte se na nové krátké dobrodružství, protože posádka SigCorp. odlétá na plně hrazenou dovolenou do hotelu a resortu Golden Lobster! Celkem na jeden den, což je zřejmě maximum, které byla společnost ochotna zaplatit.


Spiral

Vývojář: Folklore Games

Vydavatel: Folklore Games, SpaceJazz

Vychází na platformy: PC

Žánry: Emotivní, simulátor chůze

Spiral je vyprávěcí průzkumná hra z pohledu třetí osoby, která sdílí poetickou vizi kognitivní degenerace. Vžijte se do role Bernarda, kterému pomáháte a podporujete ho, zatímco se statečně potýkáte s jeho rozpadající se myslí a prožíváte jeho nejcennější okamžiky.


Alexandria IV

Vývojář: J. M. Beraldo, Time Galleon

Vydavatel: Time Galleon

Vychází na platformy: PC

Žánry: Visuální novela

Vydejte se ke hvězdám jako velitel vesmírné stanice Alexandria IV, místa plného nebezpečí a bojů, ať už způsobených žoldáckými mimozemšťany nebo korporacemi toužícími po moci. Když je v systému Groombridge 34 odhaleno dávné tajemství, musí velitel jednat strategicky a diplomaticky, aby zabránil roztržce mezi frakcemi. V budoucnosti nejsme sami.



Které herní novinky Vás nejvíce zaujaly, že jste si je přidali do seznamu přání nebo je plánujete sledovat (Let's Play, stream, ...)? Můžete vybrat až 5 her.

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...