Herní Novinky 10. – 16. června 2024

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 10 – 16. června 2024.

Minulý týden vás nejvíce zaujaly následující herní novinky: Chornobyl Liquidators, The Elder Scrolls Online: Gold Road, Blockbuster Inc., Forgotten Seas a A Twisted Path to Renown. Přečíst si o hrách z minulého týdne můžete ve článku: Herní novinky 3. – 9. června 2024.

Na konci článku můžete hlasovat, které z následujících her vás zaujaly nyní.


Pokud se chcete účastnit živé diskuze o herních novinkách, zapněte si živé vysílání KateChibi každé pondělí v 20:30. Zde můžete i nalézt komentované záznamy herních novinek.


Pokud se Vám líbí herní novinky, pak mě můžete podpořit odběrem na Instagramu nebo Youtube.
Pokud mě chcete podpořit více než „Like“ / „Follow“ / „Sub“, pak můžete na Ko-fi.
Kromě Ko-fi mě můžete podpořit i využitím tohoto odkazu na e-shopu Alza.
Všem za jakoukoliv podporu děkuji.


PONDĚLÍ – 10. 6.


Trap Yuri Garden

Vývojář: No Strike

Vydavatel: Eroge Japan, Sanuk Inc.

Vychází na platformy: PC

Žánry: Visuální novela, simulátor rande

Jedná se o soukromou školu známou jako Ayanohara Academy.
Je to odlehlá květinová zahrada, kam přicházejí rafinované mladé dívky z bohatých rodin, známé jako „he-i-resses“, aby navázaly sesterské vztahy a nechaly rozkvést své kvazi-yuri románky…


ČTVRTEK – 13. 6.


Cooking Simulator – Sushi – DLC

Vývojář: Big Cheese Studio

Vydavatel: Big Cheese Studio

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4

Žánry: Vaření, simulátor

Prozkoumejte recepty tradiční japonské kuchyně a uspokojte potřeby milovníků sushi barů. Naučte se připravovat střednězrnnou bílou rýži se syrovými nebo vařenými mořskými plody a různými druhy zdravé zeleniny i listy nori. Objevte vzory, barvy, textury a chutě krásně sestavených sad sushi. Servírujte čerstvé, rychlé a vážně chutné. Nezapomeňte na nakládaný zázvor, wasabi a sójovou omáčku, které zážitek ještě umocní!


Taskmaster VR

Vývojář: Scallywag Arcade

Vydavatel: Draw & Code

Vychází na platformy: PC, Meta Quest

Žánry: VR, simulátor

Podrobte se soudu Taskmastera v nádherné virtuální realitě! Hitová televizní show přichází do VR a soutěžícím jste vy. Vstupte do světa Taskmastera, snažte se splnit zvěřinec náročných a neobyčejných úkolů a buďte kreativní při jejich řešení. Tvůj čas začíná právě teď!


Pathfinder: Wrath of the Righteous – A Dance of Masks – DLC

Vývojář: Owlcat Games

Vydavatel: META Publishing, Owlcat Games

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS4, PS5, Switch

Žánry: RPG, DnD-like

A Dance of Masks je šesté a poslední prémiové DLC pro Pathfinder – Season Pass 2. Je posledním milostným dopisem veliteli rytířů a jejich věrným společníkům. Shromážděte všechny své společníky a vydejte se zpět tam, kde to všechno začalo – do zničeného města Kenabres, které nyní povstalo z popela. Navštivte slavnost, oslavte svá vítězství, stýkejte se s přáteli a milovanými, sledujte ohňostroj… A zmařte plány padouchů, kteří se snaží zkazit zábavu!


Whacking Hell!

Vývojář: Sanuk Games

Vydavatel: Sanuk Games

Vychází na platformy: PC, XBox Series (TBA), PS4, PS5 (20. 6.), Switch (TBA)

Žánry: Roguelike, akční, bullet-hell

„Whacking Hell!“ je zběsilá 2D střílečka z horního pohledu s prvky roguelite. Brány pekla se otevřely: zmlaťte všechny příšery dřív, než ony zmlátí vás! Sbírejte jejich duše, posilujte zbraně a kouzla a staňte se vraždícím strojem! Porážejte vlny nepřátelských útoků a odporných bossů volbou správné cesty vylepšení.


PÁTEK 14. 6.


Shin Megami Tensei V: Vengeance

Vývojář: ATLUS

Vydavatel: SEGA

Vychází na platformy: PC, XBox One, XBox Series, PS5

Žánry: JRPG

Staňte se mocným polobohem a bojujte ve zdecimovaném Tokiu ve válce mezi anděly a démony. Získejte na své cestě nové spojence, zapojte se do intenzivních tahových soubojů, naverbujte stovky démonů a vytvořte si vlastní cestu, která určí osud všeho, co existuje.


Monster Hunter Stories

Vývojář: CAPCOM

Vydavatel: CAPCOM

Vychází na platformy: PC, PS4, Switch

Žánry: JRPG

Monster Hunter Stories je RPG, které využívá svět hry Monster Hunter a rozšiřuje ho novým a vzrušujícím způsobem! Už nebudete lovit příšery, ale vychovávat je. V tomto hlubokém příběhu s hrdiny známými jako Monster Riders budete žít po boku příšer a vytvářet si celoživotní pouta s nimi.


SunnySide

Vývojář: RainyGames

Vydavatel: Merge Games

Vychází na platformy: PC, XBox Series (TBA), PS5 (16. 8.)

Žánry: Simulátor života, farmaření, RPG

Najděte harmonii na japonském venkově a pomozte Sparkymu odhalit ztracené vzpomínky v tomto moderním pojetí zemědělského a životního simulátoru. Vybudujte prosperující usedlost, navazujte nové vztahy a usilujte o vlastní štěstí ve hře SunnySide.


Don’t Shout Together

Vývojář: SinisterGames

Vydavatel: SinisterGames

Vychází na platformy: PC

Žánry: Horror, akční, simulátor

Pokud budete křičet, zemřete vy i celý váš tým. Nebezpečný les musíte opustit dříve, než vyprší časovač, a to buď sestavením auta, nebo zavoláním policie. Pokud stanovený čas vyprší, celý tým zahyne. Čas postupuje, když se pohybujete. Nenechte tým čekat na vás!

Pro plný zážitek je mikrofon nutností!




Které herní novinky Vás nejvíce zaujaly, že jste si je přidali do seznamu přání nebo je plánujete sledovat (Let's Play, stream, ...)? Můžete vybrat až 5 her.

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...