Herní Novinky 15. – 21. července 2024

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 15. – 21. července 2024.

Minulý týden vás nejvíce zaujaly následující herní novinky: Once Human, Time Treker, ZOMBIE RAID: No One Survives a Anger Foot. Přečíst si o hrách z minulého týdne můžete ve článku: Herní novinky 8. – 14. července 2024.

Na konci článku můžete hlasovat, které z následujících her vás zaujaly nyní.


Pokud se chcete účastnit živé diskuze o herních novinkách, zapněte si živé vysílání KateChibi každé pondělí v 20:30. Zde můžete i nalézt komentované záznamy herních novinek.


Pokud se Vám líbí herní novinky, pak mě můžete podpořit odběrem na Instagramu nebo Youtube.
Pokud mě chcete podpořit více než „Like“ / „Follow“ / „Sub“, pak můžete na Ko-fi.
Kromě Ko-fi mě můžete podpořit i využitím tohoto odkazu na e-shopu Alza.
Všem za jakoukoliv podporu děkuji.


PONDĚLÍ – 15. 7.


The Crust – Early Access

Vývojář: VEOM Studio

Vydavatel: Crytivo

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor kolonie

Zautomatizujte lunární základnu a staňte se zachráncem lidstva, které zkoumá budoucnost na Měsíci. Těžte, vyrábějte, zkoumejte a obchodujte se zdroji se Zemí v této napínavé příběhové budovatelské hře.


Supernatural

Vývojář: Hitori De Productions

Vydavatel: Hitori De Productions

Vychází na platformy: PC

Žánry: Horor, akční, detektivní

Detektiv Wyatt čelí mrazivé záhadě, když vyšetřuje zmizení služebné. Odhalte zlověstná tajemství při procházení strašidelného domu, kde každý stín skrývá číhající hrůzu.


Renaissance Kingdom Wars – Early Access

Vývojář: Reverie World Studios

Vydavatel: indie.io

Vychází na platformy: PC

Žánry: RTS, strategie

Renesance byla érou vědy, umění, filozofie a válečného umění. Renesance, rozdělená mezi válčící království, obchodníky a náboženství, byla svědkem vzniku žoldnéřských armád, které vedly války po celé Evropě, Africe a na Blízkém východě za nejvyšší cenu a jejichž velitelé vytvářeli nebo rozbíjeli národy.

Ve hře Renaissance Kingdom Wars se ocitnete v dobře prošlapané roli jednoho z takových kapitánů. Budete vést války za svého krále, bojovat v bitvách v reálném čase a dobývat města pro korunu. Poté je přivedete k prosperitě a stanete se samostatným pánem. Jakmile tuto velkolepou strategii zvládnete, možná vás už omrzí ohýbat kolena pro zbytky z královského stolu.

Co tedy? Zvedněte prapor vzpoury a ujměte se koruny. A pokud to nestačí? Zbytek Evropy, severní Afriky a Blízkého východu čeká na sjednocení pod vedením nového císaře, který by zastínil úspěchy Říma…


Movies Tycoon – Early Access

Vývojář: PixelCraze s.r.o. 🇨🇿

Vydavatel: PixelCraze s.r.o. 🇨🇿

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, manažerské

Hra se objevila v novinkách již koncem června, avšak release byl na poslední chvíli posunutý na později.

Světla, kamera, vaše akce! Snili jste někdy o vládě nad filmovým vesmírem, ale chyběl vám dokonalý účes nebo předražené sluneční brýle? Nebojte se! Hra Movies Tycoon vám umožní ponořit se do světa filmové tvorby s vysokými sázkami. Přijměte výzvu produkovat filmové trháky, které zaujmou diváky po celém světě. Od vybudování vlastního studia, přes najímání těch nejlepších v oboru až po usednutí do režisérského křesla – každé rozhodnutí leží na vašich bedrech.


Galactic Glitch – Early Access

Vývojář: Crunchy Leaf Games

Vydavatel: Crunchy Leaf Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, roguelike

Galactic Glitch je roguelike střílečka se dvěma tyčemi a fyzikálními souboji. Používejte gravitační zbraň a využívejte fyziku, chytejte a odpalujte kameny a miny ze stěn arény. Chytejte nepřátelské rakety a vrhejte je zpět do jejich tváří, nebo dokonce chytejte a vystřelujte nepřátele do ostatních!


Shell Runner – Early Access

Vývojář: Reija

Vydavatel: indie.io

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, extrakční střílečka

Vítejte v roce 2045. Dlouhý boj mezi lidmi a korporacemi zanechal megakorporace jako vládce, který vládne nad rozbitými zbytky lidstva shluknutými v rozsáhlých městských aglomeracích. Bez zákonů a vlády mimo správní rady korporací však podsvětí vzkvétá. Jsi Shell Runner, který používá živé ulity „Shell“ k vykonávání špinavé práce pro kohokoli, kdo je ochoten zaplatit.

Shell Runner je top-down taktická střílečka křížená s looter shooterem a extrakčními hrami. Každý běh vám může přinést bohatství – ale když ztratíte Shell, přijdete o všechno. Zažijte riskantní běhy jako sólový žoldák – nebo si najděte spojence a postavte se špinavému podhoubí dystopické budoucnosti v kooperativním režimu.


Fallen Leaf

Vývojář: Delta Shore Games

Vydavatel: Delta Shore Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Plošinovka, akční

Převezměte kontrolu nad Leafem, dychtivým hledačem pokladů, který má za úkol zastavit represivního a nemilosrdného vládce.


Factory Outlet Simulator – Early Access

Vývojář: PISHO

Vydavatel: PISHO

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, ekonomické, manažerské

Factory Outlet Simulator je velmi komplexní hra na výrobu a prodej produktů. Ve své továrně můžete vyrábět a prodávat výrobky světoznámých značek. Nebo můžete rozšířit své podnikání a vytvořit si vlastní značku.


Stolen Hearts: Wolf Knight

Vývojář: Mr. Moo

Vydavatel: Mr. Moo Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Plošinovka

Stolen Hearts (Ukradená srdce): Wolf Knight je přesná akční plošinovka. Prohánějte se přes náročné překážky. Vezměte sílu nepřátelům. Objevujte skrytá tajemství. Najděte ztracená Srdce a doveďte je bezpečně domů. Porazte Vlčího krále a jeho přisluhovače. Cestou sbírejte světlušky pro úpravy postavy.


B-PROJECT RYUSEI*FANTASIA

Vývojář: MAGES. Inc.

Vydavatel: PQube

Vychází na platformy: PC, Switch

Žánry: Simulátor, visuální novela

Miluješ boybandy, JPop? Snili jste někdy o tom, že budete hnací silou úspěšné idolové skupiny? Tak teď to můžete zažít v podobě vizuálního románu!

Vžijte se do těžce pracující role A&R (Artist & Repertoire) talentované idolové skupiny B-Project. Vezměte si pod svá křídla 14 mladých členů, z nichž každý má jinou osobnost a bojuje s jinými problémy. Vaším úkolem je podporovat je, pomáhat jim růst a umožnit jim rozkvět!


ÚTERÝ – 16. 7.


Cataclismo – Early Access

Vývojář: Digital Sun

Vydavatel: Hooded Horse

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, strategie, budování základny

Veďte poslední přeživší v době po Kataklizmě, kdy se zkažený svět snaží zničit všechny zbytky lidstva. Stavějte pevnosti cihlu po cihle a navrhujte složité, vysoké stavby ze dřeva a kamene, abyste odrazili vlny Hrůz, které se snaží přemoci vaši skupinu přeživších. Velte mocným jednotkám v jejich neochvějné obraně a koordinujte jejich rozmanité schopnosti, zatímco se ženete od průlomu k průlomu. Veďte výpravy do neznáma, abyste si zajistili životně důležité zdroje potřebné k růstu vaší vojenské síly a stavebních schopností, zatímco budete odolávat stále rostoucímu náporu – obléhání za obléháním, noc za nocí.


EvilVEvil

Vývojář: Toadman Interactive

Vydavatel: Toadman Interactive

Vychází na platformy: PC, XBox Series (TBA), PS5 (TBA)

Žánry: FPS, kooperativní, akční

EvilVEvil je rychlá upíří střílečka z pohledu první osoby, která vás odmění za to, že bez výčitek svědomí kosíte hordy nepřátel. Hra obsahuje drsné upíry, z nichž každý má mocné schopnosti a pořádnou dávku odhodlání. Prostřílejte si cestu jejich příběhem a odhalte plány zlého Zagrea a jeho oddaných kultistů.


Magical Delicacy

Vývojář: Skaule

Vydavatel: Whitethorn Games

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, Switch

Žánry: Plošinovka, vaření

Zahraj si za mladou čarodějku Floru a objev rušné město v této hře inspirované stylem metroidvania. Vařte jídla a lektvary ve své vlastní kuchyni pečlivým výběrem správných ingrediencí. Procházejte městem v nenáročné plošinovce, seznamte se s obyvateli města, přijímejte jejich objednávky a poznávejte tento svět magie.


Yaoling: Mythical Journey – Early Access

Vývojář: RAYKA STUDIO

Vydavatel: RAYKA STUDIO

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG

„Yaoling: Mythical Journey“ se odehrává v tajemné Zemi dávných, kde se v jedinečném prostředí zrodily různé typy Yaolingů. Díky společnému úsilí Božského nefritového stromu a Yaolingských strážců se Yaolingové stali nerozlučnými přáteli a společníky lidí. Za zdánlivě harmonickým závojem se však skrývá temná síla, která mezi Yaolingy vyvolává neklid…


Gestalt: Steam & Cinder

Vývojář: Metamorphosis Games

Vydavatel: Fireshine Games

Vychází na platformy: PC, Switch

Žánry: Medtroidvania, plošinovka

Připojte se k Aletheii a pestrým postavám, které se snaží odhalit tajemství parního města Canaan. Překonejte armády hodinových golemů a lovte hrůzy, které se plíží kdysi zapomenutými hlubinami. Zmařte zvrácené plány zkorumpovaných dozorců Canaanu, zlovolného Comitia. Bojujte za přežití lidstva a odhalte temné a nebezpečné pravdy, které jsou zakotveny v samotných základech Města páry.


Flock

Vývojář: Hollow Ponds, Richard Hogg

Vydavatel: Annapurna Interactive

Vychází na platformy: PC

Žánry: Odpočinkové

Flock je kooperativní hra pro více hráčů o radosti z létání a sbírání roztomilých létajících tvorů s přáteli. Vznášejte se krásnou krajinou a hledejte vzácné a nepolapitelné tvory, které můžete přidat do svého hejna.


Silent Depth 2: Pacific – Early Access

Vývojář: MicroProse Software

Vydavatel: MicroProse Software

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, námořní, válečné

Jste na hlídce už několik dní, když na obzoru spatříte flotilu. Prvním instinktem je ponořit se a zaútočit, ale je jasný den a jeden z torpédoborců si vás všiml. Nyní je to boj o přežití, námořní hra na kočku a myš. Vyhněte se hlubinným náložím, zatímco se budete bránit a udeříte, když je nepřítel nejzranitelnější, nebo přejděte na tichý útěk a nepřítele ztraťte.


OutRage: Fight Fest

Vývojář: Hardball Games

Vydavatel: Hardball Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Bojové, akční

OutRage: Fight Fest je zábavná párty rvačka pro 16 hráčů! V krátkých chaotických seancích se utkáte v herních režimech Battle Royale, Free for All a Team-based. Způsobujte poškození, budujte vztek a staňte se nejlepším bojovníkem v aréně!


Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!

Vývojář: CyberConnect2

Vydavatel: SEGA

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, PS5

Žánry: Akční, oddpočinkové

Hoďte kostkou a snažte se stát nejsilnějším šermířem Démonobijcem!
Ikonické lokace z anime, jako je hora Fujikasane a Asakusa, se v této hře objevují jako hrací desky. Házením kostkou postupujte po herním plánu! Na herní desce se střídá den a noc. Během dne se připravte na noc pomocí událostí a miniher. V noci budete hledat démony, které je třeba porazit. Usilujte o to, abyste se stali nejsilnějším šermířem – zabijákem démonů!


Hot Lap Racing

Vývojář: Zero Games Studio

Vydavatel: Maximum Entertainment

Vychází na platformy: PC, Switch

Žánry: Závodní

Probuďte v sobě šampiona! Hot Lap Racing je závodní simulátor, ve kterém můžete prožít historii motoristického sportu od GT až po Formuli 1. Závoďte proti svým přátelům a soupeřte s hráči lokálně nebo online o titul šampiona.


Magret & FaceDeBouc „The buddy-buddy case“

Vývojář: Adipson Studio

Vydavatel: Adipson Studio

Vychází na platformy: PC, Switch

Žánry: Adventura, point&click

Vžijte se do kůže neobyčejného detektivního dua a projděte si podmanivý a vtipný kreslený svět. Inspektor Magret, distingovaný a vzpřímený kačer se zeleným krkem, je nucen spojit síly s inspektorem FaceDeBoucem, kozlem s radikálně odlišnou povahou. Policejní kapitán pan Hishiro je donutí spolupracovat na vyšetřování vraždy pana Couanea, místního obchodníka, který byl brzy ráno nalezen rozkrájený na párky a různé kousky uzenin ve své kavárně…



STŘEDA – 17. 7.


Asphalt: Legends Unite

Vývojář: Gameloft

Vydavatel: Gameloft, Maximum Entertainment

Vychází na platformy: PS4, PS5, Switch

Žánry: Závodní

Usedněte za volant nejsilnějších sportovních vozů světa ve hře Asphalt Legends Unite.


Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate

Vývojář: Super Evil Megacorp

Vydavatel: Super Evil Megacorp

Vychází na platformy: Switch, PC (Q4 2024)

Žánry: Akční, roguelike

Vypusťte Želvy na rogue-like výpravu za záchranou Třísky z klanu Foot! Osvojte si nindžovské dovednosti, spojte se v bujaré kooperativní hře a dobývejte ikonické newyorské lokality.

Když Trhač unese Třísku, objeví se po celém New Yorku záhadné portály. Želvy s April a Metalheadem analyzují nalezené artefakty a hledají stopy, aby získali svého otce ze spárů klanu Foot. Jak se však parta stále více přibližuje k Třískově nadpozemské poloze, ve stínech se skrývá ještě větší hrozba…


The Sacred Acorn

Vývojář: A Few Dragons

Vydavatel: A Few Dragons

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, souls-like

Sacred Acorn je útulné akční dobrodružství s prvky souls-like. Rychlé souboje a brutální bitvy s bossy se snoubí se světem plným živých výhledů a okouzlujících, milých postav a vytvářejí příběh o ztrátě, odvaze a naději.


Nobody Wants to Die

Vývojář: Critical Hit Games

Vydavatel: PLAION

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: Detektivní, dystopické, noir

Ponořte se do světa New Yorku roku 2329, kde nesmrtelnost má svou cenu, kterou někdo musí zaplatit. Detektiv James Karra se po zážitku blízkém smrti ujímá případu, který není v souladu s pravidly, od svého šéfa a pomáhá mu pouze mladá policejní spojka Sara Kai. Čas odhalí vše, když při pronásledování vraha riskují vše a odhalují temná tajemství městské smetánky.


Bō: Path of the Teal Lotus

Vývojář: Squid Shock Studios, Christopher Stair, Trevor Youngquist

Vydavatel: Humble Games

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5, Switch (18. 7.)

Žánry: Medtroidvania, souls-like

Proleťte s akrobatickou ladností a hbitostí tajemným světem mýtů a legend ve hře Bō: Path of the Teal Lotus, barevném ručně kresleném dobrodružství inspirovaném japonským folklórem.

Vydejte se na mystickou cestu v roli Bō, nebeského květu (liška tentaihana), který sestoupil z nebes, aby naplnil tajemné dávné proroctví. Pomocí legendární hole bō se odrážejte a plynule proplouvejte nadpozemskou říší ručně kreslených snových krajin, podivných a roztomilých jokai a mohutných příšer vyvolaných ze starých japonských legend.


Crestfallen: Medieval Survival – Early Access

Vývojář: Bloodbath Studios

Vydavatel: Bloodbath Studios

Vychází na platformy: PC

Žánry: Survival

Stavte a braňte rozsáhlé hrady, účastněte se strategických bitev a spravujte zdroje, abyste prosperovali. Vybavte své rytíře mocnou zbrojí a zbraněmi, přemáhejte nelítostné nepřátele a prozkoumejte zemi plnou magických bytostí a epických úkolů. Ať už hrajete sami, nebo s přáteli, zažijte dokonalou středověkou fantasy a vybojujte svůj odkaz v říši.


Corsair`s Madness

Vývojář: Old Prawn

Vydavatel: Madnetic Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Plošinovka

Pirátská loď kapitána Sama se vrací z dalšího námořního dobrodružství a zastihne ji mystická bouře. Sam se probouzí na břehu jednoho z ostrovů tajemného souostroví a nenachází nikoho ze své posádky. Vyzbrojen svou věrnou šavlí je kapitán připraven vydat se za novým dobrodružstvím a pokladem, ale nejprve se musí dozvědět osud členů své posádky. Sam ještě netuší, kolik zkoušek a tajemství si pro něj mystické zlo zapečetěné v této tajemné zemi připravilo.


Incremental Town RPG

Vývojář: Overaction Game Studio, Rei Vax

Vydavatel: Overaction Game Studio

Vychází na platformy: PC

Žánry: Idler, RPG, simulátor

Incremental Town RPG je „idle“ hra, ve které spravujete pracovní sílu malé vesnice, vstupy, kapitál a další zdroje a pomáháte zajišťovat veškeré vybavení a zbraně potřebné k postupu a porážení nestvůr ve vzdálených kobkách.


ČTVRTEK – 18. 7.


Dungeons of Hinterberg

Vývojář: Microbird Games

Vydavatel: Curve Games

Vychází na platformy: PC, XBox Series

Žánry: Akční, RPG

Vítejte v Hinterbergu, novém turistickém středisku v idylických rakouských Alpách! Hrajete za Luisu, vyhořelou advokátní koncipientku, která si chce odpočinout od rychlého firemního života a dobýt dungeony Hinterbergu. V Hinterbergu na vás čeká spousta kobek a dobrodružství – bude Luisa hned první den poslána do háje, nebo zůstane a stane se mistrem zabijákem? To se dá zjistit jen jedním způsobem…


Flintlock: The Siege of Dawn

Vývojář: A44 Games

Vydavatel: Kepler Interactive

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: Akční, RPG, souls-like

Výbušná Souls-lite hra, kde se bohové a zbraně střetávají v bitvě o budoucnost lidstva.

Dveře do Velkého podzemí byly otevřeny a uvolnily bohy a jejich armády mrtvých. Země Kian jsou obléhány, město Úsvit je na pokraji zkázy. Je čas, aby se koaliční armáda postavila na odpor. Vydejte se na epickou cestu za pomstou, střelným prachem a magií, abyste porazili bohy, zavřeli dveře a znovu ovládli svět.

Zabijte všechny bohy.
Vaše bitva začíná právě teď.


Meifumado

Vývojář: Old Bit Studio

Vydavatel: Old Bit Studio

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG

Meifumado je akční hra na hrdiny zasazená do postapokalyptického světa inspirovaného Japonskem.
Obsahuje nelineární úrovně a rozmanitý bojový systém, který hráči nabízí pestrý arzenál zbraní a bojových dovedností.


USC: Counterforce

Vývojář: Angry Cat Studios, Creatio 49

Vydavatel: Firesquid

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, tahové, taktické

Hra opouští Early Access a vychází ve verzi 1.0.

USC: Counterforce je retro inspirovaná tahová taktická hra zasazená do napínavého sci-fi světa. Ovládáte zásahovou jednotku komanda vyslanou na planetární těleso M-8322, aby vyšetřila a zneškodnila zbytky dosud většinou neidentifikované mimozemské hrozby. To, co tam najdete, však může změnit běh dějin…


Vorax – Early Access

Vývojář: IndieGala

Vydavatel: IndieGala

Vychází na platformy: PC

Žánry: FPS, horor

Kdysi klidný ostrov v srdci Středozemního moře nyní ukrývá mrazivé tajemství. VORAX, survival horor v otevřeném světě, vás uvrhne do noční můry, v níž je přežití neúprosným bojem s neznámem. Místní obyvatelstvo zachvátil smrtící patogen, který proměnil malebné prostředí v živnou půdu teroru.
Vaše utrpení začíná misí, která se strašlivě zvrtla. Jakmile nouzově přistaneš na tomto opuštěném ostrově, ocitneš se v pasti stupňující se noční můry. Sami, s minimem prostředků a skromnou výbavou pro přežití, váš boj o přežití právě začíná.


Norland – Early Access

Vývojář: Long Jaunt

Vydavatel: Hooded Horse

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, simulátor kolonie

Říše padla a na jejím místě vzniklo několik nástupnických království. Páni a dámy těchto drobných království se přetahují o vládu a vliv – ať už s pláštěm a dýkou, nebo s mečem a štítem, rody mezi sebou i proti sobě bojují, zatímco větší hrozby vrhají stín na celou zemi. Hladomory pustoší životy rolníků, války a rozkoly ohrožují společenský řád, šlechtické rody propadají dekadenci a hédonismu a za hranicemi staré říše se pod prapory králů-nájezdníků formují velké armády, které drancují a ničí.

V těchto nejistých časech musíte vést své malé království k velikosti – a členy svého šlechtického rodu k přežití – v tomto středověkém koloniálním simulátoru zaměřeném na vytváření příběhů velké statečnosti a podlé zrady.


SCHiM

Vývojář: Ewoud van der Werf, Nils Slijkerman

Vydavatel: Extra Nice, PLAYISM

Vychází na platformy: PC, Switch, PS4, PS5

Žánry: Plošinovka

Schim je duše a esence předmětu, věci nebo živé bytosti. Všechno na světě ji má. Schim by nikdy neměl být oddělen od své věci! To se vašemu schimu stane, tento schim, který je připoután k člověku, je od něj oddělen na začátku hry.


Superscout

Vývojář: Mountain&Sea Studio

Vydavatel: Mountain&Sea Studio

Vychází na platformy: PC

Žánry: Filmové, simulátor rande, Full-motion video (FMV)

„Superscout“ je interaktivní filmová hra, ve které budete hrát za hlavního hrdinu Shuai Ge. Prožijete fantastický život a odhalíte tajemství ukrytá v srdcích dívek, které potkáte, tajemství složitě spjatá s vaším vlastním osudem. Láska, která překonává životy, vás vybízí, abyste ji nikdy neopustili; laskavost, s níž se setkáte v tomto životě, se vám hluboce vryje do duše. Tvá rozhodnutí rozhodnou o osudu tvých blízkých; a tvou linii světa nenápadně mění ti, kdo tě milují…….


Space Prison

Vývojář: Wooden Alien

Vydavatel: Firesquid

Vychází na platformy: PC

Žánry: Tahové, taktické, RPG

Přežijte nejtvrdší vězení v galaxii a dostaňte se na vrchol vesmírného gangu! Prozkoumávejte, bojujte, vyrábějte, obchodujte a poznávejte příběhy trestanců, abyste unikli ze zařízení. Vesmírné vězení je tahová taktická hra o přežití s hlubokou strategií a sociálními prvky RPG.


Vampire Therapist

Vývojář: Little Bat Games

Vydavatel: Little Bat Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Visuální novela

Upíří terapeut je příběhové dobrodružství ve stylu Co děláme ve stínech, hororových děl Mela Brookse, Monty Pythonů a Příšerných historek, kde hrajete za napraveného krvesaje, který pomáhá ostatním upírům najít vnitřní klid.

Ujměte se role Sama, bývalého pistolníka z Divokého západu, který utekl od každodenního vraždění a chaosu a po zhruba sto letech si uvědomil, že neživot je mnohem víc než krev, krajky a kůže. Když se Sam vyvleče z bažin Starého západu, spojí se s 3000 let starým upírem žijícím v Evropě, který je ochotný ukázat mu, jak se dělá terapie.


Earl vs. the Mutants

Vývojář: Falling State

Vydavatel: Falling State

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, roguelike

Ponoř se do hry Earl vs. the Mutants, vysokooktanové akční hry o přežití z pohledu shora, která se odehrává po jaderné apokalypse.

Vytvářejte jedinečné a silné sestavy kombinováním zbraní namontovaných na vozidlech, útočných a podpůrných dronů, vylepšení založených na zvyšování úrovně a dočasných vylepšení, která mění hru! Pokud se vám podaří přežít dostatečně dlouho, utkejte se tváří v tvář s bossy a získejte jejich vozidla.


Brazen Blaze – VR

Vývojář: MyDearest

Vydavatel: MyDearest

Vychází na platformy: PC, Meta Quest

Žánry: VR, FPS

Brazen Blaze je akční VR hra 3v3 Smack & Shoot s důrazem na boj zblízka! Vyberte si z řady unikátních běžců, z nichž každý je vybaven individuálními schopnostmi, které mají zničit vše, co vám brání v cestě k jistému vítězství!


Union of Gnomes – Early Access

Vývojář: Hoolignomes

Vydavatel: HeroCraft PC

Vychází na platformy: PC

Žánry: Karetní, roguelike

Vzhůru k revoluci v této náročné roguelike hře s budováním balíčků. Osvoboďte své trpasličí kamarády, sestavte družinu, myslete na párek (zásoby), zabijte otrokáře a zlikvidujte nejzuřivějšího z nich – Sněhurku! SVOBODU TRPASLÍKŮM!


PÁTEK – 19. 7.


EA Sports College Football 25

Vývojář: Tiburon

Vydavatel: Electronic Arts

Vychází na platformy: XBox Series, PS5

Žánry: Sportovní

Ponořte se do autentického, rychlého univerzitního fotbalu. Otestujte své strategické rozhodování díky novému systému únavy Wear & Tear, využijte ohlušující výhody domácího hřiště a vyzkoušejte desítky různých herních stylů v rámci 134 týmů FBS.


Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Vývojář: CAPCOM

Vydavatel: CAPCOM

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, PS5

Žánry: Akční, strategie, tower defense

Čeká vás nový příběh o Kami…

Kunitsu-Gami: Kagura: Path of Goddess je jedinečná akční strategie pro jednoho hráče inspirovaná Japonskem.

Hra se odehrává na hoře pokryté znesvěcením.
Během dne očistěte vesnice a připravte se na západ slunce.
Během noci chraňte pannu před hordami Seethe.

Opakujte denní a noční cyklus, dokud horu neočistíte od poskvrny a nevrátíte zemi mír.


Dungeonborne

Vývojář: Mithril Interactive

Vydavatel: Mithril Interactive

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG

Sestupte do zrádných chodeb hradu Clouseau nebo se odvážně vydejte do několikapatrového labyrintu Sinner’s End. Připravte si smrt shůry díky jedinečným krajinám, které vyjadřují pocit vertikality. Objevte hromady neocenitelných artefaktů a přemožte monstrózní strážce, kteří se vám postaví do cesty. Pak odveďte svou družinu do bezpečí, než se tyto zdi stanou vaší hrobkou.


Old School Rally – Early Access

Vývojář: Frozen Lake Games

Vydavatel: Astrolabe Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Závodní

Nostalgická závodní hra, která kombinuje kouzlo klasického retro stylu s napínavým prostředím mezinárodních rallye závodů.


Taxi Rush

Vývojář: Clap Games

Vydavatel: Clap Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Závodní

Usedni za volant ve hře Taxi Rush a převážej své pasažéry v tomto bláznivém velkoměstě! Jako bláznivý taxikář dopravte své pasažéry včas tam, kam potřebují. Doprava? Dopravní předpisy? Policie? Červená světla? Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne. Jste šílený řidič bez zákona. Skočte s autem, když musíte!



Které herní novinky Vás nejvíce zaujaly, že jste si je přidali do seznamu přání nebo je plánujete sledovat (Let's Play, stream, ...)? Můžete vybrat až 5 her.

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...