Herní Novinky: 11. – 17. července 2022

Přehledný seznam vybraných herních novinek, které vycházejí v týdnu 11. – 17. července 2022.

Pokud vás zajímají herní novinky z minulého týdne: Herní Novinky: 4. – 10. července 2022.

Neon Blight – 11. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Bleeding Tapes / Freedom Games

Vítejte v Edenu, staré městské čtvrti pod megaměstem. Probojujte se dystopickým kyberprostorem, posbírejte stovky střelných zbraní, založte exotický černý trh se zbraněmi…


Monument Valley: Panoramic Edition 1&2 – 12. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: ustwo games / ustwo games

Objevte iluzorní cesty a nádherné hádanky, zatímco budete poznávat tajemství Posvátné geometrie.

Monument Valley: Panoramic Edition a Monument Valley 2: Panoramic Edition již není pouze pro hráče mobilních her, nyní si oba díly mohou vychutnat hráči na svých počítačích.


Krut: The Mythic Wings – 12. 7. – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Vývojář / Vydavatel: RSU Horizon + Good Job Multimedia + Pixel Perfex / Blowfish Studios

Krut: The Mythic Wings je rychlá hack and slash, boční rolovací plošinovka založená na thajském animovaném celovečerním filmu z roku 2018 „Krut: The Himmaphan Warriors“, sledující dobrodružství válečníka Garuda na začarovaném ostrově Himmaphan. .


XEL – 12. 7. – PC, Switch

Vývojář / Vydavatel: Tiny Roar / Assemble Entertainment

XEL je epická 3D sci-fi fantasy akční adventura. Prozkoumejte tajemný svět XEL a pomozte hlavní hrdince Reid odhalit její záhadnou minulost.


Kayak VR: Mirage – 12. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Better Than Life / Better Than Life

Kayak VR: Mirage je úchvatná a vzrušující cesta přes nádherná místa, vytvořená pro virtuální realitu. Manévrujte s naším plně fyzicky přesným kajakem kolem kontrolních bodů a korunujte se tím nejrychlejším, nebo to vezměte v klidu a užijte si scenérii.


Loopmancer – 13. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: eBrain Studio / eBrain Studio

Loopmancer je 3D plošinovka roguelite akční hra s realistickou grafikou, která se odehrává v kyberpunkovém vesmíru. Hráči hrají za detektiva, který se po nečekané smrti vrací k životu a bojuje v tomto živém a futuristickém městě na východě.


Necrosmith – 13. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Alawar Entertainment / Alawar Entertainment

Simulátor nekromanta. Shromážděte mrtvé pomocí různých částí těla při vylepšování své věže, kombinujte schopnosti různých fantastických ras, abyste se probojovali hordami nepřátel a překonali „vyvolené“.


The Tale of Bistun – 13. 7. – PC, Xbox One, Xbox Series X/S

Vývojář / Vydavatel: Black Cube Games / Black Cube Games + IMGN.PRO

The Tale of Bistun je příběhová akční dobrodružná hra inspirovaná slavnou perskou tragickou romancí „Khosrow a Shirin“. Kamenosochař, který si nepamatuje, kým je, musí projít zkaženou zemí, aby objevil svou identitu a zdroj prosebného a podivně známého šepotu.


Rune Factory 5 – 13. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Hakama Inc. / Marvelous + XSEED Games

Jako nejnovější ranger mírové organizace známé jako SEED chraňte svou komunitu tím, že shromáždíte hlučná monstra a budete se věnovat speciálním misím. Rozvíjejte svou farmu i přátelství a odhalujte záhady související s runami.

Hra před pár měsíci vyšla na konzole, nyní vychází na PC.


Urbek City Builder – 13. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Estudios Kremlinois / RockGame S.A.

Urbek je hra o budování města, kde si můžete postavit své vlastní čtvrti: od čtvrti s nočním životem po průmyslovou čtvrť. Nevyčerpávejte své přírodní zdroje, dokud nebudete mít vzdělanou populaci k vybudování efektivnějších struktur.


Super UFO Fighter – 14. 7. – PC, Switch

Vývojář / Vydavatel: VV-LABO / Phoenixx Inc.

Akce UFO vs UFO!


Clanfolk – Early Access – 14. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: MinMax Games / MinMax Games + Hooded Horse

Středověká kolonie zasazená do Skotské vysočiny. Využijte své prostředí, abyste přežili – rybařte, sbírejte, lovte a farmařte a připravte se na krutou zimu. Postavte si hostinec, obchodujte s jinými klany, mějte děti a provdejte je – žijte život a prosperujte napříč generacemi.


Dinkum – 14. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: James Bendon / James Bendon

Připravte se začít nový férový život ve hře Dinkum a postavte si svůj nový domov v buši. Prozkoumejte tropické eukalyptové lesy, spalující pouště a chladné billabongy na ostrově inspirovaném divokým australským vnitrozemím.


Chimeraland – 14. 7. – PC, Android

Vývojář / Vydavatel: Pixel Soft + Level Infinite / Level Infinite

Můžete být Dragonborn nebo medúzo-dívka a právě jste přistáli v tomto prehistorickém, mýtickém světě. Musíte použít jakoukoli zbraň a být kýmkoli, abyste přežili.


Fire and Maneuver – 15. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Armchair History Interactive + Targon Studios / Armchair History Interactive

Strategická hra zasazená do viktoriánské éry. Jak se z mušket stávají pušky a pěchota je nahrazena kulomety, musíte se přizpůsobit rychle se měnícímu bojišti. Toto je nový věk – končí odvaha a rytířství, nastupuje krev a železo.


Citizens: Far Lands – 15. 7. – PC

Vývojář / Vydavatel: Redkar Limited / Hawthorn Games + Redkar Limited

Citizens je směsí mezi tahovým stavitelem měst a hlavolamem pro strategické strůjce. Vybudujte prosperující osadu, těžte a zpracujte zdroje a spravujte svou populaci tím, že budete uspokojovat jejich potřeby.