Herní Novinky 17. – 23. června 2024

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 17 – 23. června 2024.

Minulý týden vás nejvíce zaujaly následující herní novinky: Pathfinder: Wrath of the Righteous – A Dance of Masks, Shin Megami Tensei V: Vengeance a Whacking Hell!. Přečíst si o hrách z minulého týdne můžete ve článku: Herní novinky 10. – 16. června 2024.

Na konci článku můžete hlasovat, které z následujících her vás zaujaly nyní.


Pokud se chcete účastnit živé diskuze o herních novinkách, zapněte si živé vysílání KateChibi každé pondělí v 20:30. Zde můžete i nalézt komentované záznamy herních novinek.


Pokud se Vám líbí herní novinky, pak mě můžete podpořit odběrem na Instagramu nebo Youtube.
Pokud mě chcete podpořit více než „Like“ / „Follow“ / „Sub“, pak můžete na Ko-fi.
Kromě Ko-fi mě můžete podpořit i využitím tohoto odkazu na e-shopu Alza.
Všem za jakoukoliv podporu děkuji.


PONDĚLÍ – 17. 6.


El Dorado: The Golden City Builder

Vývojář: Hobo Bunch, Gameparic

Vydavatel: Gameparic, Games Incubator, PlayWay

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, simulátor kolonie

V této hře se snažíte vytvořit nejmocnější říši na celém poloostrově Yucatán. Rozvíjejte svou počáteční malou osadu do podoby města kypícího životem a oplývajícího zlatem. Budujte, rozvíjejte, spravujte své zdroje a uklidňujte bohy. Ovládněte ostatní nově vznikající nebo existující osady jiných rodů prostřednictvím dobývání nebo mírových jednání. Diplomacie nebo krev… je to na vás.


Clothing Store Simulator – Early Access

Vývojář: Kiki Games

Vydavatel: Kiki Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, ekonomické, manažerské

Jste připraveni utvářet svět módy? Uzavřete dohodu se značkou, objednávejte výrobky, zaplňte uličky, oblékejte figuríny a začněte prodávat.
Čekají na vás šaty, košile, kabáty, kalhoty, noční prádlo, spodní prádlo, boty a další.


HORROR TALES: The Beggar

Vývojář: CarlosGameDev

Vydavatel: CarlosGameDev, JanduSoft

Vychází na platformy: PC, XBox One (18. 6.), XBox Series (18. 6.), PS4, PS5

Žánry: Horor, akční

Vydejte se na strhující sci-fi cestu, která se odehrává po katastrofické události, kde se uprostřed trosek zničeného světa prolíná teror a sci-fi. Ponořte se do dynamické fúze bojů ohýbajících časoprostor a hádanek, které otřásají zemí.

Projděte pozůstatky kdysi prosperující civilizace, která se nyní proměnila ve zrádnou krajinu utvářenou chaosem kataklyzmatických sil. Síla enginu Unreal Engine 5 vás do této postapokalyptické říše přenese s bezkonkurenční vizuální věrností a oživí složitosti světa poznamenaného devastací. Obdivujte úchvatně realistické prostředí, zatímco procházíte zbytky navždy zničeného světa.


ÚTERÝ – 18. 6.


Pax Dei – Early Access

Vývojář: Mainframe Industries

Vydavatel: Mainframe Industries, New Tales

Vychází na platformy: PC

Žánry: MMO, survival, RPG

Vítejte v rozsáhlé sociální sandboxové MMO hře inspirované legendami středověku. Mýty jsou zde skutečné, duchové existují a magie je nezpochybnitelná. Na tomto obrovském hřišti s otevřeným světem si můžete vybrat roli, kterou chcete hrát. Ponořte se spolu s tisíci dalšími hráči do prozkoumávání země, budování domova, budování reputace a vytváření vlastních příběhů.


BLUD

Vývojář: Exit 73 Studios

Vydavatel: Humble Games

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, Switch

Žánry: Akční, RPG

Zabíjení nemrtvých je pro Becky Brewsterovou, nováčka ve městě a posledního člena starobylého rodu lovců upírů, jen dalším dnem na střední škole. Vykořeň démonickou nákazu prostřednictvím městských sociálních sítí, kde to bzučí, a pořiď si selfie s démonickými silami, abys analyzovala jejich slabiny. Posiluj svou věrnou hokejku na mlácení ďáblů a zvyšuj úroveň svých latentních magických schopností prostřednictvím grimoárů a školních pomůcek. Zvládněte zabijáckou hru s pomocí eklektické sestavy zábavných postav a naučte upíry, jak si zahrávat s Carpentersvillskou střední!


Chocolate Factory

Vývojář: Tbjbu2

Vydavatel: Tbjbu2

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, automatizace, budování základny

Postavte si továrnu na čokoládu snů uprostřed lesů z cukrové třtiny a kopců z gumových kapek a vyrábějte ty nejchutnější sladkosti. Lahodná automatizační hra z pohledu první osoby s trochou průzkumu a boje. Cukrářské dopravníkové nebe čeká.


Thistlemine

Vývojář: Thistlebro

Vydavatel: Fruitbat Factory

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, puzzle, tahové

Thistlemine je průzkumná RPG hra s hádankami. Hrajete za Noa, bagristu s nízkou hodností, jehož úkolem je projít a vyčistit vyloučenou zónu.

Miasma vyzařující z vyloučené zóny způsobuje deformace v čase a prostoru a zároveň dusí a mutuje to málo života, které v oblasti zbývá. Pověsti o mocném artefaktu přilákaly na místo mnoho duší. Žádná z nich se nevrátila.

Uvnitř Vyloučené zóny čeká masivní zahradní labyrint, zmutované pozůstatky těch, kteří sem přišli předtím, a strážní Anomalisové, kteří si z této země udělali svůj domov.

Noa je v přesile a špatně vybavená pro tento úkol a podmínky pro přežití jsou nespravedlivé. Vyzbrojena schopností opakovat krátká časová okna, jen díky trpělivosti, vytrvalosti a plánování najde záblesk vítězství.


Still Wakes the Deep

Vývojář: The Chinese Room

Vydavatel: Secret Mode

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: Horor, akční

Ropnou plošinu Beira D u pobřeží Skotska postihne katastrofa. Projděte hroutící se plošinou a zachraňte posádku před nadpozemskou hrůzou na hranici veškeré logiky a reality.


Go-Go Town! – Early Access

Vývojář: Prideful Sloth

Vydavatel: CULT Games, Prideful Sloth

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, kooperativní

Plánovat, stavět… prosperovat? Jako starosta musíte tomuto zchátralému městu vdechnout život. Stavte obchody, najímejte zaměstnance, automatizujte dodávky pomocí kurýrů a přilákejte do města turisty, a to vše při správě infrastruktury a předcházení katastrofám! Kdo říkal, že být starostou bude snadné…


Interregnum: False Prophet – Early Access

Vývojář: Spacewalkers

Vydavatel: Spacewalkers

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, taktické, tahové

Interregnum: False Prophet je taktická tahová strategie o přežití v postapokalyptickém světě věčné zimy.

Většina lidí záhadně zemřela, zatímco se posunuly póly a svět se ponořil do nové doby ledové. Veďte skupinu přeživších jako titulní Falešný prorok do zaslíbené země – lži vyrobené v zoufalé snaze zachránit své ztracené dítě. Zjistěte, zda cíle skutečně světí prostředky a co všechno je zoufalý rodič ochoten udělat pro záchranu svého dítěte.


TRADESMAN: Deal to Dealer – Early Access

Vývojář: AZAMATIKA

Vydavatel: AZAMATIKA

Vychází na platformy: PC

Žánry: Odpočinkové

TRADESMAN: Deal to Dealer je hra o obchodníkovi, který jezdí na svém voze taženém koňmi (nebo medvědy). Obchodník začíná svou cestu ve své rodné vesnici Grampstead a vydává se do dalších měst a vesnic světa. Zásobte se mořskými sousty ve Fishpoolu, uhaste žízeň ve vyhlášené krčmě ve vesnici Grubgrog, prodávejte základní potřeby v Hobokenu a ušlapejte hlínu v Norminghamu, hlavním městě těchto zemí.


Be My Horde – Early Access

Vývojář: Polished Games

Vydavatel: Polished Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, roguelike

Ve hře Be My Horde se ujmete role Moriany, svůdné, nebezpečné a hrozivé nekromantky, která se účastní bojů proti silám živých. Její motivace? Neznámá. Její příběh? Záhada. Jediné, co potřebuješ vědět, je, že v tomto příběhu jsi tím zlým TY.

Vytvořte si vlastní zlovolnou armádu nemrtvých přisluhovačů tím, že vzkřísíte každého padlého nepřítele. Nezáleží na tom, jestli je to slabý rolník, zuřivý válečník, vznešený rytíř nebo… ovce. Pohlť duše všech z nich a přidej jejich těla do své rozrůstající se hordy.

Až budete mít takovou moc, přestanou být vaši nepřátelé pouhými překážkami. JSOU VAŠÍM ZDROJEM!


Age of Wonders 4: Eldritch Realms – DLC

Vývojář: Triumph Studios

Vydavatel: Paradox Interactive

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: Strategie, 4x, tahové

Zděste své nepřátele jako vládce Eldritchů, ovládněte nové mocné magické svazky, přežijte globální události, které změní svět, a veďte svůj lid proti temnotě dříve, než se rozšíří po celé říši.



STŘEDA – 19. 6.


1Bit Castle Remake

Vývojář: kantal collective

Vydavatel: kantal collective, Indie Kraken

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, tower defense

1BIT CASTLE: REMAKE tě zve do živého světa pixelartové pevnosti v obležení. V této tower defense hře je vaším nejlepším spojencem strategie, protože si můžete vybrat z řady hrdinů, kteří budou bránit bohatství vašeho hradu proti nekonečnému přílivu příšer. Tato hra, ve které se mísí kouzlo, výzva a kreativita, nově definuje hranice vaší strategické zdatnosti.


Republic of Pirates

Vývojář: Crazy Goat Games

Vydavatel: PQube

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, pirátské, budování kolonie

Vydejte se do srdce Karibiku a zlatého věku pirátství! V této éře příležitostí hledají neohrožení svobodní mořeplavci své štěstí na širém moři, nájezdníci s černými plachtami loví španělské lodě s poklady vracející se z Nového světa a oportunističtí soukromníci, kterým dodávají odvahu jejich „zástavními listy“, získávají válečné zisky od svých vlivných mecenášů.

V centru tohoto krutého světa se nachází Pirátská republika, mocná liga pirátských klanů, které spojuje společná ideologie, ambice a kodex cti. Ale zatímco počátky konfederace byly prosperující, mezi jejími členy se brzy začala šířit chamtivost a žárlivost, která vyvrcholila krutou vzpourou a konečným krvavým rozpadem.

Vydejte se získat zpět odkaz svého otce a nastolit spravedlnost pro zrádce, kteří vám ublížili. Rozvíjejte skromnou základnu v rozsáhlou osadu investováním do výrobních budov a vytvořte soběstačnou ekonomiku. Využívejte černý trh k distribuci cenných zdrojů a zvyšujte bohatství svých pirátských občanů. Najímejte hrdinné kapitány a veďte mocnou flotilu v reálném čase, když se vydáváte na vlny ve jménu dobývání. Osvobozujte ostrovy, porážejte konkurenční frakce a navazujte složité diplomatické vztahy s tehdejšími světovými velmocemi.


Sandwalkers – Early Access

Vývojář: Goblinz Studio

Vydavatel: Goblinz Publishing, H2 Interactive

Vychází na platformy: PC

Žánry: RPG, taktické, tahové

Každé desetiletí vysílá kmen Mka karavany dobrodruhů do Phithi, meteorologického chaosu, který udržuje kmeny Uwando ve vzájemné izolaci a téměř znemožňuje život mimo útočiště.

Jejich posláním je navázat diplomatické a obchodní vztahy, prozkoumat a získat zpět země ponechané napospas nestvůrám a pirátům, a hlavně založit nové stromové město, které se může stát útočištěm pro Mka a jejich spojence. Bez ohledu na úspěch či neúspěch své mise musí karavany poslat získané vzpomínky zpět do hlavního města, a to pomocí krytosfér, které nesou cestující brouci.


First Dwarf – Early Access

Vývojář: Star Drifters

Vydavatel: Star Drifters

Vychází na platformy: PC

Žánry: Akční, RPG

First Dwarf je strhující akční RPG survival hra s mechanikami budování základen a obrany věží, která prověří vaše schopnosti přežít a prozkoumat fantasy otevřený svět rozprostírající se na ostrovech plujících v oblacích.

Planeta Driftland už neexistuje. Válka mágů ji roztříštila na plovoucí ostrovy a její obyvatele proměnila v barbarské kmeny. Mezi tou spouští zvítězili pouze trpaslíci, ale ne na dlouho. Zdroje docházejí a kdysi velká civilizace vydechuje naposledy. V zoufalé snaze zajistit si budoucnost vyšlou prvního trpaslíka v mocné vzducholodi na nebeské ostrovy, aby hledal materiál na záchranu kdysi mocného trpasličího království. Bohužel se ztratil, svou výpravu nezvládl a zneuctil svůj rod.

O mnoho let později přebíráte kontrolu nad Tru, novým Prvním trpaslíkem, a Ragnou, dračí učenkyní, která osadníkovi pomáhá svými znalostmi. Vydáváte se na misi, jejímž cílem je nejen najít lepší země pro váš klan, ale také obnovit dobré jméno Truova otce a pokračovat v jeho odkazu. Naskočte do Prvního trpasličího mecha, mocného stroje, který vám během tohoto nebezpečného dobrodružství pomůže.


Murky Divers – Early Access

Vývojář: Embers

Vydavatel: Oro Interactive

Vychází na platformy: PC

Žánry: Horor, kooperativní

Kooperativní potápěčský horor. Zlikvidujte všechny stopy po nepovedených experimentech svého zaměstnavatele v jeho opuštěných podmořských laboratořích. Navigujte svou ponorku, potápějte se s posádkou, odstraňujte všechny mrtvoly, ale dávejte si pozor na číhající podmořské hrůzy.


Echo Generation: Midnight Edition

Vývojář: Cococucumber

Vydavatel: Cococucumber

Vychází na platformy: PC, Switch

Žánry: RPG, tahové

Echo Generation je tahová adventura s nadpřirozeným nádechem. V Javorovém městě se dějí podivné věci: záhadná havárie vás zavede na strašidelné dobrodružství po rodném městě. Bojujte s příšerami, plňte úkoly a odhalujte tajemství, abyste odhalili spiknutí, které přesahuje čas.


My Horse: Bonded Spirits

Vývojář: Games Incubator

Vydavatel: Games Incubator, PlayWay

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, odpočinkové

Začni své dobrodružství jako neochotný budoucí dědic hřebčína. Dokaž, že jsi víc než jen rozmazlený spratek. Začněte od nuly a naučte se vést a spravovat hřebčín; bude to výzva, která se ukáže jako neuvěřitelně prospěšná – vraťte hřebčínu jeho bývalou slávu! Během své cesty zjistíte, že nic není tak trvalé jako pouto s vašimi koňmi!


Snow Plowing Simulator – Early Access

Vývojář: FreeMind

Vydavatel: PlayWay, FreeMind

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor

Zažijte klidnou radost z odklízení sněhu v této relaxační simulační hře. Řiďte výkonné pluhy, odklízejte silnice a udržujte své město v bezpečí. Odhalte překvapivý příběh, čelte výzvám k přežití a vypořádejte se s pokročilými systémy počasí. Přijměte zimní chlad a staňte se nejlepším hrdinou při odklízení sněhu.


Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Quest of Memories

Vývojář: LANCARSE

Vydavatel: Bushiroad

Vychází na platformy: PC, Switch, PS5 (TBA)

Žánry: JRPG

„Budu žít svůj druhý život naplno!“

Čtyřiatřicetiletý panic a nepracující uzavřený člověk.
Přejel ho náklaďák a přišel o život, krátce poté, co ho v den pohřbu rodičů vyhodili z domu. Když se příště probudil, zjistil, že se reinkarnoval jako novorozeně v jiném světě meče a kouzel.

Ponořte se do světa televizního anime „Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation“ z pohledu první osoby!
Prozkoumáváním různých oblastí můžete znovu prožít Rudeovy příběhy.
Spolupracujte s postavami s výraznými osobnostmi a zároveň si volně rozvíjejte strom dovedností a bojujte ve strategických bitvách, které prověří váš důvtip.


Into the Emberlands – Early Access

Vývojář: Tiny Roar

Vydavatel: Daedalic Entertainment

Vychází na platformy: PC

Žánry: Odpočinkové

Vydejte se do Emberlands a objevte neustále se měnící svět plný překvapivých setkání a mystických bytostí! Zachraňujte vesničany, kteří se ztratili v Miasma, sbírejte suroviny a obnovte svou vesnici, abyste vytvořili bezpečné útočiště pro svůj lid.


Goat Simulator 3 – Multiverse of Nonsense – DLC

Vývojář: Coffee Stain North

Vydavatel: Coffee Stain Publishing

Vychází na platformy: PC, PS5, XBox Series

Žánry: Simulátor, odpočinkové

Ve světě, kde se všechno pokazilo (a za všechno můžeš ty), musíš nyní pomoci strážci multiverza, aby ho zachránil. Vydejte se na novou epickou cestu s velkolepými úkoly, pochybnými postavami, příhodně barevně odlišenými kameny nestability a cestujte mezi různými vesmíry, zatímco se budete snažit uklidit nepořádek, který jste způsobili, než bude pozdě.


ČTVRTEK – 20. 6.


Aarik and the Ruined Kingdom

Vývojář: Shatterproof Games

Vydavatel: Shatterproof Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Plošinovka, puzzle

Proveďte Aarika troskami a zříceninami v této relaxační perspektivní logické adventuře, kde je hádankou vaše prostředí. Pomocí koruny otce opravujte, přepracovávejte a přetáčejte, abyste opravili rozbitý svět.


Crab God

Vývojář: Chaos Theory Games

Vydavatel: Firesquid

Vychází na platformy: PC

Žánry: Roguelike, strategie

Staň se Strážcem Abyssu a veď Velkou migraci, která přivede na svět dalšího Krabího boha. Využijte své rostoucí znalosti a velkou moc k tomu, abyste veleli svým milovaným krabíčkům (Crablings) při obnově oceánského panství a chránili vejce svého nástupce, který se vydá do vodních hlubin.


Drug Dealer Simulator 2

Vývojář: Byterunners

Vydavatel: Movie Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, akční

Zločinci se nerodí, ale jsou stvořeni.

Vítejte na začátku roku 2000! Jsi Eddie a špatný životní styl z tebe udělal psance, který hledá útočiště. Nebojte se, Isla Sombra je pro uprchlíky, jako jste vy, ideálním místem!

Nemáš však v plánu se jen tak vzdát a zůstat tam navždy. Dokaž svou cenu, využij svůj talent a získej svůj život zpět! Vydělat si cestou nějaké jmění také nebude na škodu…


Everafter Falls

Vývojář: SquareHusky

Vydavatel: Akupara Games

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, PS5, Switch

Žánry: Simulátor života, farmaření

Když se probudíte, zjistíte, že váš předchozí život byl pouhou simulací. Nemáte žádné vzpomínky na toto místo, na své zvláštní zvířecí sousedy, na osvěžující vítr a voňavé květiny, na malou farmu, kterou jste měli zastrčenou za městem, na nic z toho. Ale jakmile strávíte trochu času se svými zapomenutými přáteli a ochotným domácím mazlíčkem, nepřipadá vám Everafter Falls prostě dokonalé? Není to místo, kde jsi vždycky chtěl být?


ELDEN RING Shadow of the Erdtree – DLC

Vývojář: FromSoftware

Vydavatel: FromSoftware, Bandai Namco

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, PS5

Žánry: Souls-like, RPG, akční

Rozšíření Shadow of the Erdtree obsahuje zcela nový příběh odehrávající se v Zemi stínů, který je prodchnutý tajemstvím, nebezpečnými dungeony a novými nepřáteli, zbraněmi a vybavením.


ASKA – Early Access

Vývojář: Sand Sailor Studio

Vydavatel: Thunderful Publishing

Vychází na platformy: PC

Žánry: Survival

Udělejte si nárok na panenskou půdu a připravte cestu pro divoký vikingský kmen. Vytvořte dokonalou osadu sami nebo společně s až třemi přáteli. Důvěřujte bohům a moci Ódinova oka a přizvěte inteligentní NPC vesničany, kteří vám poskytnou společnost a úlevu od námahy přežití.


Tavern Talk

Vývojář: Gentle Troll Entertainment

Vydavatel: Gentle Troll Entertainment

Vychází na platformy: PC

Žánry: Visuální novela

Vstupte do hospody…

…a dejte se do práce! Jste majitelem hostince Wayfarer’s Inn, oblíbené hospůdky ve fantasy zemi Asteria.

Nejste však obyčejný barman. Ať už je to lektvar vroucí zuřivosti nebo skotačící meče, nápoje, které podáváte, mohou navždy změnit osud vašich zákazníků. Také můžeš proměnit pověsti, které se dozvíš v práci, v neohrožené úkoly pro své patrony!


City Transport Simulator: Tram – Early Access

Vývojář: ViewApp

Vydavatel: Dovetail Games

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor

Staňte se řidičem tramvaje! Naskočte do kabiny a zažijte dokonalý zážitek z řízení tramvaje. Řiďte moderní reálné tramvaje z různých měst s fyzikou k nerozeznání od skutečných. Vydejte se na koleje a přepravujte cestující, přičemž se držte jízdního řádu a strategicky si nastavte vlastní tramvajové trasy výběrem z mnoha stanic a vybudujte plně funkční a efektivní tramvajovou síť.


Descending The Woods – Early Access

Vývojář: AIONWARE

Vydavatel: AIONWARE

Vychází na platformy: PC

Žánry: Farmaření, horor

Survival horor smíchaný s útulným farmářským simulátorem a otevřeným světem.
Máte za úkol provádět paranormální aktivity, spravovat farmu obklopenou strašidelným lesem a zachraňovat zvířata z jeho prokletí. Buď sám, nebo s přáteli.
Obdělávejte plodiny, zachraňujte/ochraňujte/chovejte zvířata a prozkoumávejte prokletý les.
Hledejte prokleté předměty v lese a přežijte dostatečně dlouho na to, abyste prokletí zrušili.


Deck of Souls – Early Access

Vývojář: Bigboot Studios

Vydavatel: HeroCraft PC

Vychází na platformy: PC

Žánry: Karetní

Roguelite deck-building se setkává se souls-like. Vystupte z nekonečné smyčky a zavřete pekelné brány, proměňte nepřátele v karty a sestavte si vlastní všemocný balíček duší! Součástí balení jsou kostky.


Scars of Mars

Vývojář: ACQUIRE Corp.

Vydavatel: ACQUIRE Corp.

Vychází na platformy: PC, Switch

Žánry: RPG, akční

6. prosince 2158:

Byl jsi jmenován velitelem humanoidní jednotky na přísně tajné misi: Vyzvedněte přeživší, kteří uvízli ve výzkumném zařízení na Marsu, které se ocitlo v temnotě, a vraťte je na Zemi.


Windstorm: Start of a Great Friendship – Remastered

Vývojář: Aesir Interactive, Sleeprunner Studios

Vydavatel: Mindscape

Vychází na platformy: PC, XBox Series, PS5

Žánry: Simulátor

Objevte úchvatný svět Windstorm a prožijte fascinující příběh Miky, mladé dívky známé jako zaříkávačka koní, která se spřátelí s majestátním černým hřebcem jménem Windstorm.


Workers & Resources: Soviet Republic

Vývojář: 3Division 🇸🇰

Vydavatel: Hooded Horse

Vychází na platformy: PC

Žánry: Strategie, simulátor

Po 5 letech Workers & Resources: Soviet Republic vycházejí ve verzi 1. 0. Ve stejný den vychází i první DLC Biomes.

Spravujte všechny aspekty své republiky v této hře na sovětské téma. Díky plánovanému hospodářství máte pod kontrolou vše od těžby surovin po výrobu zboží a poskytování služeb – využijte tuto moc k rozhodování, které ovlivní každodenní život vašich občanů a jejich konečnou loajalitu k národu. Ať už se jedná o výstavbu, dopravu, obchod, zdravotní péči, vzdělávání, zábavu, cestovní ruch nebo jakýkoli z nesčetných dalších aspektů plnohodnotného města, je na vás, abyste určili dostupnost, přístupnost a kvalitu. Utkejte se s hlubokou simulací globálních dodavatelských řetězců při hledání úrodné půdy, rudných žil a životaschopných pozemků, na kterých můžete vybudovat svůj národ – ať rozhlasové stanice pějí chválu na vaši osobu a občané se radují ze své slavné sovětské republiky.


PÁTEK – 21. 6.


Dystopika

Vývojář: Voids Within

Vydavatel: Voids Within, UNIKAT Label

Vychází na platformy: PC

Žánry: Budování města

Dystopika je malá budovatelská hra inspirovaná kyberpunkem a toulkami po městech, která nikdy nespí.

Umístěte budovy, obří billboardy a tyčící se hologramy, pracujte v harmonii s procedurálním generováním krajiny, dopravy a světel a vytvořte si vlastní metropoli budoucnosti bohatou na atmosféru a vibrace. Utečte do svých vlastních malých dystopických snů (nebo nočních můr).

Žádné cíle, žádné úkoly, žádná vítězství ani prohry. Jen se uvolněte a oddejte se tvůrčímu kyberpunkovému zenu.


Pet Shop Simulator

Vývojář: Games Incubator

Vydavatel: Games Incubator, PlayWay

Vychází na platformy: PC

Žánry: Simulátor, odpočinkové

Provozujte svůj vlastní obchod se zvířaty ve hře Pet Shop Simulator! Najděte nové domovy pro domácí mazlíčky a splňte tak sny svých zákazníků. Postarejte se o potřeby zvířat prodejem správného zboží a zapojte se do záležitostí spojených s domácím životem mazlíčků.


Times and Galaxy

Vývojář: Copychaser Games

Vydavatel: Fellow Traveller

Vychází na platformy: PC, Switch, XBox One, XBox Series, PS5

Žánry: Visuální novela, point&click

Vydejte se na meziplanetární dobrodružství jako první robotický reportér Times & Galaxy, nejdůvěryhodnějšího holopapíru ve sluneční soustavě. Jsi pouhý stážista, ale pokud se ti podaří získat informace, napsat skvělé články a zapůsobit na své kolegy, možná si udržíš práci!



Které herní novinky Vás nejvíce zaujaly, že jste si je přidali do seznamu přání nebo je plánujete sledovat (Let's Play, stream, ...)? Můžete vybrat až 5 her.

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...